În această perioadă în care tehnologia arată fiecare detaliu, sigur încerci să faci fotografii în așa fel încât să poți ascunde imperfecțiunile, cum ar fi bărbia dublă.

Acest lucru te ajută pe rețelele de socializare, dar ce poți face atunci când nu poți ascunde unele imperfecțiuni în timpul sesiunii de videochat?

Uneori, nu există altă opțiune decât să apelezi la cele mai intense tehnici de machiaj care sunt folosite de multe femei celebre.

Cu siguranță știi deja să-ți subțiezi și să-ți conturezi nasul și chiar să maschezi puțin obrazul. Dar ce se poți face cu bărbia dublă. Iată cum îți poți subția fața cu ajutorul machiajului:

Tehnica conturului

Tehnica de conturare a zonei feței este cel mai eficient truc de machiaj pentru realizarea stilizării faciale. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de două corectoare, unul de aceeași nuanță cu pielea ta și celălalt o nuanță mai închisă. În plus, este necesară o pensulă specifică pentru aplicarea sa, pentru a obține un finisaj mai bun.

În primul rând, aplică o bază de machiaj în aceeași nuanță cu pielea pe următoarele zone:

-Sub pomeți, trasând o linie diagonală din interior spre exteriorul osului.

-Peste linia maxilarului pentru a contura această parte și a face fața să pară mai puțin groasă.

-Pe frunte, în zona în care începe părul și pe tâmple.

-Pe ambele părți ale nasului pentru a-l ascuți.

Apoi, aplică o bază pentru machiaj într-o  nuanță mai întunecată decât cea anterioară pentru a începe rafinarea trăsăturilor faciale, în următoarele puncte:

-Pe osul pomeților pentru a le evidenția. Același model trebuie respectat, trasând o linie diagonală de la pomete la urechi.

-Sub arcul sprâncenelor pentru a obține un aspect mai luminos și a face ochii să pară mai mari.

-Deasupra buzei superioare, pentru a adăuga mai mult volum în această zonă și a contura mai mult fața.

După aplicarea straturilor cu cele două corectoare, tot ce mai rămâne este să aplici baza obișnuită de machiaj pentru a uniformiza nuanța pe întreaga față.

Machiajul ochilor

Când ai o față rotundă, este important să  faci ochii să pară mai mari pentru a părea  mai subțire. Pentru a face acest lucru, trebuie să folosești un eyeliner bun și să aplici un strat generos de rimel. De asemenea, trasând cu eyelinerul o linie puțin mai departe de colțurile exterioare ale ochilor, poți pune în continuare accentul pe ei.

În ceea ce privește machiajul ochilor, ar trebui să folosești două nuanțe de fard, una deschisă și una întunecată. Albul se aplică lângă lacrimal, pentru a face ochii să pară mai separați. Și cea întunecată trebuie aplicată în formă de „V” pe partea exterioară a pleoapei.

Pe scurt, poți atrage mai mult atenția asupra ochilor folosind farduri colorate, mai mult eyeliner și rimel din abundență. Respectând acești pași privirea va ieși în evidență, creându-se efectul de triunghi inversat caracteristic fețelor subțiri.

Arcuirea sprâncenelor

Fața ta va părea mai alungită dacă sprâncenele sunt ușor arcuite și puțin ridicate, dar fără a exagera. Pentru a face acest lucru, arcuiește sprâncenele spre centru.

Un aspect important pentru evidențierea zonei ochilor este să te asiguri că îți menții sprâncenele groase, dar naturale. Un lucru care ajută la obținerea acestui efect este conturarea sprâncenelor cu ajutorul creionului special.

Machiajul buzelor

Atragerea atenției asupra buzelor îți va face fața să pară mai subțire. Pentru a face acest lucru, aplică ruj sau luciu de buze, deoarece în acest fel gura iese în evidență mai mult, distrăgând atenția de pe obraji.

Pentru a-ți evidenția și mai mult gura și pentru a face fața să pară mai alungită, poți folosi creion de buze în aceeași nuanță cu rujul și să creezi o adâncitură mai mare pe buza superioară.

Aplicarea fardului de obraz

Aplicarea fardului este punctul final al machiajului unei fețe rotunde. Nu ar trebui să exagerezi în utilizarea acestuia și ar trebui să îl aplici într-o direcție diagonală din centrul pomeților, aproximativ în punctul în care acesta se observă când zâmbești, spre tâmplă.

Este indicat să folosești nuanțe de piersică sau roz. De asemenea, poți subția fața cu pudră bronzantă în loc de fard.

Acestea fiind zise, sperăm că vei cont de sfaturile atunci când  te vei întâlni cu cei răbdători să-ți urmărească spectacolele.

De asemenea, sperăm că vei îndrăzni să spui și prietenelor tale că echipa CamStars face angajări modele de videochat la studioul din București

Ne dorim să ne mărim echipa și să oferim o șansă la o viață mai bună cât mai multor femei fără inhibiții.