Folosirea limbajului corporal este absolut necesară în timpul ședințelor de videochat. Prin urmare, dacă îți dorești să devii model de videochat, îți vom spune câteva trucuri legate de limbajul corporal, cu ajutorul cărora îți poți seduce cu ușurință clienții.

Înainte însă de a ți le dezvălui, îți vom spune că facem angajări studio videochat la CamStars Studio. Te așteptăm alături de noi ca să facem lucruri frumoase împreună.

Profită de limbajul corporal pentru a-ți seduce clienții

Limbajul corporal este foarte util în timpul ședinței de videochat, întrucât te ajută să-ți seduci cu mai mare ușurință clienții. De fapt, reprezintă 90% din spectacolul pe care îl organizezi. Adică, valorează mult mai mult decât cuvintele.

Când vorbim despre seducție ne referim la capacitatea de a obține ceva ce îți dorești. Și nu numai tu trebuie să seduci clientul, acesta trebuie atras și de camera ta. Aceasta trebuie să-l seducă atât de mult încât să vrea să intre. Odată intrat online, este treaba ta să-l seduci.

Pentru a-ți putea seduce clienții, este esențial să îți folosești în mod corespunzător limbajul corporal. Din acest motiv, îți recomandăm să ții cont de trucurile noastre pentru a organiza ședințe de videochat de succes.

Trucuri de limbaj corporal

Folosește scaune care nu au spătar, astfel încât corpul tău să fie obligat să stea într-o poziție corectă. Dacă nu stai bine, vei da senzația de plictiseală și oboseală, nefiind deloc provocatoare. Reține! Când te așezi, poziția trebuie să fie cât mai confortabilă posibil. Relaxează-te cât mai mult.

Trebuie să fii foarte conștientă de chipul tău și de expresiile faciale. Uneori facem mecanic gesturi nepotrivite când ceva ne deranjează. Evită-le!

Fii întotdeauna cu ochii ațintiți, bărbia sus și concentrează privirea clienților asupra a ceea ce dorești să vadă. Joacă-te cu brațele, fără a exagera și într-un mod foarte delicat. Asta înseamnă că vrei să fii atinsă sau că te bucuri de ceea ce faci. Dar nu le încrucișa. Aceasta este o poziție care sugerează de la furie la nemulțumire. Chiar și lipsă de interes față de ceea ce îți spun clienții sau pentru ceea ce faci.

Folosește-ți mâinile când vorbești. Fără a exagera, poți să gesticulezi cu ele, să le miști puțin cu lejeritate, ceea ce va arăta că ai încredere și ești sigură pe ceea ce spui. De asemenea, este în regulă să te joci cu părul tău, dar nu o face prea des pentru că de obicei incomodează.

Modul în care schimbi poziția ar trebui să fie seducător, lent, o parte din spectacolul tău. Controlează mișcările picioarelor. În general, avem tendința de a ne evidenția nesiguranța prin mișcări constante ale picioarelor. Încearcă să controlezi acele mișcări, vei părea mult mai încrezătoare și mai sigură pe ceea ce faci sau spui.

Utilizează întotdeauna un ton al vocii adecvat diverselor situații. Dacă strigi sau vorbești foarte încet, cine se află în fața ta nu va ști cum să reacționeze. De asemenea, acest lucru poate duce la conflicte.

Ține capul sus. Când comunici ceva sau participi la orice tip de conversație, găsește o modalitate de a-ți menține privirea sau de a-ți ține capul sus. Pe lângă faptul că demonstrezi că ești sigură pe ceea ce spui, acest lucru te va face să atragi atenția clienților tăi.

Cum să exersezi?

Oglinda este cea mai bună prietenă a unui model, în fața sa poți exersa cele mai bune ipostaze și unghiuri. Orice model are o oglindă în cameră pentru a analiza modul în care se vede în fața camerei.

Este posibil ca uneori să nu fii conștientă de mișcările tale, de aspectul tău și chiar de felul în care te comporți. Dar asta este ceea ce transmiți clienților, așa că trebuie să fii conștientă chiar și de felul în care te simți.

La început va fi destul de greu, dar este doar o chestiune de practică și chiar te va ajuta în viața personală. Acestea fiind zise, ești pregătită să devii model de videochat? Echipa CamStars abia așteaptă să facă cunoștință cu tine.