Mereu faci la fel? Te decizi asupra tunsorii cu 10 minute înainte de a intra în salon și o alegi din pozele care apar pe rețelele de socializare? Nu crezi că ar trebui să petreci puțin mai mult timp atunci când îți alegi tunsoarea? Iată o listă cu tunsorile pe care stiliștii vor trebuie să le realizeze în 2021.

 Deși multe dintre ele nu sunt noi, toate fără excepție sunt destinate să triumfe anul acesta. Profită de această oportunitate și alege una astfel încât să ieși în evidență în lumea modelelor de videochat.

Pixie

Este la modă de mai multe sezoane, așa că sigur nu te vom surprinde. Dar ne poți surprinde tu dacă, în cele din urmă, te hotărăști să îți faci o astfel de tunsoare.

Îți va veni bine dacă distanța dintre bărbie și lobul urechii este mai mică de 5,71 cm. Dar de pe acum îți  spunem că cel mai bine este să întrebi un expert. Mai ușor și mai fiabil. Anticipăm însă că este o tunsoare care li se potrivește de minune femeilor cu fețele rotunde.

Tunsoare castron

Poate că ai purtat această tunsoare în copilărie, dar asta nu înseamnă că nu merită să experimentezi o renaștere. În plus, în 2021 se poartă cu vârfurile cât mai dezordonate și nu atât de perfect pieptănate pe interior.

Tunsoare foarte scurtă

Super scurt, adică nu la nivelul bărbiei, ci mai degrabă la nivelul maxilarului sau chiar al gurii.

Vei arăta foarte bine dacă ai părul destul de fin, altfel efectul bombat te poate bântui câteva luni.

Bob contondent

Cu câțiva centimetri mai lung decât tunsoarea anterioară, dar fără a renunța la mărimea XS. De această dată îți sugerăm să îl faci drept. Știi deja că este tipic bobul purtat mai scurt în spate decât în ​​față și nefranjurat.

Unul dintre punctele forte a coafurii hegemonice din 2020 este faptul că favorizează toate tipurile de față și păr. Desigur, dacă îl ai fin și drept, nu ezita, fă-ți cărare pe mijloc și vei purta look-ul anului.

Tunsoare medie

Tunde-ți părul la înălțimea începutului gâtului sau al umerilor. Dacă iei clavicula ca referință, este perfect și vei respecta perfect protocolul. Dacă spui stilistului că vrei un clavicut, el va înțelege ce vrei. Denumirea aceasta este la modă.

Fără îndoială, părul mediu este una dintre tunsorile din 2021. Această tunsoare se va purta foarte mult.

Îți va sta bine cu ea dacă ai fața alungită. Această lungime scurtează din punct de vedere vizual, deci ți se va potrivi perfect.

Swag cu breton

Sau shaggy, după cum preferi. Inspirată din anii 60, este o tunsoare medie (până la umeri) și este renumită pentru șuvițele neglijente sau buclele ușoare cu vârfuri în direcții diferite. A devenit virală acum câțiva ani pentru faptul că este o tunsoare plină și fresh. În plus, încă nu și-a pierdut farmecul.

Îți va sta bine cu o astfel de tunsoare dacă ai părul drept sau creț. Te va avantaja în ambele cazuri, dar ceea ce îți recomandăm este să nu uiți de breton.

Breton drept

Și foarte lung. Așa este prezentat acest sezon. Atât de mult încât, dacă îți acoperă puțin ochii, va fi mai degrabă o  notă foarte chic decât o problemă. Nu ai îndrăznit niciodată să-ți faci bretonul drept? Ei bine, este considerat una dintre tunsorile anului 2021.

Ce spui, îți plac tendințele anului 2021? Sperăm că da și că îți vei face o tunsoare în pas cu moda. Suntem siguri că urmăritorii tăi vor fi încântați de noul tău look.

Și echipa CamStars va fi încântată de noul tău look și de faptul că ai decis să faci o schimbare care îți poate crește numărul de clienți fideli.

Ne bucurăm de fiecare dată când modelele noastre reușesc să atragă atenția unui număr cât mai mare de clienți. Și ne bucurăm și când femeile îndrăznețe decid să devină parte a echipei CamStars din momentul în care află că angajăm modele de videochat la studioul din București.