O nouă tunsoare trebuie asortată atât cu ținuta, cât și cu accesoriile. Altfel spus, accesoriile trebuie alese ținând cont de stilul tău actual. Vrei să devii model de videochat? CamStars face angajări studio videochat. Vino alături de noi și impresionează clienții cu o tunsoare modernă și cu accesorii alese cu grijă astfel încât să se potrivească perfect cu stilul podoabei capilare.

Iată cum să-ți alegi accesoriile în funcție de tunsoare:

 Tunsoare pixie

Aceasta este o tunsoare îndrăzneață, așa că vei atrage atenția imediat. Îți recomandăm să nu alegi cercei care îți pun într-un con de umbră tunsoarea. Poartă niște cercei medii, cu un model neconvențional sau mai puțin obișnuit.

Dar poți folosi și cercei convenționali, creație proprie dacă îți place să faci bijuterii. Un alt sfat, dacă ai o tunsoare Pixie, este bine să dai câteva șuvițe de păr după ureche astfel încât accesoriile să fie vizibile, nu trebuie să-l ridici. În ceea ce privește colierele, îți recomandăm să le folosești pe cele medii sau scurte, dar sub nicio formă un choker. Acestea îți vor subția gâtul și îi vor permite părului să fie protagonistul look-ului tău.

Tunsoare bob mediu

Între tunsoarea Pixie și bob mediu nu este foarte mare diferență. De aceea, ce ți-am spus mai sus este valabil și în acest caz. Tunsoarea bob este foarte versatilă. Poți purta cercei texturați, dar nu prea mari. Te poți juca cu mărimile, modelele, texturile și greutățile, nealegând niciodată foarte mari, astfel încât aceștia să iasă puțin în evidență. Încearcă să îți încadrezi frumos chipul și trăsăturile. În ceea ce privește colierele, îți recomandăm să le folosești cât mai aproape de gât, întrucât îți scoți în evidență și gâtul, și tunsoarea.

 Părul lung până la jumătatea spatelui

Ții foarte mult la podoaba ta capilară și, prin urmare, nu ai vrut să te tunzi prea mult? Chiar și dacă ai părul lung, alegerea accesoriilor potrivite este importantă.                                       

Să nu crezi însă că ai nevoie de cercei la fel de lungi. Multe femei greșesc când își aleg astfel de cercei, deoarece nu fac altceva decât să supraîncarce look-ul. Optează pentru cercei clasici, mici. Reține! Nimic nu îți oferă mai multă eleganță decât cerceii scurți. Dar nu-ți face griji, pentru ținutele de zi ar trebui să optezi pentru accesorii discrete, iar pe cele mai extravagante le poți lăsa pentru ocazii speciale.  

Spre deosebire de cerceii lungi care pur și simplu ar dispărea în părul tău, lanțurile lungi ți-ar completa look-ul perfect. Dacă alegi unele scurte, părul lung îți poate acoperi fața și gâtul și nu s-ar mai vedea. Așa că optează pentru coliere lungi, pentru a-ți evidenția trăsăturile frumoase. Ai grijă însă să nu îți supraîncarci look-ul.

 Păr strâns

În acest caz poți folosi ce vrei, de exemplu, lanțuri în ton cu nuanța pielii tale. Și cercei de dimensiuni exagerate. Indiferent de stilul tunsorii tale, dacă îți dă șansa să-ți strângi părul, porți purta orice tip de cercei. Amintește-ți mereu să fii atentă la culori și forme.

În ceea ce privește colierele, poți să urmezi aceeași regulă, dar trebuie să reții că între hainele pe care le porți și accesorii nu trebuie să apară o neconcordanță. Nu uita că trebuie să existe un protagonist, iar tunsoarea ta intră și ea în joc. Și dacă alegi să porți un colier izbitor, îți recomandăm să-ți lași umerii goi.

Folosește cele mai potrivite combinații de accesorii astfel încât părul tău să iasă cât mai mult în evidență. Contribuie la evidențierea cu ajutorul unor detalii unice care îți transformă stilul într-unul aparte, o caracteristică foarte interesantă a personalității tale.

Păr lăsat liber

Sunt indicate accesoriile minimaliste. Dar trebuie să ții cont de faptul că trebuie să se asorteze cu ținuta ta. Acestea sunt câteva dintre sfaturile de care trebuie să ții cont atunci când îți pregătești ținuta pentru o ședință de videochat. Nu uita că tot ceea ce porți trebuie să-ți reflecte personalitatea ta și felul tău de a fi. Succes îți dorim!