Viața ta ca model de videochat se rezumă la spectacole și, desigur, la realizarea de fotografii și videoclipuri. Așadar, dacă ai impresia că niciodată nu arăți la fel de bine în fotografii ca în realitate, este ușor de remediat.

Fotogenia nu este un talent înnăscut, ci este o abilitate dobândită care poate fi învățată prin practică. Încearcă aceste metode și sfaturi de poziționare pentru a deveni o persoană fotogenică în cel mai scurt timp.

Concentrează-te pe fața ta. Dacă folosești machiaj, asigură-te că ai aplicat bine corectorul și fondul de ten. Pielea grasă poate distruge o fotografie, întrucât reflectă prea multă lumină. Folosește șervețele speciale sau hârtie de mătase pentru a curăța grăsimea.

Concentrează-te asupra a ceea ce te face unică. Una dintre caracteristicile persoanelor fotogenice este mai degrabă încrederea în ele însele decât aspectul lor. De multe ori ne facem griji pentru lucrurile care ne deranjează pe fața noastră- pistruii, spațiul dintre dinți, cât de mici sunt ochii noștri când zâmbim. În loc să încerci să maschezi acest lucru, acceptă-l! În acest fel vei fi mult mai fotogenică.

 Este foarte ușor să faci diferența între o persoană cu adevărat fotogenică de cineva care pozează. Prima nu trebuie să se prefacă. Zâmbește mereu arătându-ți dinții.

 Nu privi direct camera. Dacă vei privi direct în cameră va ieși în evidență lățimea feței și vei elimina sau reduce orice umbră naturală. În schimb, întoarce-ți fața ușor în lateral pentru a crea lumini și umbre naturale care îți subțiază fața.

 Reglează unghiul feței. Unghiul feței este legat de direcția în care privești camera. Pe lângă faptul că nu trebuie să te uiți direct la cameră, nu ar trebui să ridici capul atunci când faci poze. Acest lucru îți va face fața să pară mai lungă și îți va evidenția interiorul nasului. Dă capul ușor în jos și în lateral.

Întoarce-ți corpul. Dacă îți vei face poză din față se va întâmpla același lucru ca și în cazul feței. Corpul tău va ieși aplatizat în fotografie, astfel încât o fotografie frontală vei ieși din unghiul cel mai larg și te va face să arătați mai plinuță. Rotește-ți corpul 3/4 pentru a-l afișa dintr-un unghi, creând umbre și profunzime în poză.

Pentru ca brațele să pară mai subțiri, pune-le pe șolduri și dă cotul înapoi, ținându-l depărtat de corp.

Dacă te vei așeza pentru face o fotografie, întoarce-te, astfel încât camera să fie lângă tine în loc să fie direct în fața ta. Îndoaie genunchii și mișcă ușor picioarele. Dacă decizi să îți încrucișezi picioarele, pune-l pe cel mai apropiat de cameră peste celălalt.

Înclină-te spre cameră. După cum știm, lucrurile care sunt mai aproape par mai mari, în timp ce lucrurile care sunt mai departe par mai mici. Pentru a crea iluzia unui corp mai mic și mai subțire, înclină-te ușor cu capul îndreptat înainte.

Sursa de lumină din fotografia ta va dicta în mare măsură calitatea aspectului tău în fotografia finală. O sursă de lumină direct deasupra ta îți va oferi umbre întunecate sub ochi, în timp ce o sursă de lumină din lateral va crea linii puternice în fundal. Fă în așa fel încât sursa de lumină să fie în față și ușor deasupra ta. Când poți, fă fotografii în lumină naturală, lângă o fereastră sau în aer liber. Cea mai bună lumină pentru realizarea de fotografii este în ora de după răsărit și cu o oră înainte de apus.

Și ca un sfat suplimentar, nu uita să ai încredere în tine. Încrederea se observă într-o fotografie și este cheia unei persoane fotogenice. Chiar dacă nu te simțiți sigură pe tine, arătă în fața camerei foto că ai încredere. Calitatea aspectului tău în fotografii se va îmbunătăți foarte mult dacă știi că arăți bine și că fotografiile vor ieși foarte bine din acest motiv.

Echipa CamStars va fi în permanență lângă tine și te va ajuta cu tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivul și a atrage atenția urmăritorilor tăi.

Suntem alături de toate femeile fotogenice și dispuse să se bucure de un venit peste medie. Angajăm modele de videochat la studioul din București.