Dacă vrei să câștigi bani rapid și într-un mod legal, videochatul este una din cele mai bune soluții pe care le ai la îndemână. Această industrie bazată pe divertismentul pentru adulți este o nișă înfloritoare și mai profitabilă ca multe alte domenii. Studiorile de top din întreaga lume au cifre de afaceri de milioane de dolari, iar multe dintre aceste entități se află în București. Așa că dacă tocmai ai sosit în oraș, îți urăm bun venit în capitală și te asigurăm că tocmai ai luat cea mai bună decizie pentru viitorul tău.
Dacă ai trăsături îngrijite, îți place să arăți bine și vorbești fluent limba engleză, înseamnă că videochatul este o slujbă care ți se potrivește ca o mănușă și chiar și fără experiență anterioară ai șansa de a câștiga venituri mari încă din prima lună de angajare. Iar dacă ți-e teamă de prejudecăți, sfatul nostru este să te gândești mai întâi la tine și înainte de a-i lăsa pe cei din jur să te doboare, arată-le de ce ești cu adevărat în stare prin veniturile pe care le vei câștiga.

Ce înseamnă să faci videochat în București?

Sunt atât de multe studiouri de videochat în București încât chiar este complicat să ajungi direct la unul bun fără un minim de cercetare. Dar ai noroc deoarece CamStars Studio este un studio de top orientat către relația cu modelele și permanentă dezvoltare a afacerii.
Ne deosebim de alte studiouri în primul rând prin procentul din încasări pe care îl oferim modelelor noastre. Din tot ce câștigi, 60% îți revin ție, iar restul îi folosim pentru a dota studioul, a cumpăra aparatură de cea mai bună calitate și nu în ultimul rând, pentru a oferi training de calitate modelelor noastre.
Competiția este acerbă, mai ales într-un oraș ca București și pentru a ne ridica la înălțimea așteptărilor punem accent pe calitate. Nu degeaba am primit titlul de cel mai inovativ studio anul acesta și vrem să ne păstrăm aceeași reputație și în continuare.

Este legal să lucrezi ca model de videochat în România?

Nu doar în București, ci oriunde în țară este legal să lucrezi ca model de videochat cât timp taxele se plătesc la zi. Odată ce ai decis că vrei să devii model de videochat, vei semna cu CamStars un contract individual de muncă și pe baza acestuia te vom înregistra ca salariat. Taxele cad în grija noastră, iar dacă dorești să continui, vei primi și asigurare de sănătate și la un moment dat și pensie beneficiind de toate drepturile pe care le are un angajat obișnuit.
Există și studiouri de videochat care nu își angajează modelele și preferă munca la negru pentru a putea obține profituri mai mari. Dar la noi totul este transparent și legal și dacă ești model CamStars poți să dormi liniștită știind că ești la zi cu plata contribuțiilor sociale.
Sumele mari pe care vei ajunge să le câștigi s-ar putea să te uimească la un moment dat și să te facă să te întrebi cum de este posibil să obții așa venituri lucrând cinstit. Dar nu este vorba de niciun truc și totul se bazează pe muncă serioasă, dedicație și evoluție.

Cum te simți ca model de videochat?

N-o să porți însemne evidente care să te dea de gol că lucrezi într-un studio de videochat. Dar se va putea ghici din buna ta dispoziție și stilul de viață luxos pe care îl vei duce. Este extraordinar să te trezești dimineața și să știi ca atunci când ajungi la muncă ești primită cu brațele deschise și cu voie bună. Iar asta se reflectă și în atitudinea ta mai relaxată ca a celorlalți.
În rest, cei din jur vor afla despre munca pe care o prestezi doar atât cât vrei tu să știe deoarece noi respectăm intimitatea modelelor noastre și mai mult decât orice, punem un accent deosebit pe confidențialitate. Astfel, îți promitem că te vei simți bine ca model și mai mult ca sigur, te vei felicita că ai ales să faci acest pas important pentru viitorul tău.
În concluzie, profită că ești româncă, profită de faptul că ai acces la un loc propice dezvoltării personale ca București și alege CamStars pentru cea mai satisfăcătoare slujbă din viața ta!