În industria de videochat, jocurile, interacțiunea și comunicarea sunt vitale pentru a obține profit și recunoaștere. Din acest motiv, este foarte important ca modele de videochat să-și aleagă cu atenție ținuta pentru a atrage atenția celor care le urmăresc spectacolul. Dacă și tu îți dorești să-ți impresionezi urmăritorii, îți recomandăm să citești cu atenție acest articol.

De asemenea, este important să știi că trebuie să-ți alegi un anumit tip de lenjerie intimă ținând cont de gusturile, fanteziile și dorințele tale sau de ale celor care se vor bucura de ceea ce vor vedea pe parcursul spectacolului de videochat.

De ce este importantă utilizarea lenjeriei intime în timpul spectacolului de videochat?

Pentru a fi model de videochat trebuie să dai dovadă creativitate, iar lenjeria intimă îți oferă oportunitatea de a fi interesantă, cochetă, atractivă.

Datorită lenjerie pe care o porți, poți atrage mai ușor atenția celor care te urmăresc și interacționa cu ei. Pentru un impact mai mare asupra urmăritorilor tăi, poți alege lenjeria în funcție de tipul de spectacol pe care vrei să-l organizezi.  

Alegerea tipului de lenjerie potrivit îți va permite să porți și să te simți confortabil în articole vestimentare pe gustul tău.

Ai posibilitatea de a accesoriza lenjeria intimă cu accesorii precum coliere, cătușe, brățări, diverse articole vestimentare și chiar decorul potrivit.

Tendințe privind lenjeria intimă în 2021

Sutienul stil Bralette este la modă

Nu este deloc plăcut să-ți porți toată ziua sutiene push-up incomode, nu-i așa? Dacă anul trecut ai purtat bustiere comode, trebuie să știi că și anul acesta confortul și bunăstarea sunt priorități de top.

Sutienele tip bralette confortabile fără balene sunt unul dintre cele mai populare modele de lenjerie intimă. Poți alege un model foarte simplu sau unul cu broderie sexy, dantelă sau inserții din plasă.

Sfat: dacă ai sâni mici, sutienul tip bralette reprezintă alternativa perfectă la sutienele clasice cu balene. Cu toate acestea, dacă ai un bust mare, trebuie să știi că este puțin mai dificilă găsirea sutienului care să ți se potrivească bine și să îți susțină perfect pieptul. Dacă sâni mari, sutienele de genul acesta cu bretele extra largi și o bandă sub sâni sunt mai potrivite.

Lenjeria intimă transparentă este una dintre tendințele lenjeriei pentru 2021

Lenjeria transparentă a fost un succes uriaș în ultimii ani, dar și în acest sezon, articolele de lenjerie sunt în topul tendinței. Nu e de mirare, la urma urmei, stilurile sunt pur și simplu sexy.

În cazul în care sutienele și chiloții sunt prea transparenți pentru tine, poți alege pur și simplu modele cu broderie transparentă doar în unele locuri.

Sutiene și chiloți confortabili

Sutienele tip bralette nu sunt singura tendință confortabilă în 2021. În general, lenjeria intimă din acest an se axează pe confort, naturalețe și bunăstare. Tendința include, de exemplu, lenjerie din bumbac respirabil, bustiere, lenjerie fără balene și slip cu croi înalt.

Lenjerie intimă pentru primăvara / vara 2021: pastelul este tendința

Culorilor pastelate creează o stare de bine. Din acest motiv, îți recomandăm să faci o schimbare în garderoba ta și să adaugi sutiene, chiloți și bustiere în culori dulci. Lenjeria intimă în nuanțe de negru, alb și roșu este încă tendința clasică absolută, dar cea roz, liliac, verde menta sau galben lămâie este foarte potrivită pentru sezonul de primăvara- vară.

Nuanțele delicate nu numai că înfrumusețează silueta, ci sunt și incredibil de feminine. Dacă îți place să te joci, poți opta pentru lenjerie pastelată în combinație cu țesături fine, precum satin sau mătase.

Lenjerie intimă din mătase și satin

Piesele din mătase sau din satin sunt de mult timp în garderobă femeilor. Țesătura delicată de mătase sau satin este foarte confortabilă pe piele, mai ales vara. Și apropo, mătasea sau satinul sunt, de asemenea, extrem de elegante. Nu degeaba, materialul cucerește acum lenjeria. În 2021, pe lângă sutienele și chiloții confortabili din bumbac, în sertarul tău cu lenjerie intimă trebuie să existe și articole din mătase delicată și satin.

Moda este o chestiune de gust și este posibil să nu-ți placă toate tendințele și articolele prezentate. Am vrut să-ți dezvăluim tendințele pentru a te inspira. Ceea ce faci cu ele depinde de tine. Și nu uita: tu decizi ceea ce vei purta. Nu lăsa pe nimeni să îți spună ce poți și ce nu poți purta. La urma urmei, moda ar trebui să fie un lucru distractiv.

Echipa CamStars îți urmează distracție plăcută! Suntem siguri că vei alege modele de lenjerie intimă deosebite.

Totodată, suntem singuri că ți-a plăcea să ne ajuți să răspândim vestea că angajăm modele de videochat la studioul din București. Ce zici, ne ajuți?