Virusul Covid-19 a schimbat modul de obținere a veniturilor. Prin urmare, videochatul este una dintre cele mai bune opțiuni.

De ce să fie model de webcam în vreme de Coronavirus?

Distanțarea socială este vitală pentru a depăși și a preveni răspândirea virusului. Un model care lucrează online în studioul CamStars, într-o special amenajată pentru videochat, nu intră în contact cu oamenii.

În plus, această activitate nu îți va pune sănătatea în pericol și este și distractivă, deoarece vei avea ocazia să interacționezi și să conversezi cu oameni, care se află în aceeași situație în întreaga lume.

Prin urmare, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, trebuie să știi că echipa CamStars face angajări modele de videochat la studioul din București. De ce să lucrezi cu noi?

Fiindcă avem peste 10 ani de experiență în industria de videochat, timp în care ne-am perfecționat, diferențindu-ne de restul studiourilor prin dorința a ne ajuta modelele să exceleze în această activitate.

Pe altă parte, în acești ani de activitate am înțeles că pentru a avea succes trebuie să garantăm profesionalism și dedicare. Și asta facem, dând dovadă în permanență de seriozitate, transparență și dorință de dezvoltare.

Lucrând alături de noi vei avea parte de independență financiară, de program de lucru flexibil, de comisoane începând de la 60% și 500 de dolari bonus la angajare.

Fiindcă suntem reali și corecți nu îți promitem încasări exorbitante, ci îți promitem că în aceste vremuri grele și chiar și după ce vom trece peste asta, vom fi alături de tine și te vom ajuta cu orice ai nevoie.

De fapt, vom munci împreună pentru a obține veniturile pe ți le dorești. Ne dorim să-ți fie bine. Dacă ție îți este bine și ești mulțumită, înseamnă că noi ne-am făcut treaba bine.

Odată venită în echipa noastră vei avea parte și de suportul tehnic necesar transmisiilor de calitate, și de o cameră special amenajată pentru buna desfășurare a activității tale.

Și fiindcă frumusețea joacă un rol important în activitatea ta, în cele ce urmează îți vom oferi câteva trucuri despre cum să-ți pui în valoare frumusețea. Reține însă că pentru noi dimensiunile nu contează. Nu trebuie să ai dimensiuni perfecte pentru a fi frumoasă.

Ne dorim ca din momentul în care vei începe să lucrezi cu noi, să descoperi câteva din trucurile care te vor ajuta să îți evidențiezi singură atuurile fizice.

Următoarele trucuri de înfrumusețare te vor ajuta atât să te aranjezi în orice moment al zilei, cât și să te pregătești liniștită pentru o sesiune de videochat.

Contur perfect

Dacă nu poți să te machiezi perfect utilizând un tuș lichid, încearcă mai întâi să trasezi o linie dreaptă cu ajutorul unui creion dermatograf. Când ești mulțumită de rezultat, trage peste această linie încă una cu tuș lichid. Pe lângă faptul că vei reuși să trasezi un contur perfect, machiajul va dura mult mai mult.

Evită strălucirea feței

Pentru a elimina grăsimea de pe fața astfel încât față să nu aibă o strălucire neplăcută, ar trebui să o ștergi întotdeauna cu hârtie igienică. Această hârtie are capacitatea de a absorbi grăsimea. Trebuie doar să o așezi pe zonele cu probleme, iar strălucirea va dispărea imediat.

Eliminarea aspectului creț al părului

Aplică balsam pe părul uscat și lasă-l să acționeze peste noapte. A doua zi dimineața spală-ți părul așa cum o faci de obicei. În acest fel scăpi de părul creț.

Evidențiază-ți ochii

Se realizează prin potrivirea nuanței pielii ochiului cu baza și evidențierea liniei superioare a genelor cu o culoare neagră, iar linia inferioară cu o nuanță maro. Se finisează cu un strat subțire de mascara.

Mâini curate

Menținerea mâinilor curate te împiedică să umpli față de bacterii și germeni. În plus, împiedică apariția coșurilor.

Pentru a avea mâinile curate în orice moment, este indicat să folosești șervețele dezinfectate sau gel de curățare pe bază alcool ori de câte ori este nevoie. De altfel, aceste produse sunt extrem de recomandate în această perioadă.

Față sănătoasă

Pentru o față curată și sănătoasă, ideal este să folosești un tip de demachiant dimineața și altul noaptea. Noaptea, optează pentru un demachiant gel care ajută la îndepărtarea murdăriei acumulate, iar dimineața folosește un demachiant ușor care ajută la eliminarea excesului de ulei, fără a elimina complet uleiurile naturale de pe piele.

Respectă aceste trucuri de frumusețe și te vei bucura de rezultate pozitive. Și nu uita. Te așteptăm în echipa CamStars. Lucrează alături de noi. Devino model de videochat și câștigă bani chiar și în aceste vremuri grele.