Curățarea facială și hidratarea tenului sunt două lucruri fundamentale care contribuie la crearea unui look frumos. Oboseala de multe ori își pune amprenta pe față și vă face să păreți extenuate. Datorită curățării feței, vă puteți readuce fața la viață în câteva secunde.
Credeți sau nu, oboseala nu este singurul factor care vă afectează fața. Machiajul, mediul murdar,  impuritățile afectează pielea, provocând infecții și îmbătrânire prematură.
Fiindcă știm că desfășurați multe activități zilnice și că, după sesiunea de videochat din timpul nopții vă culcați, am conceput o mască pentru a o aplica înainte de culcare. Dar mai întâi trebuie să vedeți dacă aveți nevoie de o îngrijire constantă sau nu.

Pentru coșuri sau puncte negre

Pentru fiecare model există un tip de curățare. Dacă aveți puncte negre, ar trebui să vă curățați fața o dată pe săptămână, până când punctele negre vizibile vor dispărea. Apoi continuați să v-o curățați la fiecare două săptămâni.
Pentru a avea parte de rezultate, trebuie să vă îndepărtați machiajul în fiecare zi înainte de culcare, apoi să vă hidratați fața cu o cremă de bună calitate. În caz contrar, totul se va agrava. Iată cum vă puteți curăța singure fața:
1 Spălați-vă fața cu săpun neutru, gel facial sau soluție specială de curățat fața. Spălați-vă cu apă rece pentru a stimula circulația sângelui, apoi verificați dacă ați îndepărtat bine murdăria pentru a evita infecțiile.
2 Apoi trebuie să vă masați cu vârful degetului fața pentru a deschide porii. Datorită masajului veți putea produce colagen și elastină la nivel celular, iar porii se vor deschide mai ușor.
Dacă doriți o curățare profundă, folosiți abur. Încălziți apa, turnați-o într-un recipient, țineți-vă fața la 30 de centimetri distanță și acoperiți-vă cu un prosop. Stați 10 minute nu mai mult. Pentru asta, puteți folosi și o saună facială.

  1. Continuați cu exfolierea feței. Pentru acest pas, aplicați o cremă exfoliantă și masați. Este de preferat să folosiți o perie specială pentru față. Asigurați-vă că masați ușor fața atunci când o exfoliați, pentru a nu o deteriora.
  2. Următorul pas este să eliminați punctele negre. Pentru asta trebuie să vă spălați fața cu multă apă, la fel și mâinile. Cu degetele scoateți-vă punctele. Dacă sângerați, nu folosiți unghiile pentru a nu lăsa semne pe fața. Dacă o anumită zonă este roșie, nu apăsați. Înfășurați degetele într-o cârpă pentru a evita deteriorarea pielii.

O altă opțiune mai bună este să utilizați un aparat special pentru eliminarea punctelor negre pentru a nu folosi unghiile.

  1. După eliminarea punctelor negre, aplicați o apă tonică sau o loțiune, astfel încât porii voștri să se închidă. Având vedere că sigur fața va fi roșie, apa tonică va calma roșeața.
  2. Apa tonică nu vă hidratează neaparat fața. Din acest motiv, după folosirea apei tonice aplicați o loțiune hidratantă.
  3. Încercați să nu vă machiați cel puțin cinci ore după curățarea feței. Nu este deloc indicat să faceți acest lucru.

Sfaturi:

Înainte de a începe, spălați-vă bine pe mâini.
Strângeți-vă părul.
Evitați exercitarea de presiune prea mare asupra pielii.
Fața își poate pierde luminozitatea și pielea fermitatea. Dar, din fericire, este un lucru care stă în propriile voastre mâini. Puteți evita asta printr-o curățare facială corespunzătoare. Impuritățile, poluarea și grăsimea proprie pe care pielea noastră o generează pot să înfunde porii și să vă împiedice pielea să respire corect. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, trebuie să aveți în vedere importanța unei curățări faciale corespunzătoare.
Deși la prima vedere pielea voastră poate părea curată, există anumiți factori climatici precum soarele, poluarea și praful din mediu care facilitează depunerea impurităților pe fața voastră. Prin urmare, curățarea facială corespunzătoare, realizată frecvent este foarte importantă.
Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să arătați impecabil de fiecare dată când veți face videochat, deoarece ne dorim să vă bucurați de succes și de o viață cât mai frumoasă. De asemenea, dacă veți avea curajul să vorbiți deschis despre ceea ce faceți, sperăm că și alte persoane vor dori să vină în echipa CamStars. Angajăm modele de videochat la studioul din București oricând. Ușa noastră este deschisă tuturor celor care vor să-și schimbe viața în bine.