Produsele cu care ți-ai putea albi axilele îți sunt foarte cunoscute. Le-ai folosit de multe ori, dar nu ai știut că te pot ajuta să-ți albești și axilele.

Substanțele chimice din deodorante, bacteriile și murdăria care se acumulează în zona axilelor, în timp contribuie la apariția petelor inestetice pe piele.

Cum să-ți albești axilele

Știai că pudra decolorantă pe care o folosești pentru a-ți decolora părul o poți folosi fără probleme pentru a-ți albi axilele?

Pudra decolorantă deschide părul până la 6 tonuri. Folosită pe piele îi schimbă nuanța și îi îmbunătățește aspectul.

De ce ai nevoie?

  • Pudră de decolorantă;
  • 1 sticlă de 100 ml de peroxid de hidrogen;
  • Recipient din plastic sau metal în care să amesteci pudra cu oxidantul;
  • Perie;
  • Mănuși.

Cum procedezi?

Adăugă pudra decolorantă (40 de grame) într-un recipient din metal sau plastic.

 Toarnă peroxidul de hidrogen (60 mililitri).

Amestecă ingredientele până când obții un amestec omogen.

Pune-ți mănușile, astfel încât mâinile să-ți fie protejate.

Aplică amestecul în zonele dorite, în acest caz pe axile. Lasă-l să acționeze 15-20 de minute, iar apoi  îndepărtează-l cu multă apă.

Acesta este un secret pentru decolorarea oricărei părți a corpului, dar nu uita că, dacă faci alergie sau zona se irită tare, trebuie să îndepărtezi imediat produsul.

Există multe motive pentru care axilele se pătează și, deși pare imposibil, și natura te poate ajuta să ai axile frumoase și albe. Pe lângă soluția pe care ți-am oferit-o mai sus, există și câteva trucuri naturale la care poți apela.   

Iaurt cu fulgi de ovăz

 Amestecă două linguri de iaurt simplu cu una de fulgi de ovăz. Aplică amestecul pe axile și masează cu mișcări circulare. Lasă-l să acționeze 10 minute și apoi clătește-te cu apă călduță. Acest exfoliant va preveni apariția viitoarelor pete.

Lămâie, fulgi de ovăz și miere

Amestecă sucul de la jumătate de lămâie cu o lingură de fulgi de ovăz și o lingură de miere și masează-ți axilele. Acest exfoliant te va ajuta să îți albești axilele fără a le irita și va preveni apariția petelor în viitor. Lasă-l să acționeze 20 de minute și clătește cu apă călduță.

Zahăr și grapefruit

Acest scrub îți va albi axilele și le va hidrata. Amestecă 3 linguri de zahăr, 2 linguri de bicarbonat de sodiu și o lingură cu suc de grapefruit. Aplică amestecul pe axile și lăsă-l să acționeze timp de 15 minute. Apoi clătește-te cu apă călduță.

Ulei de cocos cu bicarbonat

Într-un castron, amestecă 1 lingură de ulei de cocos cu 1 linguriță de bicarbonat de sodiu, fă o pastă omogenă și folosește-o pentru a-ți exfolia axilele o dată pe săptămână.

Ulei de lămâie, glicerină și migdale

Folosește aceeași cantitate din aceste 3 ingrediente, aplică amestecul pe axile și lăsă-l să acționeze timp de 20 de minute. Fă acest lucru înainte de a face baie, astfel încât să poți elimina bine glicerina.

Ulei de cocos cu zahăr

Amestecă 3 lingurițe de ulei de cocos cu încă 2 linguri de zahăr brun. Aplică acest amestec în zonele dorite și masează timp de 15 minute. Amestecul, datorită zahărului, îți va exfolia pielea și va elimina celulele moarte.

Aplică această mască o dată pe săptămână, vei putea observa o diferență în nuanța pielii. Nu exagera sau nu sta la soare după ce ai folosit-o. Datorită ei nu va trebui să îți faci griji cu privire la faptul că urmăritorii tăi vor observa zone de piele întunecate.

Cartofi cu lapte

Fă piure de cartofi și adaugă în el o jumătate de cană de lapte. Apoi aplică amestecul pe zona (spălată înainte) cu pete. Lasă amestecul să acționeze 25 de minute, clătește-te și aplică o cremă hidratantă pentru a-ți proteja pielea.

Castravete cu iaurt

Decojește un castravete și scoate-i semințele, fă-l piure și amestecă-l cu 200 de grame de iaurt natural fără zahăr. Aplică amestecul cremos pe axile sau în alte zone în care există pete. După un masaj ușor, lasă amestecul să acționeze timp de o jumătate de oră. Apoi îndepărtează-l cu apă rece și aplică o cremă hidratantă.

Indiferent de ingredientele pe care alegi să le utilizezi, trebuie să știi că au beneficii mari pentru piele. Nu numai că hidratează, albesc și tonifică pielea, ci o și refac. Așadar, nu ezita să le folosești.

De asemenea, nu ezita să vorbești despre noi. Răspândește vestea. Facem angajări modele de videochat la studioul din București.