Unul dintre cele mai importante lucruri pentru un model de videochat este modul în care arată pe ecran. Clienții așteaptă să arăți cât mai bine și să fii cât mai senzuală posibil.

O talie definită face parte din acest proces, iar de multe ori nu este necesar să mergi la un chirurg pentru a obține o talie de viespe.

Pentru a obține o talie subțire și bine definită, trebuie să ții cont de diferite aspecte, cum ar fi exercițiile fizice, dieta și masajele localizate și să le combini pentru a obține cele mai bune rezultate.

Multe femei vor să aibă o talie de invidiat. Dar cum se poate realiza acest lucru? În acest articol vei descoperi cum, printr-o dietă bună și exerciții specifice, acest obiectiv poate fi atins.

Una dintre cele mai dificile zone de tratat este talia, deoarece este principalul depozit de grăsime și zona în care kilogramele în plus sunt cele mai vizibile.

Multe persoane cred că este esențial să mergi la o sală de sport pentru a avea un corp sculptural și acest lucru este total fals. Poți urma o rutină acasă.

Dacă din motive de timp nu poți face mișcare constantă, poți începe prin a practica anumite tehnici acasă pentru a începe tonifierea și a avea o talie de invidiat.

Rutine pentru o talie de invidiat

Există o sumedenie de trucuri și tehnici care pot fi folosite atunci când se lucrează la talie, fie exerciții, fie diete, fie rețete preparate în casă care completează activitatea fizică. Astăzi îți vom dezvălui câteva rutine foarte distractive pe care le poți urma acasă.

Hula hula sau hula-hop

O tehnică foarte puțin cunoscută este folosirea cercului de hula. Deși arată ca o jucărie pentru copii, este excelent pentru lucrarea zonei taliei.

Avantajele utilizării acestuia sunt că, în afară de a te distra, vei lucra partea de mijloc a corpului tău.

O modalitate bună de a efectua această rutină este de a roti dispozitivul timp de aproximativ 5 minute (ar trebui să-l ții în jurul taliei).

De asemenea, poți utiliza 2-3 inele pentru a adăuga un pic de dificultate exercițiului.

Dans

Dansul este unul dintre cele mai complexe exerciții pentru corp. Ajută la reducerea grăsimii și la menținerea corpului ferm și în mișcare.

A lua cursuri de dans sau a perfecționa un stil precum salsa sau orice preferi, te va ajuta să arzi acele grăsimi care se acumulează pe abdomen.

Exerciții pentru talie

O modalitate bună de a începe să-ți lucrezi talia este să efectuezi rutine specifice pentru această zonă. Printre cele mai eficiente sunt:

Abdominalele

Abdominalele cu greutăți ajută la tonificarea taliei. Puteți folosi o minge sau o greutate.

Așază-te pe podea cu brațele întinse susținând greutatea.

Îndoaie puțin picioarele și plasează-ți spatele la 45 de grade.

Menține-ți poziția și rotește-ți talia fără a-ți flexa brațele.

Vârful picioarelor

Acest exercițiu se bazează pe întindere și flexibilitate.

Ridică-te drept și întinde-ți picioarele.

Cu mâna stângă ar trebui să atingi vârful piciorului stâng și invers.

Repetă exercițiul de 20 de ori.

Răsuciri

Cel mai bun mod de a-ți lucra talia este de a efectua răsuciri ale acesteia.

Un exercițiu excelent este îți lipești gâtul de o bară pe care să o ții cu brațele.

Acest lucru îți va permite să faci o răsucire controlată pe care trebuie să o repeți ​​de cel puțin 25 de ori pentru a ajuta la definirea acestei zone.

Înot

De data aceasta nu vei înota în apă.

Culcă-te cu fața în jos pe un covor și întinde-ți brațele și picioarele.

Începe să faci mișcări atât cu picioarele, cât și cu brațele, ca și când ai înota.

Este indicat să faci aproximativ 30 de secunde de mișcări, să te odihnești aproximativ 5 și să începi din nou.

Masaje reductoare

Masarea acestei zone este extrem de eficientă. Există multe creme reductoare pe piață, excelente pentru acest masaj.

Se recomandă masarea zonei de 3 ori pe săptămână, de preferință dimineața înainte de exerciții.

Un truc foarte bun care contribuie la sporirea efectul masajului este înfășurarea acestei părți într-o folie de plastic și lăsarea cremei să se odihnească timp de 40 de minute.

Remedii și rețete casnice

În cele din urmă, îți vom dezvălui câteva remedii casnice pentru a-ți menține talia.

Aceste trucuri pot fi introduse în rutina zilnică de exerciții sau, de asemenea, pentru a-ți ajuta corpul să ardă grăsimi.

Bea 2 litri de apă pe zi.

Bea un pahar de apă (200 ml) cu suc de lămâie, pe stomacul gol.

Consumă ceai verde de 3 ori pe zi.

Bea un pahar de suc de morcovi (200 ml) înainte de fiecare masă.

Sperăm că vei introduce măcar câteva dintre aceste rutine în viața ta. Reține că, dacă vei face mereu exerciții și vei urma o dietă sănătoasă, vei atinge acest obiectiv mult mai devreme decât te aștepți.

De asemenea, sperăm că nu vei ezita să vorbești despre echipa CamStars Studio. Vrem să devenim o familie și mai mare. Angajăm modele de videochat la studioul din București.