Mergi la sală pentru a-ți tonifica corpul, dar ce faci pentru a-ți defini contururile feței? Mușchii feței nu sunt diferiți de cei din alte zone ale corpului, sunt pur și simplu mai mici. De aici și yoga pentru față.

Dacă nu faci exerciții pentru corp nu-l vei putea tonifia astfel încât pielea corpului să fie tonifiată nu lăsată. Și același lucru se întâmplă și cu fața. Dacă vrei ca pielea să fie tonifiată, ar trebui să începi să îți lucrezi mușchii feței. Acest lucru te va ajuta să arăți mai bine în timpul spectacolele tale și, de asemenea, să ameliorezi stresul.

Ce este yoga pentru față

Yoga a devenit o disciplină faimoasă în special în ultimii ani, în principal din două motive: pe de o parte, pentru beneficiile sale și, pe de altă parte, deoarece există o mare varietate de stiluri sau discipline care pot fi practicate și prin adaptare, la tot felul de oameni. În această direcție, yoga pentru față este prezentată ca o alternativă deosebit de bună.

Constă în principal în efectuarea unei serii de exerciții destul de specifice, axate pe gât și față. Sunt cuprinse marea majoritate a practicilor legate de elasticitate. Prin exercițiile de yoga pentru față se încearcă îmbunătățirea circulației sângelui  astfel încât pielea să-și recapete o bună parte a fermității sale naturale.

Beneficiile exercițiilor de yoga sunt destul de interesante. În primul rând, yoga permite o întinerire a pielii feței și a gâtului timp de până la 3 ani, datorită faptului că pielea este activată și își recâștigă o bună parte a elasticității și a fermității pierdute. În plus, previne apariția ridurilor și tonifică ușor mușchii feței.

Câteva exerciții de yoga pentru față

Primul lucru de remarcat este că lista ar putea fi mult mai mare. Una peste alta, am selectat unele dintre cele mai complete și interesante exerciții, astfel încât să poți începe să le practici imediat. Reține că este recomandat să respecți această rutină 6 zile pe săptămână. Fiecare exercițiu trebuie să dureze cel puțin zece minute. Dacă îndeplinești aceste standarde, te vei bucura de rezultate foarte curând.

Exercițiu pentru gât

Acest exercițiu pentru gât nu te va ajuta doar să-l întinzi și să-l menții sănătos, ci va contribui la dispariția ridurilo care apar de obicei pe el. Stai în fața unei oglinzi cu gâtul drept și mișcă capul în lateral, încercând să-ți atingi umărul cu tâmpla.

În această poziție, mișcă-ți capul înapoi, astfel încât gâtul să facă o diagonală cu corpul. Ține poziția respectivă timp de șase până la opt secunde și repetă procesul cu cealaltă parte. Ai grijă să nu te forțezi, deoarece gâtul este una dintre părțile corpului care se poate contracta cel mai ușor.

Exerciții pentru maxilar și buze

Ceea ce trebuie să faci este să îți înclini capul înapoi și să fluieri. Trebuie să fluieri cât mai tare posibil, astfel încât mușchii să lucreze mai mult.

După aceea, trebuie să-ți întorci cu toată puterea gâtul încercând în același timp să privești în față și să strângi buzele tare. Repetă-l exercițiul de vreo patru ori. Ajută la tonifierea buzelor.

Un alt exercițiu excelent pentru buzele tale foarte simplu de făcut. Trebuie doar să închizi gura și să apeși puțin buzele. Cu limba împinge partea din față a acestora, făcând cercuri concentrice în toată gura. Vei observa rapid că mușchii buzelor încep să se întindă.

Este exact ceea ce-ți trebuie (evident, fără a afecta această zonă). Dacă faci exercițiul de zece ori va fi suficient. Fii deosebit de atentă în zona frenulului, nu forța niciodată întinderea prea mult.

Maxilarul este de obicei încordat, iar următorul tip de yoga te ajută să reduci încordarea. Trebuie doar să-ți treci mâinile peste maxilarul inferior și să-l masezi ușor în direcția urechilor, astfel să eliberezi o bună parte a tensiunii.

Acest mic masaj favorizează, pe de o parte, fluxul de sânge în toată zona. Și, pe de altă parte, ameliorează o bună parte din tensiunile existente. Astfel vei observa că fața se va relaxa.

Dacă nu ai încercat până acum yoga pentru față îți recomandăm să încerci exercițiile despre care ți-am vorbit. Nu vei regreta. Te vor ajuta să te relaxezi după fiecare spectacol de videochat. Totodată, nu uita că echipa CamStars este lângă tine mereu. Te va ajuta oricând să organizezi spectacole de succes.

Ai vrea să ne ajuți răspândind vestea că angajăm modele de videochat la studioul din București?