Primul lucru de luat în considerare este faptul că trebuie să aveți încredere în corpul vostru și să-l acceptați așa cum este. Deși este normal să vă simțiți puțin jenate de detaliile fizice. Dar nu vă faceți griji, vă oferim noi soluția pentru a vă ascunde fruntea mare, dacă acest aspect vă deranjează.

În cele ce urmează vă vom da câteva exemple de coafuri care vă vor ajuta să vă mascați fruntea mare.

Tunsoare în stil Bob

Această tunsoare vă face fruntea să pară mai mică. O parte va fi mai lungă decât cealaltă. Și poate suna ciudat, dar rezultatul va fi un look izbitor.

Bobul asimetric vă va ajuta întotdeauna să creați impresia că aveți fața mai mică și să vă bucurați și de o tunsoare șic. Trebuie doar să vă schimbați puțin stilul astfel încât să obțineți look-ul pe care l-ați dorit întotdeauna.

Faceți o vizită stilistului vostru de încredere și rugați-l să vă facă un bob tradițional. Singura diferență este că o parte trebuie să fie puțin mai lungă decât cealaltă, în mod ideal sub maxilar. Acest lucru, pe lângă faptul că vă oferă volum, vă va reduce dimensiunea frunții.

Împletitură într-o parte

O simplă împletitură poate fi o bună soluție pentru a vă masca fruntea. Dați-vă părul într-o parte, apoi împletiți șuvițele cele mai apropiate de partea din față a capului, apoi folosiți un accesoriu de păr pentru a prinde coada împletită.

Coafura dreaptă

Părul tău vostru este lung? Lăsați-vă părul liber și drept. Este o coafură perfectă pentru mascarea frunții. O astfel de coafură vă va încânta. Părul drept este ideal pentru rafinarea trăsăturilor și subțierea feței.

Pentru început, aplicați un protector termic potrivit nevoilor voastre, împărțiți părul în șuvițe și începeți să îl îndreptați. Folosiți un pieptene ascuțit pentru a separa șuvițele.

Puteți folosi o plată de păr pentru ondulat părul, pentru a da volum sau a realiza onduleuri. Scopul este ca părul să aibă volum și să iasă în evidență.

Dacă părul de pe față vă face să vă simțiți inconfortabil, îl poți prinde cu o bandă. Finalizați coafura aplicând puțin ulei de păr pentru a-i da un aspect sănătos și strălucitor.

Purtați părul puțin ciufulit

Pare inutil, dar funcționează. Trebuie doar să vă ciufuliți puțin părul, ceea ce vă va da un aer jovial, proaspăt și elegant.

Breton drept

Dacă fruntea voastră este prea mare și ceea ce vreți cu adevărat să faceți este să o mascați, bretonul drept este cea mai bună opțiune. Rețineți doar că marginea ar trebui să ajungă la sprâncene, niciodată deasupra lor.

Breton lateral

Bretonul lateral nu vă va acoperi complet fruntea, dar suficient cât să mascheze  dimensiunea sa. Avantajul este că oferă mai mult volum și versatilitate restului părului.

Coc jos

Încercați să faceți un coc jos, astfel încât părul de pe tâmplă să stea lejer. Încercați, de asemenea, să-l faceți în așa fel încât rezultatul să fie o coafură ciufulită, pentru ca părul să vă acopere fața într-un mod subtil.

Bucle la vârfuri

Crearea de volum la vârfuri în loc de zona scalpului este o soluție excelentă pentru a reduce proeminența în partea superioară a feței.Trebuie doar să creați bucle de la mijlocul părului și până la vârfuri.

Păr dat într-o parte

Este cea mai simplă coafură dintre toate, pentru că nu trebuie decât să vă pieptănați părul într-o parte și ca prin magie fruntea vă va fi echilibrată.

Accesorizați-vă părul

Vi se va observa fruntea, dar folosirea accesoriilor de păr poate distrage atenția de la ea.

Dacă părul vostru este mai rebel ca niciodată și nu aveți timp să faceți o coafură foarte elaborată, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă prindeți părul cu accesorii.

Prindeți-vă părul cu o clamă sau o eșarfă elegantă. Fața voastră va părea mult mai mică și mai strălucitoare.Alegeți un accesoriu cu design floral. Este modern și foarte feminin.

Pe lângă faptul că vă ajută să economisiți timp, aceste opțiuni vă vor face să arătați impecabil în orice moment al zilei. Îndrăzniți să încercați una dintre aceste coafuri și pregătiți-vă să arătați mai bine ca niciodată.

Așadar, uitați de complexe și fiți sigure pe voi și pe corpul tău. Echipa CamStars Studio vă va susține în orice moment, deoarece își dorește să aveți parte numai de succes.

De asemenea, își dorește să devină din ce în ce mai mare, de aceea face angajări modele de videochat la studioul din București. Ușa noastră este mereu deschisă pentru toate femeile lipsite de prejudecăți.