Unul dintre cele mai mari complexe ale tale sunt urechile? În cele ce urmează îți vom spune cele mai bune trucuri, astfel încât să îți pui frumusețea în valoare cu ajutorul unor coafuri fermecătoare. De asemenea, ele te vor ajuta să uiți de acest complex.

Nu toată lumea are urechi mici. În plus, uneori, în funcție de modul în care îți coafezi părul, pot părea mai mari decât sunt deja. Prin urmare, ne dorim să afli care sunt cele mai potrivite coafuri pentru ascunderea urechilor mari. Reține-le și simte-te mereu frumoasă, ascunzând ceea ce nu-ți place la tine.

Coafură vintage

Nimic mai șic decât o coafură vintage în stilul anilor 1920. Chiar dacă ești tunsă bob, tot arată fabulos. Ai nevoie de puțin gel de păr și de niște bigudiuri pentru realizarea buclelor retro, pe care le vei orienta către zona frontală. Gelul îl vei folosi pentru fixarea lor.

Bob strâns la spate

Dacă tunsoarea ta este bob, vei adora acest look. Ideea este să-ți dai părul pe spate pornind de la o linie laterală. Îl poți strânge fie în coadă de cal, fie sub formă de coc. Lasă câteva șuvițe mici să cadă peste urechi, de parcă părul tău nu a fost prins bine și câteva șuvițe și-au dat drumul.

Coafură în stil boho

Îți place look-ul boho? Coafurile boho sunt ușor de realizat și fiind versatile le poți purta cu orice ocazie. Lasă-ți părul liber și fă-ți doar câteva bucle rebele. Nu uita însă să-ți alegi și o bentiță pe care să ți-o pui pe frunte. Părul lung îți va acoperi perfect urechile, iar bentița va da coafurii un plus de farmec.  

Bucle XL

O coafură ușoară și sigură este cea alcătuită din bucle mari. Tocmai dimensiunea mare a bulelor fac ca urechile să nu se vadă prin părul voluminos.

Coafură cu părul strâns

Până acum, nu ai avut curajul să-ți strângi părul la spate de teamă că urechile tale proeminente vor ieși în evidență? Deși ești complexată de ele, ar trebui să știi că există multe coafuri cu părul strâns care te pot ajuta să-ți ascunzi urechile.

În primul rând, uită de toate acele coafuri cu părul pieptănat pe spate. Cu acest tip de coafură nu vei face decât să îți scoți și mai mult în evidență urechile. Îți sugerăm să-ți prinzi părul într-un coc jos, dar întotdeauna să-ți lași câteva șuvițe libere peste urechi pentru a le ascunde, exact cum ți-am spus când ți-am vorbit de tunsoarea bob.

Același sfat este valabil și dacă îți prinzi părul în coadă de cal. Lasă niște fire de păr să cadă pe ambele părți ale feței. De asemenea, dacă vei folosi un ondulator sau o placă de păr și îți faci niște bucle drăguțe care să-ți acopere urechile, vei îmbunătăți rezultatul. Încearcă!

Trucuri pentru ascunderea urechilor mari

Dacă constați că pur și simplu nu obții efectul dorit, te sfătuim să apelezi la accesorii și alte trucuri. Bretonul lung și dezordonat este o opțiune grozavă care te va ajuta să îți ascunzi urechile, mai ales dacă îl piepteni în lateral. De asemenea, de mare ajutor va fi și bretonul franjurat care cade pe ambele părți ale urechilor, fiind puțin mai lung în această zonă.

Folosește accesorii pentru păr, cum ar fi bentițe sau panglici. Desigur, în loc să le folosești pentru a îndepărta părul de pe față, așază-le pe frunte. Pe lângă un look fresh, casual și foarte la modă, îți vei putea ascunde urechile.

Pe de altă parte, există bandă pentru corectarea urechilor, care le apropie de zona capului. Este foarte greu de observat din exterior din cauza suprafeței transparente. Se poartă între 3 și 7 zile în funcție de condițiile în care o utilizezi.

Ce spui, acum că ai aflat cum poți scăpa de complexul tău, ți-ai dori să devii model de videochat? Facem angajări studio videochat București. Te așteptăm în echipa CamStars să-ți pui frumusețea în valoare și să interacționezi cu cei nerăbdători să ți-o admire.