Știm că de la începutul umanității și până în prezent, sânii au fost simbolul feminității. Și mai știi că, pentru voi modelele de videochat, aspectul sânilor este foarte important. Prin urmare, în acest articol vrem să vă oferim câteva trucuri pentru a vă bucura de niște sâni fermi și frumoși.

Ce factori împiedică sânii să fie fermi?

Unii factori care creează lăsarea acestora sunt:

Dietele de slăbire

Datorită dietelor drastice care duc la pierderea rapidă în greutate, țesutul adipos al sânului slăbește din cauza lipsei de grăsime. Acest deficit determină, de asemenea, pielea exterioară să devină rigidă și să nu poată avea forma pe care ar trebui să o aibă, făcând ca sânii să se lase.

Poziția incorectă a umerilor și a spatelui

Dacă umerii sunt încovoiați, sânii tind să se lase.

Expunerea excesivă la soare

Această situație poate provoca îmbătrânirea prematură a pielii și, prin urmare, pierderea elasticității.

Sportul

Este necesar să purtați un sutien adecvat pentru a preveni lăsarea sânilor.

Maternitatea și alăptarea

Datorită măririi acestei glande datorită prezenței laptelui, este necesar să purtați un sutien special.

Recomandări generale pentru a avea niște sâni fermi

Țineți spatele drept.

Faceți dușuri reci pentru a tonifica sânii și, dacă este posibil, puneți cuburi de gheață peste ei pentru un efect mai puternic.

Mențineți-vă greutatea fără fluctuații mari

Evitați dietele drastice, preferați-le în schimb cele lente în care pierdeți două kilograme pe lună.

Mănâncați multe fructe, legume și fibre.

Dormiți într-o poziție care nu comprimă pieptul.

Protejați-vă de soare folosind protecție solară

Deoarece expunerea la soare accelerează relaxarea fibrelor de elastină care sunt cele care dau fermitate pielii, este important să folosiți un element de protecție ori de câte ori purtați o rochie subțire, un corset sau un costum de baie cu un decolteu adânc. Se recomandă un factor de protecție solară sau SPF de 15 sau mai mare.

Purtați sutien pentru a împiedica sânii să se lase mult. Dacă alergați, jucați tenis, faceți aerobic sau alte forme de exerciții care determină mișcarea sânilor, purtați un sutien sport adecvat.

Recomandări înainte de a face exerciții pentru obținerea unor sâni fermi

Nu întrerupeți frecvența și regularitatea exercițiilor.

Cu toate acestea, dacă vă simțiți foarte obosite sau epuizate din cauza lipsei de somn sau a activității fizice prea intense, este mai bine să nu vă supuneți corpul la un efort excesiv inutil. Mai bine vă odihniți și faceți exerciții într-o altă zi.

Evitați să faceți exerciții după mese

În acest sens, este mai bine să faceți exerciții la timpul potrivit, pentru a evita tulburările digestive.

NU suprasolicitați inima

Este necesar să încetați să fumați sau cel puțin să reduceți cantitatea de țigări fumate în timpul zilei. Nicotina crește ritmul cardiac și scade capacitatea de aport de oxigen în plămâni.

Câteva exerciții pentru obținerea unor sâni fermi

Unul dintre atributele feminine pe care bărbații le iubesc cel mai mult sunt sânii, dar nu trebuie să recurgeți la bisturiu pentru a avea sâni frumoși și fermi. Există exerciții care vă vor ajuta să vă întăriți mușchii pieptului, astfel încât sânii să pară mai ridicați și mai tonifiați.

Pentru a avea sâni frumoși, încercați această rutină simplă de trei ori pe săptămână. Combinați-o cu exerciții cardio și cu exerciții regulate. Nu uitați să folosiți cremă hidratantă în fiecare zi pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii.

Presiune

Stați în fața unui perete, astfel încât să puteți întinde brațele și să vă așezați palmele pe el, dar țineți-vă umerii pe aceeași linie cu picioarele. Apăsați-vă pe perete ca și când ați dori să-l împingeți și mențineți poziția pentru un timp cuprins între 15 și 20 de minute, coborâți brațele și repetați de 8 ori.

Înot pe uscat

Cu spatele drept, mișcați-vă brațele ca și cum ați înota, trecându-le prin jurul taliei până la cap și înapoi în cerc. Efectuați câte 4 repetări de câte 15 mișcări.

Apăsați-vă palmele

Ridicați coatele și uniți-vă palmele. Apăsați-le una contra celeilalte timp de 15 secunde fără a coborî coatele, apoi dați-le drumul. Repetați de 5 ori.

Amintiți-vă că multe exerciții pentru brațe ajută și pieptul, așa că ar fi bine să vă cumpărați niște gantere mici pentru a obține un rezultat mai bun.

Sperăm ca aceste câteva trucuri să vă ajute să vă bucurați de sâni fermi. Noi, echipa CamStars Studio, ne bucurăm că vă putem ajuta să aveți parte de succes.

De asemenea, ne bucurăm că am decis să angajăm modele de videochat la studioul din București. Cu cât echipa noastră se va mări mai mult, cu atât vom putea să ajutăm mai multe persoane îndrăznețe ca voi să aibă un stil de viață peste medie.