Jobul de model de videochat nu presupune doar așezarea în fața unei camere web. Menținerea unui anumit stil fermecător pentru atragerea atenției celor care te urmăresc necesită timp de pregătire, investiții și urmarea unor trucuri de frumusețe. Îngrijirea corporală corespunzătoare contribuie la scoaterea în evidență a frumuseții tale fizice. Din acest motiv, trebuie să acorzi întotdeauna prioritate îngrijirii corporale. Iată pe ce trebuie să te axezi pentru a arăta mereu bine astfel încât să-ți captivezi urmăritorii.

Micropigmentarea sprâncenelor

Micropigmentarea a devenit una dintre opțiunile estetice preferate pentru modelarea și îndesirea sprâncenelelor, precum și pentru a repara imperfecțiunile existente pe față sau în altă parte a corpului.

Micropigmentarea sprâncenelor primobolan 200 online constă în injectarea unui pigment în derm (stratul mediu al pielii) pentru a colora sau repara o parte a corpului, în acest caz, sprâncenele.

Acest proces se realizează prin utilizarea unui dermograf cu ac care poate varia în funcție de tipul sprâncenei sau de finisajul pe care dorești să-l obții. În acest fel, există ace pentru a obține un finisaj compact, cum ar fi un „eyeliner” sau chiar pentru a adăuga pigment la pigment și a crea acel efect de păr pe ochi.

Micropigmentarea este de asemenea folosită pentru a repara imperfecțiunile de pe față (sau într-o altă parte a corpului) sau pentru a acoperi cicatricile pe care le ai.

Lifting de gene

Genele protejează ochii de bacterii și de alți agenți externi, oferă informații suplimentare prin clipiri și pot îmbunătăți aspectul ochilor doar prin aplicarea machiajului. Cu toate acestea, efectuarea acestei sarcini în fiecare zi poate fi obositoare și poate sfârși prin deteriorarea genelor, provocând căderea acestora. Soluția pentru a-ți îmbunătăți aspectul într-un mod natural este liftingul, un tratament rapid și inofensiv care îți va permite să te bucuri de gene mai lungi săptămâni întregi.

 Liftingul este foarte asemănător cu întoarcerea genelor. Diferența dintre cele două tehnici este că prima modelează părul de la rădăcină, deci se poate face chiar dacă este scurt, în timp ce întoarcerea genelor este posibilă cu o mini rolă, deci poți să ți le întorci doar dacă ai gene destul de lungi.

Uscarea părului

Pentru a-ți menține părul drept și natural, trebuie să faci asta în mod normal o dată pe săptămână.

Șuvițe Balayage

Șuvițele Balayage sunt o modalitate ideală de a da părului un aspect nou, de a-i schimba culoarea și de a-i  da un plus de vitalitate.

Nu este o noutate în saloanele de coafură, deoarece, din anii 1970, fusese deja folosită, inițial în Franța. Acesta este motivul pentru care termenul este francez și înseamnă „a mătura”.  Această tehnică de vopsire se realizează cu mâna liberă, fara a folosi folia de aluminiu, iar mișcările sunt similare celor de măturare, sau de pictare a unor tușe verticale. Datorită acestei tehnici are loc o schimbare treptată a culorii părului de la rădăcini până la vârfuri.

Este la modă și cea mai comună dintre toate. În plus, creează un efect natural asupra părului. Pentru a menține culoarea îți poți reface șuvițele Balayage la fiecare 4 sau 6 luni. Totul va depinde de cât de repede crește părul.

Manichiură și pedichiură

Manichiura este cartea de vizită a unei femei moderne și mai ales a unui model de videochat. Același lucru este valabil și în cazul pedichiurii. Un aspect îngrijit al unghiile va spune multe despre personalitatea ta și despre imaginea pe care dorești să o creezi.

Mărirea buzelor

Se realizează prin injectarea de acid hialuronic în buze. Este o componentă naturală care se adaptează perfect pielii. Are un efect ce durează până la 6 luni.

Albirea dinților

Există mai multe modalități de albire a dinților, cea mai des utilizată este cea cu laser. Efectul său este aproape permanent. Dar, ca toate cele anterioare, necesită întreținere.

Acestea sunt câteva dintre trucurile de frumusețe pe care orice femeie care lucrează în industria de videochat ar trebui să le urmeze. Sperăm că vei ține cont de ele în drumul spre succes alături de CamStars. Mult noroc!