Am vorbit până acum pe blogul studioului de videochat CamStars despre o mulțime de subiecte mai mult sau mai puțin personale care te privesc pe tine, o femeie frumoasă, puternică și inteligentă care îți dorești și știi că meriți mai mult de la viață. Dar nu am discutat încă niciodată despre alegerea de a deveni model a celor care din diferite motive au devenit mame singure și acum caută soluția cea mai bună pentru a-și susține familia.
Dintre toate femeile, astfel de persoane care își cresc singure copii și caută să le ofere toate condițiile necesare unei dezvoltări corespunzătoare, se evidențiază cel mai mult prin tăria lor de caracter și refuzul de a se da bătute indiferent de situație. De aceea, pentru a le ușura chiar și într-o mică măsură efortul imens pe care îl depun, în acest articol am adunat o serie de motive pentru care ar putea să încerce meseria de model de videochat reușind astfel să obțină satisfacții atât pe plan profesional cât și personal.

De ce să devii un model de videochat dacă ești o mamă singură?

#1 Posibilitatea de a-ți face singură programul este un avantaj

Când nu ai alt sprijin, este complicat să te ocupi și de carieră și să-ți faci timp destul și pentru familie. Cele mai multe joburi implică un program de stat la birou între orele 9:00 dimineața și 17:00 sau 18:00 seara și atunci nu îți mai rămâne deloc timp pentru mâncare, curățenie, temele copiilor sau joaca cu ei. Însă în domeniul videochatului lucrurile stau diferit pentru că mai ales la studioul CamStars ai posibilitatea de a-ți stabili singură programul. Nu poți să lucrezi opt ore pe zi în fiecare zi? Nici nu trebuie! Vino aici doar cât timp copiii sunt la școală sau în weekend în timpul activităților lor educaționale, prestează cât crezi de cuviință și la sfârșit bucură-te de remunerație.

#2 Prin videochat poți să câștigi mai mult decât în alte domenii

Mai ales dacă nu ți-ai clădit o carieră solidă într-un alt domeniu și nu ai experiență de muncă, cu ajutorul videochatului poți să câștigi mai mult decât la orice slujbă. Aici remunerația nu depinde de poziția ta în companie și nici de slujbele pe care le-ai avut până în prezent, ci se bazează în schimb pe performanțe, fiind capabilă să câștigi pe măsura efortului pe care îl depui.

#3 Nici pentru noi și nici pentru clienți vârsta pe care o ai nu contează

Mulți alți angajatori s-ar putea să strâmbe puțin din nas la CV dacă ai o anumită vârstă, dar nu ai acumulat încă experiența necesară în domeniul lor. Dar pentru echipa CamStars și clienții noștri fiecare femeie are potențial și de aceea nu impunem limite de vârstă fiind convinși că poți ajunge oriunde îți dorești. Ba mai mult, există mulți membri ai platformelor de videochat care preferă femeile mature, care știu exact ce își doresc de la viață și fac tot posibilul să obțină.

#4 Confidențialitatea îți este asigurată

Nu există absolut nimic rușinos în decizia de a te angaja ca model de videochat, dar dacă totuși vrei să păstrezi secretul în legătură cu alegerea ta, ești liberă să procedezi așa cum îți dorești. Noi nu îți impunem nimic și după cum observi, adresa studioului nostru nu este afișată pe site deoarece îți respectăm intimitatea. De asemenea, ca model, nici nu îți vei folosi numele real, iar materialele promoționale pe care le vom realiza pentru a fi remarcată pe platformele de videochat nu vor fi accesibile publicului larg sau pe rețelele sociale, tu fiind capabilă să alegi cui îi spui cu ce te ocupi și cui nu.

#5 Remunerația îți asigură ți și familiei siguranța pe care o meritați

Ca mamă singură ai și așa destul de multe griji încât mcar problemele financiare merită să le lași deoparte. Devenind model de videochat chiar și după prima plată vei scăpa de o mulțime din grijile pe care ți le făceai pentru bani și îți vei permite să oferi ție și copiilor tăi siguranța financiară de care aveți atâta nevoie.