Cărțile ne deschid mereu calea către o lume nouă, una care ne oferă șansa să ne redescoperim și să ne dezvoltăm personal astfel încât să cunoaștem, mai devreme sau mai târziu, succesul.

Îți dorești să te bucuri de mai mult succes în viață? Continuă să descoperi lumea fascinantă a cărților. Iată 5 cărți care merită să le citești dacă vrei să te bucuri de succes.

  1. Designing Your Life. Cum să-ți construiești o viață bună, de care să te bucuri din plin – Bill Burnett & Dave Evans

Dacă vrei să afli cum să ai o viață împlinită, această carte îți poate oferi răspunsurile la ceea ce te frământă. Citind-o, vei descoperi ce îți dorești și cum să obții acel lucru. Vei învăța cum să aplici instrumentele de bază ale designului pentru a-ți crea o viață care să te împlinească. Vei afla cum să-ți creezi calea, pas cu pas, către o viață mai bună, proiectată de tine însăți. Una mai bine trăită. Cu alte cuvinte, dacă nu știi încotro s-o apuci pentru a-ți crea viața pe care ți-o dorești, această carte te-ar putea ajuta să ieși din impas.

2. Îndrăznește să conduci. Prin muncă neînfricată, conversații dificile și implicare deplină- Brene Brown

 O carte îndrăzneață și, totodată, provocatoare. Autoarea te provoacă să înveți să-ți confrunți vulnerabilitatea și să renunți la armura grea, prima piedică în calea curajului. Citind această carte, vei afla că, pentru a îndrăzni să preiei controlul, trebuie să-ți redescoperi însușiri unice, profund umane.

3. Atomic Habits. O cale ușoară și eficientă de a-ți forma obiceiuri bune și a scăpa de cele proaste – James Clear

O carte practică și utilă despre cum să-ți formezi obiceiurile astfel încât să realizezi mai mult concentrându-te pe mai puține lucruri. Citind această carte ai șansa să scapi de deprinderile proaste și să-ți formezi unele bune.

Această carte te ajută să renunți la obiceiurile rele și să le păstrezi pe cele bune. Îți arată cum să nu mai faci greșeli atunci când încerci să-ți schimbi obiceiurile. Cum să crezi mai mult în tine și să-ți faci timp mai mult pentru noile obiceiuri. E ghidul de care ai nevoie pentru a pătrunde într-un mediu care să-ți arate calea către succes și către regăsirea motivației și voinței.

E timpul să faci schimbări mici și ușoare, care îți pot oferi rezultate mari și te pot ajuta să-ți revii atunci când te abați de la drum.

4. Puterea autenticității. Fii tu însuți! Toți ceilalți o fac deja- Mike Robbins

O carte ce te ajută să ai o întâlnire directă, față în față, cu tine însăți. Citind-o, vei descoperi cum să ai succes și cum să fii autentică și împlinită în viață. O carte ce prezintă diverse perspective referitoare la cele mai importante aspecte ale fericirii și împlinirii în viață – autenticitatea. Un ghid cu instrumente și tehnici care te ajută să-ți îmbunătățești viața și relațiile cu ceilalți. Cum să te exprimi în mod real și cum să dai dovadă de autenticitate atât pe plan personal, cât și profesional.

5. Regula de 5 secunde – Mel Robbins

Pentru a merge mai departe indiferent de situație ai nevoie de o doză de curaj. Așa că, dacă îți lipsește curajul, citește Regula de 5 secunde pentru a-ți recăpăta încrederea în forțele proprii în doar 5 secunde. 

Citește o serie de povestiri captivante și anecdote savuroase din momente celebre ale istoriei, artei si afacerilor, printre altele, pentru a descoperi câtă forță poate declanșa o clipă de curaj. Astfel, vei afla o strategie simplă, dar foarte eficientă de dezvoltare personală.

Acestea fiind zise, dacă vrei să investești în tine, îți recomandăm să citești cât poți de mult. Iar dacă ești în căutarea unui job bine plătit care să-ți permită să investești în orice dorești, nu doar în tine, avem o veste bună pentru tine. CamStars face angajări studio videochat București. Te așteptăm în echipa noastră pentru a te bucura de viața pe care ți-o dorești!