Ești complexată de faptul că ai nasul puțin cam lung și mare? Renunță la acest complex. Dacă te uiți la vedetele nemachiate, vei observa cât de diferit arată… și asta se aplică și trăsăturilor proeminente precum nasul.

Care este soluția pentru micșorarea nasului? Un machiaj strategic te poate ajuta să corectezi imperfecțiunile și să-ți faci trăsăturile mai frumoase. Dacă nu ai un nas perfect, fie pentru că este prea lung, prea mare, turtit etc., te poți juca cu conturul folosind nuanțe mai închise de machiaj în anumite zone pentru a ajuta la echilibrarea trăsăturilor.

Machiajul corector este o modalitate excelentă de a ascunde și de a-ți îmbunătăți trăsăturile, cu toate acestea, este o artă care necesită practică și răbdare. Poți renunța la intervenția chirurgicală și contura nasul folosind diverse trucuri de machiaj, unde lumina și umbra joacă un rol principal. Ține cont de sfaturile următoare și nasul tău mare se va micșora aproape instantaneu.

Cum trebuie să procedezi pentru a-ți micșora nasul:

1. Stabilește ce tip de nas ai. Nasurile lungi sunt în general mari, dar subțiri. Unele dintre ele sunt puțin curbate sau lăsate în jos. Pentru a-l micșora, ar trebui să te concentrezi pe părțile laterale și pe vârful nasului.

2. Ține minte regula: nuanțele deschise adaugă volum, în timp ce nuanțele închise subțiază și dau profunzime. La fel ca hainele.

3. Aplică machiajul ca de obicei, folosind un fond de ten care se potrivește cu nuanța pielii tale, de preferință cu un finisaj mat. Asigură-te că acoperi colțurile nasului, unde sunt adesea prezente puncte negre, vene sau umbre.

4. Începe corectarea pornind de la capetele nasului, în zona nărilor. Poți face acest lucru cu un corector sau un fond de ten puțin mai închis și o pensulă fină.

5. E timpul pentru acțiune! Trasează niște linii fine pe părțile laterale ale nasului. Folosind degetele, întinde-l ușor în sus până ajungi între sprâncene. Ține minte că în centrul nasului tău ar trebui să existe aceeași nuanță de fond de ten pe care ai aplicat-o pe lateral, așa că nu aplica aici corector sau fard închis la culoare.

6. Dacă ai cumva nasul lăsat în jos, aplică corector închis la culoare pe vârf și întinde-l foarte bine, în sus,  cu degetele.

7. Reține! Mai puțin este mai mult! Utilizează cantități foarte mici de machiaj pentru a face corecturile și, dacă ai dubii, fă-le treptat. Amintește-ți că este mai bine să aplici machiajul puțin câte puțin decât să o iei de la capăt fiindcă nu l-ai aplicat bine.

8. Cuvântul tău cheie trebuie să fie estompare. Scopul este definirea delicată a nasului. Trebuie să ștergi machiajul acolo unde ai aplicat o cantitate mai mare și să ai grijă să nu-l amesteci cu fondul de ten aplicat.

9. Retușuri finale. Aplică pudră liberă pentru a sigila și a elimina strălucirea, deoarece aceasta din urmă îți poate face nasul să pară mai lung și mai mare. Restul feței trebuie să aibă o nuanță similară cu centrul nasului.

Sfaturi utile

Mizează pe texturi mate sau semi-mate în zona nasului. Înlocuiește corectorul cu fard maro mate – pudrele sunt mai ușor de estompat.

Începe încet. Spre deosebire de nasul lat, imperfecțiunile legate de machiaj sunt adesea mai vizibile în cazul nasurilor lungi. De fiecare dată când aplici corector sau fard, uită-te în oglindă pentru a vedea cât de „reale” sunt rezultatele.

 Machiajul corector este perfect pentru un look de noapte, petrecere (cum ar fi nunți sau zile de naștere) și ședințe foto.

Când vrei să disimulezi un nas lung sau mare, trebuie să folosești o perie fină și să estompezi machiajul cu degetele. Este esențial ca liniile să pară delicate.

 Nu uita de restul feței! Profită de duo-ul dinamic, fard de obraz și bronzer, pentru a da luminozitate feței. Dă-ți buzele cu ruj în culori neutre sau strălucitoare și machiază-ți ochii cu fard metalic. Ai grijă la rujurile puternice, mai ales dacă nasul este foarte aproape de gură.

Ce spui, acum că ai aflat cum să-ți micșorezi nasul, ai vrea să devii model de videochat? Facem angajări studio videochat București. Te așteptăm în echipa CamStars cu drag. La noi este oricând bine-venită orice femeie cu vârsta între 18 și 50 de ani. Noi considerăm că fiecare femeie are atuurile. Așa că așteptăm cu nerăbdare să le descoperim pe ale tale.