Este greu să-ți descriem în cuvinte ce înseamnă să faci videochat, dar în acest articol ne vom da silința să te facem să vizualizezi ce se întâmplă în fața camerelor de luat vederi și să înțelegi mai bine care sunt așteptările pe care le au bărbații de la tine.
Hai să presupunem că am trecut deja de partea cu interviul, am stabilit de comun acord programul de lucru, am semnat contractul individual de muncă și astăzi te prezinți la studio pentru prima ta zi online, în calitate de model. Iată cum se va desfășura activitatea ta.

Pregătiri necesare înainte de a intra live

În curând vei fi față în față cu clienții tăi și ca să fii sigură că le captezi atenția încă din prima clipă asigură-te că arăți de milioane. Aranjează-ți părul, împrospătează-ți machiajul și chiar ia loc și bea o cafea pentru a te simți trează și alertă pe internet.
Dacă simți nevoia să te mai destinzi, discută cu colegii și povestește-le despre ziua ta sau cere sfaturi modelelor cu experiență și astfel te vei simți mai sigură pe tine și în același timp ți se va activa pofta de pălăvrăgit.

Fii gata să apari online

Veniturile încep să se genereze în momentul în care clienții au luat legătura cu tine. Până atunci pregătește-te, adoptă o poziție seducătoare și gândește-te cum vrei să îi saluți.
Prima impresie contează foarte mult pentru desfășurarea convorbirii și dacă bărbatul de cealaltă parte a monitorului te-a perceput din start ca pe o femeie atrăgătoare și deschisă, înseamnă ca aveți toate șansele să petreceți mult timp împreună, online.

S-a stabilit conexiunea, ești în direct

Chiar dacă este prima oară când vorbești cu un străin prin intermediul videochatului imaginează-ți că nu este cu nimic diferit față de o convorbire pe Skype. Întreabă-l ce face, de unde este, cu ce se ocupă și care sunt hobby-urile lui și chiar dacă s-ar putea să fie singura dată când comunicați asigură-te că-i oferi un timp de calitate petrecut alături de tine.
Vei afla în curând că banii se fac ușor, dar singurul lucru pe care nu-l vei putea cumpăra niciodată sunt orele și minutele care se scurg la fel pentru toată lumea. De aceea respectă timpul clienților tăi și asigură-te că le oferi experiențele pe care le merită.

Ce să nu faci niciodată în cadrul unei convorbiri videochat?

Nu sunt multe lucruri pe care nu ar trebui să le faci într-o convorbire cu clienții, dar există totuși niște amănunte legate mai mult de etichetă și protecție personală pe care le vom aminti aici deoarece s-ar putea să le uiți în prima zi din cauza emoțiilor.

#1 Nu da date personale

Este bine ca pe internet în calitate de model să nu-ți folosești nici măcar numele. Noi ne vom asigura că nimeni nu poate descoperi IP de pe care vorbești și oricum nici dacă ar afla cineva astfel de informații nu ar putea să-ți facă vreun rău deoarece aparatura este înregistrată pe adresa studioului. Dar asigură-te că nici din greșeală nu dezvălui informații personale pentru fi sigură că ești în permanență 100% protejată.

#2 Nu jigni interlocutorii

Se poate ca uneori să interacționezi cu persoane dificile care au avut o zi grea la muncă și tot ce-și doresc este să-și verse nervii pe cineva. Dar nu le răspunde cu aceeași monedă și dacă poți, ascultă-i și folosește această energie negativă în folosul tău. La urma urmei nu contează ce faci, ci cât timp rămâi online. Așa că dacă ai șansa să le oferi clienților tăi un umăr pe care să se plângă, înseamnă ai dat lovitura!

#3 Nu te dezbrăca imediat

Aceasta nu este chiar o regulă, ci mai mult un sfat. Este alegerea ta cum vrei să se desfășoare convorbirile online, dar ține minte un lucru: cu cât ai mai puține haine pe tine, cu atât ești mai aproape de momentul încheierii convorbirii. De aceea, în loc de piesele vestimentare, concentrează-te mai mult pe subiectele de conversație și fă tot posibilul să aduci conversația în favoarea ta. Ești femeie! Ai tot ce-ți trebuie ca să fii seducătoare! Profită la maxim de asta!