Machiajul pentru 2021 este plin de stiluri și forme pe care le-am văzut deja înainte. În 2021 va trebui să te adaptezi la noi moduri de relaționare, dar nu înseamnă că vei înceta să folosești machiaj.

Baze- Creme sau creme hidratante

În 2021 va trebui să renunți la bazele care îți acoperă complet tenul. Va trebui să le înlocuiești cu creme BB sau creme hidratante care se potrivesc perfect cu tipul tău de ten fără a da impresia că te-ai machiat. Cu cât finisajul este mai ușor și mai discret, cu atât mai bine, deoarece finisajele mate sunt încă o chestiune din trecut.

Farduri metalice în diverse nuanțe

Când în spectacolul pe care îl realizezi porți mască și aceasta îți acoperă jumătate din față, trebuie să menții atenția asupra ochilor. Această tendință este indicat să o respecți amestecând mai multe nuanțe de farduri metalice, mai mult este mai mult. Pentru ca pigmentul să adere bine, pulverizează o pensulă cu puțin spray de fixare după ce ai umplut-o cu pigment și aplic-o pe pleoape.

Contururi vibrante

Da, un creion de ochi negru arată clasic și elegant, dar un creion de ochi vibrant și plin de culoare este de o mie de ori mai fresh și mai cool. Versatilitatea acestei tendințe îți va permite să combini sau să faci în așa fel încât machiajul să fie în contrast cu restul look-ului (da, inclusiv cu masca care poate deveni un accesoriu interesant în timpul sesiunii de videochat). Așadar, scapă de frica de culoare și, dacă poți, încearcă noi tehnici și forme de conturare a ochilor pentru a crea un look și mai dramatic.

Spune la revedere pentru totdeauna rimelului iritant

Acum la început de an ia decizia de a scăpa de produsele care nu te ajută absolut deloc sau chiar te irită sau te rănesc. Mai ales rimelul care are în compoziție ingrediente iritante. În 2021 vor apărea nenumărate  rimeluri noi care oferă aceleași efecte uimitoare fără a îți compromite sănătatea ochilor.

Zi mereu DA rujurilor accesibile

Nu are rost să cheltuiești o avere pe un ruj pe care urmează să îl folosești de maxim 3 ori pe an. Cu excepția cazului în care ești un fan numărul unu al rujurilor, nu are sens. De aceea, tendințele indică faptul că rujurile accesibile cu formule incredibile, de lungă durată și ultra-pigmentate vor fi cele mai folosite.

Te-ai plictisit de machiaj de unică folosință?

Așa cum îngrijirea pielii a devenit mai eficientă, la fel și machiajul. Cu cât poți oferi mai multe întrebuințări unui produs, cu atât mai bine. De aceea, multe mărci lansează produse multifuncționale care îți vor ușura viața. Dacă nu dorești să cheltuiești foarte mulți bani pe produse de machiaj, există multe modalități de a da machiajului diferite întrebuințări.

De exemplu, poți folosi rujul pe post de fard de ochi și fard de obraz. Ca fard de ochi este ideal să folosești un ruj cremos și luminos. În timp ce ca fard de obraz este bun și un ruj cu finisaj normal sau mat. Cel mai bine este să respecți regula de aplicare prin transfer pentru a controla rezultatul și a menține igiena produselor tale.

Încearcă neașteptatul machiajul cu cristale

Dacă modul în care te-ai machiat până acum a devenit plictisitor, renunță la el. Încearcă un machiaj cu cristale. Cu siguanță îți va plăcea. Dacă dorești să încerci acest stil de machiaj, utilizează lipici pentru gene false, deoarece formula sa este blândă pe piele, dar eficientă pentru menținerea cristalelor la locul lor.

Fii și mai frumoasă în 2021! Ține cont de tendințele de machiaj de anul acesta și clienții îți vor mulțumi urmărindu-ți cu mare interes spectacolele.

CamStars Studio te va sprijini cu orice ai nevoie. Întotdeauna o va face.De asemenea, își dorește să fie alături de toate femeile care vor trece pragul studioului nostru când vor afla că angajăm modele de videochat la studioul din București.