Din cauza razelor solare sau a poluării, pielea suferă mult, dar măștile de lămâie preparate în casă vor avea grijă de fața voastră, astfel încât, pe termen lung, să nu-și piardă farmecul.

Suntem siguri că vă doriți o carieră îndelungată în industria videochat-ului. Și cum fața este cartea voastră de vizită, vă recomandăm să folosiți una dintre rețele următoare. De o veți face, nu veți mai avea nevoie de atât de mult machiaj pentru a vă ascunde acele imperfecțiuni de pe față.

Există o mulțime de măști care ajută să vă bucurați de un ten bine îngrijit, fără impurități, dar cu măștile pe care vi le vom dezvălui veți înțelege că îngrijirea feței nu a fost niciodată atât de ușoară.

Nu uitați că lămâia este un fruct utilizat pe scară largă pentru frumusețe. Și este bun nu numai pentru pielea noastră, ci și pentru păr și unghii (ca să nu mai vorbim de sănătatea noastră). În plus, este un aliment ieftin care poate fi păstrat cu ușurință în frigider kamagra wiki, pentru a fi folosit în rutina de frumusețe.

Lămâia, fiind bogată în vitamina C, vă ajută să eliminați urmele de pe piele. Vitamina C este un antioxidant foarte puternic care, în acest caz, combate îmbătrânirea pielii, activând în același timp producția de colagen.

Colagenul este o substanță naturală din corpul nostru care ne ajută să ne menținem pielea mai fermă și mai elastică, amânând flaciditatea pielii.

De asemenea, lămâia ajută la diminuarea micilor imperfecțiuni precum cicatricile, pe lângă faptul că are proprietăți astringente. Deci, dacă aveți tenul gras sau mixt, ar trebui să includeți acest fruct imediat în rutina de a îngrijire a pielii.

Pentru tenul gras care suferă de acnee, lămâia este un aliat excelent, deoarece are și un efect antimicrobian, care ajută la reducerea bacteriilor care sunt pe piele și care sunt vinovate de apariția acneei urâte.

Și, având proprietăți astringente, este, de asemenea, foarte utilă în tratarea părului și a scalpului gras. Deoarece conține vitamine precum A, B și C, este foarte recomandată în aceste cazuri. În plus, dă vitalitate părului.

Lămâia este un înălbitor excelent (nu degeaba în multe produse de curățare este ingredientul vedetă), așa că, dacă aveți unghiile pătate, frecați-vă cu lămâie pe unghii și veți vedea cum vă ajută să le albiți.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să folosiți următoarele ingrediente pe care le aveți în bucătărie. Nu sunt deloc scumpe, iar pielea își va recăpăta strălucirea naturală.

Mască cu lămâie și fâină de grâu

Ingredientele pentru masca cu lămâie care va avea grijă de fața voastră sunt:

– Suc de la o lămâie;

-O jumătate de pahar de apă caldă;

-Trei linguri de făină de grâu.

Într-un castron amestecați sucul de lămâie, o jumătate de pahar de apă caldă și trei linguri de făină de grâu, astfel încât să creați o pastă.

Spălați-vă fața foarte bine pentru a elimina orice urmă de machiaj sau de cremă. Apoi aplicați masca pe care ați făcut-o, pe toată fața. Lăsați-o să acționeze 20 de minute, apoi îndepărtați-o cu apă rece.

Mască de lămâie pentru tenul gras

 Amestecați o lingură de suc de lămâie cu un ou bătut, apoi aplicați amestecul pe fața curată.

Mască de lămâie pentru piele uscată

 Amestecați o linguriță de ulei de măsline, miere și suc de lămâie, apoi aplicați masca pe față.

Mască pentru a preveni îmbătrânirea rapidă a pielii

Amestecați o linguriță de suc de lămâie, miere și câteva picături de ulei de migdale, apoi aplicați amestecul pe față.

Mască de lămâie pentru a exfolia pielea

 Amestecați o lingură de fulgi de ovăz cu o lingură de suc de lămâie, apoi aplicați masca pe față.

Rețineți!

Când aplicați aceste măști, încercați să o faceți noaptea și să vă clătiți fața foarte bine când îndepărtați masca, deoarece dacă rămân urme de lămâie pe piele și vă expuneți la soare pot apărea pete pe piele.

Folosiți aceste măști o singură dată pe săptămână și nu folosiți niciodată doar suc de lămâie, deoarece este un ingredient foarte acid.

Timpul minim de aplicare a oricărei măști este între 15 și 20 de minute. De îndată ce le veți folosi, veți observa imediat diferența. O vor observa și clienții voștri, prietenii și familia. Aceste măști au efecte magice și sunt ușor de făcut. Aveți grijă de voi. Sunteți cea mai bună investiție a voastră.

Echipa CamStars Studio se bucură să vă aibă alături. De asemenea, se bucură și de faptul că face angajări modele de videochat la studioul din București, pentru a da o șansă femeilor fără inhibiții de a avea un loc de muncă ce le asigură un venit peste medie.