Dacă faceți parte dintre modelele de videochat care atrag clienți cu fetișuri, este important să aveți grijă ca picioarele să arate impecabil mereu, astfel încât să fie cât mai atractive pe cameră. De aceea, vă oferim câteva sfaturi importante.

Pentru a avea picioare perfecte, fără bătături sau călcâie crăpate, trebuie doar să vă faceți timp în fiecare săptămână să le îngrijiți. 

Săptămânal, țineți picioarele în apă caldă  în care ați pus sare grosieră, timp de o jumătate de oră. Puteți face acest lucru în timp ce vă uitați la televizor sau vă dați unghiile cu ojă. Acest lucru le va relaxa, mai ales după o lungă sesiune de videochat.

În fiecare săptămână, faceți o baie cu apă caldă timp de câteva minute și imediat una cu apă rece. Această combinație va îmbunătăți circulația picioarelor. Dacă adăugați câteva picături de lămâie în apă, veți evita și mirosul neplăcut.

Folosiți piatra ponce ori de câte ori puteți. Este un element vital pentru îngrijirea picioarelor. Este o rocă vulcanică cu porozitate ridicată și densitate mică, pe care o puteți găsi cu ușurință pe piață. După un duș sau o baie fierbinte, frecați ușor zonele în care se formează bătăturile, în special călcâiele.

Masați-vă picioarele cu o cremă hidratantă sau ulei esențial în fiecare seară înainte de a vă culca. Acest lucru le va relaxa și le va catifela. Masajul trebuie să fie cu mișcări circulare și cu puțină presiune.

Mergeți desculțe și pe vârfuri prin casă, mișcați-vă glezna. În acest fel, vă veți întări picioarele. De asemenea, vă puteți face masaj la talpă cu ajutorul unei mingi, pentru a îmbunătăți circulația. Puneți mingea sub talpă și mișcați-o înainte și înapoi.

După duș, ștergeți-vă bine picioarele între degete, astfel încât să nu apară ciuperca. Dacă transpirați foarte mult, nu ezitați să folosiți pudră de talc.

Folosiți branțuri cu amortizare și nu purtați încălțăminte prea strâmtă. Nici folosirea tocurilor nu este cea mai bună alternativă.

Tăiați-vă unghiile pe orizontală. Astfel, le veți împiedica să se încarneze, să se deformeze, să se subțieze. De asemenea, veți împiedica încetinirea creșterii lor normale. Dacă mergeți la un salon de înfrumusețare pentru a vă face pedichiura, asigurați-vă că elementele pe care le folosesc sunt de calitate și nu sunt ruginite, pentru că pot provoca infecții.

Reflexologia este una dintre opțiunile bune dacă vă place medicina alternativă. Această terapie stimulează sistemul imunitar al corpului și ajută la eliminarea substanțelor toxice. Se bazează pe apăsarea punctelor strategice de pe tălpile picioarelor, care sunt conectate la sistemul nervos.

Remedii casnice pentru picioare perfecte

În plus față de trucurile de mai sus, aceste remedii casnice vă vor ajuta să vă bucurați de picioare frumoase tot anul:

Exfoliați picioarele cu o cremă specială

Luați o cremă pe care o folosiți și adăugați în ea două linguri de zahăr. Cu acest preparat vă puteți masa călcâiele pentru a îndepărta celulele moarte prin frecare.

Preparați o cremă de banane acasă

Bananele au puteri vindecătoare pentru picioarele voastre. Ar trebui să amestecați două banane în blender până când obțineți  o pastă, apoi aplicați-o pe călcâie, după baie. Lăsați pasta să acționeze 10 minute, apoi îndepărtați-o cu apă caldă. Repetați acest procedeu o dată pe săptămână.

Este posibil ca la început senzația să nu fie plăcută, dar rețineți că este foarte eficientă pentru picioarele uscate sau crăpate. După ce le spălați și le uscați bine, puneți picioarele într-un recipient cu ulei hidrogenat, apoi acoperiți-le cu șosete groase peste noapte. Acest truc va elimina celulele moarte. Puteți face asta de trei ori pe săptămână.

Suc de lămâie și vaselină

Amestecul de suc de lămâie și vaselină este un remediu minunat pentru picioarele uscate și crăpate. După spălarea lor, aplicați această combinație.

Masaj cu sare, ulei de avocado și ulei de mentă

Se amestecă două mânuțe de sare cu trei linguri de ulei de avocado și două picături de ulei de mentă. Masați-vă picioarele cu acest amestec timp de trei minute, apoi puneți-le în apă caldă, pentru a îndepărta complet amestecul. Pe lângă faptul că înmoaie picioarele, acest remediu contribuie la eliminarea mirosului urât.

Pe scurt, oricare dintre remediile casnice pentru picioare prezentate mai sus va avea un efect pozitiv asupra picioarelor voastre. De asemenea, nu uitați să urmați aceste trucuri ori de câte ori puteți, pentru ca picioarele voastre să arate impecabil.

Suntem singuri că urmăritorii voștri vor fi încântați de ceea ce vor vedea și  vă vor deveni clienți fideli. Cu cât numărul de clienți va fi mai mare, cu atât veniturile vor fi mai mari.

Noi, cei de la CamStars Studio, suntem încântați de fiecare dată când răsplătim așa cum se cuvine eforturile modelelor noastre.

De asemenea, suntem încântați de faptul că în aceste vremuri grele putem face angajări modele de videochat la studioul din București.