Te-ai întrebat vreodată ce să faci în perioada menstruală? Ce tipuri de spectacole de videochat poți organiza? Dacă ți-ai pus astfel de întrebări, în acest articol îți vom răspunde la întrebările care te frâmântă și îți vom spune ce tipuri de spectacole poți organiza astfel încât să te simți confortabil.

Menstruația este normală, începe de la o vârstă fragedă și se termină la vârsta mijlocie. Cu toate acestea, există o mulțime de discuții tabu cu privire la acest subiect. Unele modele nu organizează spectacole în timpul ​​menstruație. Alte modele organizează spectacole în această perioadă. Cu toate acestea, știm foarte bine că aceste zile ale lunii pot fi fie foarte liniștite, fie groaznice. Din acest motiv, în acest articol ne-am decis să îți dezvăluim ce tipuri de spectacole poți organiza în această perioadă a lunii.

Tipuri de spectacole de videochat ce pot fi desfășurate în perioada menstruală

Pentru a înțelege această parte a articolului, trebuie să știi și să recunoști că videochat-ul nu se bazează pe nuditate.

Dacă ești model de videochat nu ești obligată să faci, să creezi sau să spui nimic, deoarece pentru a fi un model de videochat profesionist este important să interacționezi cu urmăritorii tăi prin intermediul camerei web.

În perioada menstruală nu trebuie să încetezi să organizezi spectacole de videochat. Există lucruri mai importante decât aceste momente inconfortabile care durează doar câteva zile sau ore.

Trebuie să te concentrezi asupra spectacolului și să-ți amintești că ai devenit model de videochat întrucât acest job îți permite să-ți îndeplinești visele. Prin urmare, trebuie să depui efort pentru a-ți atinge obiectivul. 

Pentru a te simți puțin mai bine pe parcursul desfășurării spectacolelor, îți recomandăm să consumi alimente sănătoase, care conțin acizi grași omega 3, are efecte excelente în ameliorarea crampelor menstruale. Peștele, legumele cu frunze verzi, uleiul de rapiță sau nucile sunt, de exemplu, surse bune de acizi grași omega 3.

Alte alimente cu efecte bune pentru corpul tău în aceste zile ale lunii sunt: ​​lapte de soia, afine (efect antioxidant), cireșe, dovlecei, roșii, fasole, migdale, varză și spanac. Cu cât mâncarea este mai proaspătă, cu atât efectul de ameliorare este mai puternic. Așadar, este bine, de exemplu, să mănânci banane proaspete.

Iată tipurile de spectacole pe care le poți organiza în perioada menstruală

Candyshow: este un spectacol care constă în utilizarea spațiului și transformarea acestuia într-un loc în care există multe dulciuri, bomboane de ciocolată și obiecte de diferite culori. Este un spectacol perfect pentru tine dacă faci parte dintre acele modele tandre, dulci și delicate.

Spectacol de îngrijire corporală: acest spectacol constă în invitarea urmăritorilor să ia parte la un spectacol în care îți îngrijești pielea, îți faci măști, te epilezi pe picioare sau te dai cu ulei pe corp.

Acest spectacol îți permite să fii senzuală, fără prea mult efort și să ai grijă de tine în cea mai sensibilă perioadă a lunii.

Bodytour: acest tip de spectacol este o călătorie pe corpul tău cu ajutorul camerei web. Acesta constă în a lua camera și a o mișca pe tot corpul într-un mod senzual și erotic.

Ce trebuie să faci când ai menstruația și urmăritorii tăi îți cer să faci spectacol cu tentă sexuală?

Când ești la menstruație și există un urmăritor care îți cere să faci un spectacol cu tentă sexuală, cel mai bine este să îi spui că nu îi poți îndeplini cerința. Nu ești obligată să faci nimic din ceea ce te scoate din zona ta de confort. Pe de altă parte, trebuie să îți amintești că faci ceea ce vrei și nu ceea ce vor alții.

Chiar dacă este un urmăritor fidel, care îți urmărește frecvent spectacolele, trebuie să-i explici cu calm situația. Majoritatea dintre ei înțeleg. Dacă nu înțeleg, tot ceea ce trebuie să faci este să ne ceri ajutorul. Vom interveni imediat pentru a aplana un eventual conflict.

De asemenea, nu uita să le propui urmăritorilor alt gen de spectacole, menite să le tragă atenția și să-i facă să uite de propunerea pe care ți-au făcut-o. Echipa CamStars îți urează mult succes! Suntem siguri că te vei descurca minunat în orice situație.