Picioare lungi, subțiri, groase, scurte- modelele au picioare diferite.

Astăzi, stereotipul unei femei cu șolduri și coapse groase a redevenit popular. Cu toate acestea, industria modei deseori uită să precizeze clienților că nu toate hainele sunt potrivite pentru toate tipurile de corp.

Dacă faci parte dintre modelele de videochat cu coapse groase și șolduri late, iată câteva trucuri care te vor ajuta să le faci să arăți bine în timpul sesiunii de videochat.

Pași de urmat

Primul sfat pe care ți-l vom oferi pentru a te putea îmbrăca corespunzător dacă ai picioarele groase este să- îndrepți atenția către alte zone ale corpului. Adică, în loc să porți articole vestimentare care să evidențieze această parte, cel mai bine este să alegi să evidențiezi alte părți ale corpului, cum ar fi, de exemplu, talia, pieptul etc.

Prin evidențierea altor zone, vei atrage atenția tuturor  asupra acesteia și, prin urmare, picioarele tale vor trece neobservate. Optarea pentru tricouri decoltate, purtarea colierelor mari, realizarea unei coafuri drăguțe te va ajuta să direcționezi mai multă atenție asupra acestor zone decât asupra picioarelor tale. Astfel, te vei simți mult mai atractivă. În plus, vei avea o impresie mult mai bună despre cum arăți.

 În cazul rochiilor, ar trebui să le acorzi prioritate celor cu tăietură sub piept și ample în rest. Acest tip de îmbrăcăminte îți face picioarele să pară mai lungi și, prin urmare, silueta ta va arăta mai stilizată. Pentru ca aceste rochii să-ți evidențieze bine silueta, lungimea ar trebui să fie chiar deasupra genunchilor, niciodată mai jos. Ar trebui să le eviți pe cele care sunt până la înălțimea mijlocului gambei, deoarece vei sublinia grosimea picioarelor.

În primul rând, trebuie să eviți rochiile strâmte, de tip creion și să optezi pentru alte articole de îmbrăcăminte mai lejere. Alege articole de îmbrăcăminte largi care cad frumos. Cele care au unele detalii în partea de sus sunt perfecte, deoarece este posibil să atragă atenția asupra acestei zone, iar picioarele și șoldurile să treacă neobservate.

Combină rochia cu o jachetă lungă sau o vestă lungă care te va ajuta să micșorezi șoldurile. Acestea vor părea mai înguste. De asemenea, dacă vei opta pentru niște tocuri, efectul va fi incredibil.

Dacă vrei să porți pantaloni în timpul sesiunii de videochat, trebuie să știi că, pentru a ascunde picioarele groase, este mai bine să fie cu talie înaltă sau medie. Evită cât mai mult pantalonii cu talie joasă pentru că vor face șoldurile să pară mai mari. În plus, vei crea senzația că ai picioarele mai scurte decât sunt, un lucru ce trebuie evitat dacă vrei să stilizezi silueta.

Croielile drepte sunt mult mai potrivite decât cele evazate. De asemenea, ori de câte ori poți, încearcă să creezi linii verticale fine care te vor face să pari mai înaltă și mai slabă. Evită pantalonii scurți și pe cei sub genunchi, deoarece îți vor micșora silueta și te vor face să arăți mai grasă.

Este important ca pantalonii să fie lejeri, să nu fie prea strâmți pe coapse sau șolduri. În plus, ori de câte ori poți, optează pentru culori închise și neutre, deoarece acestea te ajută să-ți stilizezi look-ul.

Dacă îți place să porți fuste, trebuie să știi că, pentru a-ți stiliza silueta, cel mai bine este să optezi pentru cele cu croială dreaptă, deoarece acestea sunt cele mai potrivite pentru tine. Ele îți maschează șoldurile late și-ți fac corpul să pară mai subțire. Încearcă să eviți fustele tubulare sau cele prea scurte, deoarece îți vor mări șoldurile și nu îți va plăcea ce vei vedea în oglindă. Cea mai bună alegere sunt fustele deasupra genunchilor, deoarece este cea mai subțire parte a picioarelor.

În ceea ce privește culoarea, este mai bine să optezi pentru fuste în culori neutre sau închise și evită, pe cât posibil, modelele sau culorile foarte strălucitoare, deoarece, așa cum am subliniat deja, este indicat să direcționezi atenția către alte zone ale corpului tău, care îți plac mai mult.

Alegerea încălțămintei pe care o porți este de asemenea importantă. Gândește-te că tocurile te ajută să-ți stilizezi silueta. Stilizeaz-o pentru a arăta mai subțire.

Pantofii pot avea imprimeu sau culoarea pe care ai evitat să o folosești în partea inferioară a corpului. După cum am spus deja,este bine să atragi atenția către alte zone pentru a contracara importanța picioarelor.

Acestea fiind zise, îți urăm succes în activitatea ta. CamStars Studio este alături de modelele sale și în 2021. Ușa studioului este permanent deschisă pentru toate femeile ce-și doresc un trai mai bun. Angajăm modele de videochat la studioul din București.