Dansul este o artă în care ne folosim corpul ca formă de exprimare, interacțiune și comunicare, întrucât prin acest limbaj non-verbal, prin intermediul mișcărilor și gesturilor noastre putem exprima sentimente și emoții.

În industria de videochat, dansul este unul dintre lucrurile care îi captivează cel mai mult pe utilizatori, deoarece adoră să le vadă pe modelele de videochat explorându-și senzualitatea în acest fel. Pentru a dansa astfel încât să-i fascinați pe clienți și să obțineți venituri consistente, trebuie să respectați următorii pași. Astfel, veți crea un spectacol de foarte bună calitate.

Încredere: cel mai important lucru este să lăsați rușinea deoparte și să scoateți la iveală acea femeie îndrăzneață ce se ascunde în interiorul vostru, astfel încât să puteți organiza un spectacol cu impact.

Relaxați-vă: sesiunea de videochat ar trebui să fie distractivă atât pentru voi, cât și pentru utilizatorii voștri, de aceea este important să vă bucurați de ea.

Creați o atmosferă potrivită: în funcție de tipul de muzică pe care urmează să dansați, încercați să creați o atmosferă potrivită în cameră. Dacă muzica este lentă este bine să stingeți lumina și să aprindeți lumânări.

Costume: trebuie să alegeți foarte bine hainele pe care urmează să le purtați pentru spectacolul pe care urmează să-l oferiți fanilor voștri. Un model de videochat este sexy, dă dovadă de îndrăzneală și senzualitate, dar puteți fi și drăguțe, dulci și cochete.

Contact vizual: deși în timpul sesiunii de videochat nu aveți contact direct cu clienții, știți că aveți atenția lor îndreptată asupra voastră, de aceea ar trebui să încercați să priviți direct în camera web pentru ca aceștia să se simtă mai atrași de voi.

Aveți controlul: voi dețineți controlul în timpul spectacolului, așa că faceți-vă treaba relaxate și lăsați-i să se bucure de un spectacol extraordinar și demn de niște modele de videochat de top. Iată trei tipuri de dansuri potrivite pentru o sesiune de videochat:

Dans senzual pentru a vă cuceri urmăritorii de dincolo de ecran

Este o armă infailibilă de seducție, deoarece vă ajută să stimulați imaginația celeilalte persoane, fie să sugerați sau să oferiți un indiciu asupra a ceea ce va urma. Văzul, la urma urmei, alături de limbajul non-verbal, este una dintre cele mai importante baze ale seducției. Vă sugerăm să lăsați jena deoparte și să vă descoperiți propria senzualitate prin intermediul unui dans senzual captivant.

Striptease

Cel mai bun mod de a vă provoca și seduce urmăritorii este, desigur, un striptease. Dezbrăcarea hainele încet și într-un mod sexy este un pariu sigur atunci când vine vorba de trezirea imaginației unui bărbat și a pasiunii. Rețineți un lucru foarte important, nu este necesar să aveți un corp de nota 10 sau să știți cum să vă mișcați ca niște dansatoare profesioniste. Singurul lucru esențial este vă bucurați de moment și să dansați știind că atitudinea și siguranța de care dați dovadă sunt elementele care vă fac să arătați extrem de sexy. Alegeți hainele care vi se potrivesc bine, alegeți o melodie care vă motivează și vă face să simțiți focul în vene.

Chair dance

Chair dance-ul este un alt dans senzual prin excelență. Este vorba despre dans pe un scaun. Este o disciplină care provine din bordelurile anilor 40. Mișcarea senzuală a corpului devine o artă și este vorba de a extrage forță din toată capacitatea de a seduce, lăsând corpul să se miște în ritmul muzicii.

După cum am spus, nu este esențial să fiți experte în dans sau să aveți un corp atletic, deoarece erotismul și seducția nu au nicio legătură cu aspectul fizic. Dar dacă doriți să învățați să dansați sexy pentru a demonstra cât de senzuale sunteți, puteți urmări pe internet tutoriale cu demonstrații de dans.

Sunteți pregătite de dans? Echipa CamStars Studio este pregătită să vă susțină din culise. De asemenea, suntem pregătiți să urăm bun venit alături de noi tuturor femeilor care află că angajăm modele de videochat la studioul din București și calcă pragul studioului nostru cu încredere într-un viitor mai bun.