Un model de videochat de top ar trebui să aibă grijă să nu-și piardă urmăritorii. Acest lucru îi va permite să aibă un flux de trafic mai bun în timpul sesiunii de videochat și să se bucure de clienți fideli mult timp. Menținerea utilizatorilor fideli este una dintre cele mai dificile și importante sarcini pe care le are un model. Loialitatea vă garantează un venit consistent, companie la spectacole și chiar prietenie.

Transformarea urmăritorilor în clienți fideli trebuie realizată prin mijloace care vă permit să continuați să interacționați cu ei, determinându-i să vă urmărească spectacolul cu interes. De asemenea, un rol important în acest demers îl are și obținerea informațiilor cheie, necesare pentru a-i surprinde pe parcursul spectacolului. Trebuie să fiți mereu speciale, pentru ca urmăritorii să-și dorească să vă vadă din nou. Dacă nu știți cum să începeți acest demers, iată câteva sfaturi utile.

Cum atrageți utilizatorii?

Prin utilizarea resurselor care vă permit să generați o conexiune: empatie, prietenie, solidaritate și interacțiune.

Străduiți-vă să-i faceți pe urmăritori să se simtă speciali

Asigurați-vă că urmăritorii simt că între ei și voi s-a creat o legătură, că sunt foarte importanți pentru voi. Dați-le senzația că, urmărindu-vă constant, vor avea parte de un tratament special.

Programul de difuzare nu ar trebui să varieze

 Organizați-vă programul de difuzare astfel încât urmăritorii voștri să poată participa la fiecare spectacol. În plus, stabilind spectacolul la o anumită oră, le veți da posibilitatea acestora să-și planifice ziua pentru a vă putea urmări.

 Fiți încrezătoare în ceea ce faceți

Indiferent de ceea ce faceți, aveți întotdeauna încredere în voi și în ceea ce faceți. Arătați-vă personalitatea fără teamă, oamenii care o vor vedea o vor aprecia.

Cu cât veți arăta mai real, cu atât vor fi mai bune rezultatele, adică vă veți bucura de mai mulți clienți fideli.

Renunțați la ego

Este normal să vă emoționați când vedeți mulți urmăritori pe cameră și multe comentarii bune, dar trebuie să vă amintiți că ei sunt cei care vă vor ajuta să aveți succes și trebuie să vă străduiți să-i impulsionați.

La fiecare spectacol permiteți-le să aibă parte de o experiență de neuitat. Vă vor mulțumi transformându-se în clienți fideli.

Acordați atenție comentariilor

În timpul unei sesiuni de videochat veți avea parte de o mulțime de comentarii. Cheia este să fiți atente la acei oameni care vă scriu pentru că vor să le oferiți ce aveți mai bun în voi. Acelor oameni ar trebui să le acordați cea mai mare atenție.

Asigurați-vă că implementați sugestiile bune pe care le fac și veți vedea că nu vor părăsi camera de videochat.

Cum aflați că ați reușit să atrageți utilizatorii?

Există trei factori care vă indică dacă ați reușit sau nu să îi păstrați, cum ar fi: frecvența cu vă urmăresc spectacolele, detaliile pe care le rețin despre voi.

Frecvența

Un utilizator poate participa la spectacolele voastre de câte ori vrea. Dar asta nu înseamnă că le va urmări și cu atenție. De aceea, trebuie să organizați spectacole atractive, care să-l determine să-și dorească să vă urmărească și altă dată.

Puteți ține o evidență a utilizatorilor care fac acest lucru și a timpului cât vă urmăresc..

Țineți cont de faptul că este posibil ca un utilizator să nu participe frecvent la spectacolele voastre, ci doar o dată pe lună.

De asemenea, pentru a ști dacă ați reușit să păstrați un utilizator, trebuie să evaluați fiecare dintre interacțiunile cu acesta. Acest lucru ce nu se poate realiza la prima participare a acestuia la spectacolul vostru.

Acestea fiind zise, vrem să vă reamintim că, cu cât numărul de clienți va fi mai mare, cu atât vor crește veniturile. Prin urmare, țineți cont de trucurile noastre și începeți să creșteți numărul urmăritorilor și să-i transformați în clienți fideli.

Camstars Studio va fi alături de voi în orice moment, punându-vă la dispoziție orice aveți nevoie pentru un spectacol de succes.

De asemenea, CamStars își menține larg ușa deschisă pentru toate femeile care își doresc un loc de muncă bine plătit. Facem angajări modele de videochat la studioul din București.