Imaginea joacă un rol determinant în arta seducției. Și în cazul bărbaților cu atât mai mult, pentru că pentru ei atracția fizică este strâns legată de acest aspect. Atât de mult încât în ​​majoritatea cazurilor imaginea valorează mai mult decât o mie de cuvinte în procesul de seducție. În acest caz, culoarea lenjeriei valorează cât o mie de cuvinte.

Vrei să obții un job în industria de videochat și să-ți surprinzi clienții cu o lenjerie intimă senzuală? Iată ce culori e bine să alegi de îndată ce vei începe să organizezi ședințe de videochat. 

  1. Negru

 În primul rând trebuie să alegi negru. Este o culoare enigmatică, un simbol al misterului, al necunoscutului care trezește cele mai ascunse dorințe ale subconștientului și nu există nimic care să atragă mai mult bărbații decât ceea ce nu știu. Această nuanță a lenjeriei intime te va ajuta să scoți în evidență latura explozivă și sălbatică, ascunsă undeva în interiorul tău.

De asemenea, negrul este culoarea rafinamentului și seducției. De vei purta lenjerie neagră vei demonstra că ești o femeie rafinată, îndrăzneață și intrigantă. Poartă negru atunci când simți nevoia să ascunzi secrete intime sau să stârnești curiozitatea pe care doar un lucru necunoscut o poate stârni. Este elegant și sugestiv, îți va oferi o notă de mister și erotism fără egal.

2. Roșu

A doua culoare pe placul bărbaților este roșu. Culoarea pasiunii prin excelență. Înfocat și înflăcărat, un compleu roșu emană energie, forță și dorință. Este o culoare foarte provocatoare și îndrăzneață, care indică o dorință nesfârșită. Femeile care poartă lenjerie roșie dau dovadă de mult bun gust și de capacitatea de a-și trăi viața pasional, fără prejudecăți sau limitări.

Culoarea neagră este întotdeauna binevenită în sertarul cu lenjerie, fiindcă îți o notă de eleganță și mister. Dar dacă vrei să-ți impresionezi clienții, alege diverse piese de lenjerie intimă de culoare roșie și lasă-le să vorbească despre felul tău de a fi. Alege-le în special pe cele în nuanțe de roșu intens.

Dacă vei purta lenjerie roșie, clienții tăi vor înțelege mesajul imediat. De fapt, studiile arată că bărbații consideră că femeile care poartă roșu sunt mai atractive. Dacă vorbim din punct de vedere al psihologiei culorilor, roșu este considerată culoarea cea mai pasională, folosită pentru atragerea imediată a interlocutorilor.

Pe scurt, culoarea roșie este perfectă pentru femeile active, îndrăznețe, care își trăiesc viața așa cum vor. Un set de lenjerie roșie emană energie, forță și seducție. Dacă vrei să arăți perfect la o primă întâlnire cu clienții, poartă o lenjerie sexy de această culoare, precum un corset de dantelă roșie.

3.Fucsia

Pe locul trei se află culoarea fucsia. Fucsia este o culoare la modă, devenită una dintre culorile preferate datorită posibilitatilor cromatice mari (fucsia, violet-fucsia și culoarea bubble gum mai mult sau mai puțin intensă). Este adesea folosită de femeile romantice și îndrăznețe în același timp. Este o culoare sofisticată, purtată de femeile care au mare grijă de aspectul lor și au așteptări foarte mari în toate domeniile. De asemenea, sunt perfecționiste și tind să acorde mare atenție detaliilor.

Deși este similară culorii roz, o culoare care evocă tandrețe, fucsia reflectă o femeie cochetă, îndrăzneață și modernă. Este o nuanță perfectă pentru acele femei care doresc să iasă în evidență.

4. Nude

Cea de-a patra culoare pe placul bărbaților este nude ( (cunoscută în mod tradițional sub numele de culoarea pielii). Da, știm, nu este cel mai remarcabil pariu la prima vedere. De fapt, mulți ar considera-o o opțiune plictisitoare și deloc sexy. Cu toate acestea, impresia este complet greșită, deoarece există o mare varietate de modele de lenjerie intimă actuale, feminine, delicate și minimaliste.

Acum că ai aflat care sunt sunt culorile care sunt pe placul bărbaților, îți recomandăm să îți dotezi garderoba cu o serie de piese de lenjerie intimă în aceste culori. Apropo, facem angajări studio videochat București! Vino alături de noi, de CamStars Studio!