Alegerea studioului de videochat potrivit este foarte importantă, dacă dorești să începi cu dreptul activitatea de model de videochat.

Odată cu dezvoltarea industriei de videochat, multe persoane fără cunoștințe sau experiență în acest sector și-au creat studiouri.

Nu există însă întotdeauna intenții bune. Există persoane care își doresc să exploateze modelele și să genereze venituri cu o investiție foarte mică. Prin urmare, este foarte important să alegi cu grijă studioul la care vei lucra.

Locația fizică

Este necesar ca locația fizică, adică clădirea în care se află studioul să dispună de mai multe camere, să fie bine aerisite și spațioase pentru a-ți putea desfășura activitatea în cele mai bune condiții.

Igienă

Nu este nicio problemă dacă mai multe modele își desfășoară activitatea în aceeași cameră la intervale orare diferite, dar după fiecare sesiune de videochat camera trebuie curățată și dezinfectată pentru a evita orice fel de neplăcere. În plus, este indicat să fie foarte bine organizată.

Sistem de iluminat bun

Te poți imagina desfășurându-ți activitatea într-o cameră cu un sistem de iluminat de proastă calitate? Echipa CamStars nu poate. 

Pentru a-ți desfășura activitatea în cele mai bune condiții, camera trebuie să dispună de un sistem de iluminat de înaltă calitate. Acesta trebuie să te ajute să îți personalizezi spectacolele. Ești artistă! Trebuie să arăți divin la fiecare spectacol de videochat.

Fotograf și studio foto

Cel mai bun lucru ar fi ca studioul să dispună de un fotograf profesionist care să realizeze fotografii de cea mai înaltă calitate

Din acest motiv și multe altele, alegerea unui studio de videochat ar trebui să fie o decizie foarte serioasă în cariera ta.

Decor

Camera în care îți desfășori activitatea nu trebuie să fie doar bine organizată, ci și frumos decorată.

Decorul ar trebui să fie astfel realizat încât să te pună în evidență de fiecare dată. Nu poate fi o cameră albă și atât.

Asistență tehnică

Studioul ar trebui să-ți pună la dispoziție tehnologie de ultimă generație și asistență tehnică permanentă.

Ce îți oferim noi cei de la CamStars Studio? De ce să lucrezi cu noi?

Îți oferim șansa să lucrezi cu forme legale, alături de o echipă care va munci alături de tine în drumul spre succes. De asemenea, de vei munci cu drag și spor vei putea să te bucuri de un stil de viață peste medie. Nu îți promitem că vei avea parte de încasări exorbitante sau de o viață de lux pe care o vei trăi peste noapte, dar în timp vei putea câștiga astfel încât să îți poți îndeplini visele.

Vei avea un program flexibil (tu vei decide programul de lucru- dimineața, după-amiaza sau noaptea). Vei putea să îți stabilești programul în funcție de nevoile tale.

Camerele în care modelele noastre își desfășoară activitatea sunt luminate corespunzător, iar designul lor este diferit. De îndată ce vei veni alături de noi, vei vedea că accentul cade pe confortul modelului și pe elementele ce o vor ajuta pe durata timpului de lucru. Decorul te va pune pe tine în evidență, nu pe el însusi.

Pozele sunt realizate și prelucrate integral în studioul nostru de către fotografi cu experiență. Totodată, ele vor fi păstrate în siguranță pe servele noastre.

Nu în ultimul rând vei avea parte de suport tehnic. Îți punem la dispoziție internet de cea mai bună calitate, iar personalul nostru specializat în astfel de probleme, se ocupă permanent de menținerea aparaturii în stare perfectă de funcționare. Orice problemă tehnică care poate apărea pe parcursul desfășurării activității, va fi remediată imediat ce o vei sesiza.

Pe lângă cele dezvăluite mai sus trebuie să știi că vei avea parte și de training pentru a fi la curent cu tendințele în domeniu.

Considerăm că a fi model de videochat nu înseamnă doar a te afișa în lenjerie intimă în fața unei camere web.

Este important să știi cum să fii senzuală, cu să-i asculți și să le oferi cele mai bune sfaturi celor care participă la sesiunile tale de videochat.

Vrei să devii model de videochat! Vino în echipa CamStars! Angajăm modele de videochat de la studioul din București.