E timpul să-ți deschizi dulapul sau sertarul cu lenjerie intimă. Privește culorile care predomină. Alb, negru, bej, verde? Nu întâmplător lenjeria intimă are culori foarte definite, culoarea pe care o folosești spune multe despre tine. Ți-ar plăcea să afli ce anume?

Alb este culoarea simplității și a inocenței. Dacă vrei să cucerești un bărbat nu este o alegere bună, deoarece sugerează că nu ai experiență. Acum, dacă vrei să pari fără experiență, inocentă și supusă, e alegerea ta…

Albul este o culoare legată de puritate, de liniște. Dacă îți place lenjeria albă, îți dorești ai parte de pace și relaxare în viața ta. Ești o persoană calmă și liniștită. Este o culoare care te va face să arăți impecabil în orice moment, inclusiv în timpul unui job videochat.

Negru este culoarea seducției, denotă eleganță, mister, senzualitate, siguranță. Pe lângă faptul că te poate ajuta să maschezi anumite defecte, te ajută să-ți stilizezi silueta.  

Negrul indică că ești o femeie ambițioasă, hotărâtă, curajoasă și practică. Cei care te vor vedea purtând lenjerie neagră, își vor aminti mereu de tine. Face parte dintre culorile care nu se uită niciodată.  

Bej poate fi considerată o culoare foarte practică, nu este însă una fermecătoare. Este o culoare neutră care denotă plictiseală și lipsă de entuziasm. Dacă vrei să cucerești, uită de această culoare, chiar dacă ție îți place. Nu este o culoare sexy sau care să stârnească imaginația bărbaților.

Dacă îți pasă de frumusețea naturală a corpului, cu siguranță ai lenjerie nude în dulap. Culorile care simulează culoarea pielii sunt preferatele tale. Ești o persoană încrezătoare și destul de calmă.

Ești o femeie relaxată, care pune foarte mult accent pe frumusețea naturală. Ești serioasă și foarte încrezătoare, grijulie și atentă. Inocentă în interacțiunea cu bărbații, dar mereu gata să învețe.

Verdele este culoarea naturii și libertății. Doar femeile îndrăznețe și independente îndrăznesc să poarte o lenjerie intimă de această culoare. Îndrăznești, nu?

 Verdele simbolizează bucuria. Femeile care poartă lenjerie verde sunt pline de viață și pozitive. Adevărul este că puține femei îndrăznesc să poarte verde în mod regulat. Din acest motiv, cele care o fac, se remarcă prin faptul că sunt persoane libere și, mai presus de toate, foarte naturale.

Verdele denotă prospețime și vitalitate. Deoarece este o nuanță neobișnuită pentru lenjeria intimă, este perfectă pentru femeile care vor să surprindă bărbații.

Galben este o culoare ce sugerează bună dispoziție și bucurie. Este ideală atunci când vrei să scoți în evidență bronzul frumos.

Galbenul sau portocaliul sunt culori rare de lenjerie. În ciuda acestui fapt, există articole de îmbrăcăminte care folosesc aceste nuanțe. Femeile care decid să parieze pe ele se remarcă prin siguranța lor și, de asemenea, prin sinceritate. Sunt perfecte pentru cele care au pielea brună sau bronzată. Ele te vor face să te simți mult mai veselă și mai plină de energie.

Ceva asemănător se întâmplă cu fuchsia. Deși este foarte aproape de roz, e alegerea perfectă pentru femeia cochetă, îndrăzneață și modernă.  Este o nuanță potrivită dacă vrei să atragi atenția clienților tăi.

În general, culorile puternice sunt potrivite pentru femeile care se simt bine în pielea lor, care sunt sigure pe ele și au încredere în propriile forțe.

 Mov sau violet sunt culori potrivite pentru femeile îndrăznețe. Sunt două nuanțe care denotă senzualitate și care pot fi folosite în orice moment și loc datorită asemănării lor vizuale mari cu negrul. Cu toate acestea, reușesc să sugereze că ești dispusă să încalci regulile.

Gri este culoarea maturității și sobrietății. Dacă îți place lenjeria de această culoare, înseamnă că ești o persoană calmă, nu foarte îndrăzneață… deși îți place să te implici pe deplin în tot ceea ce faci.

Roz este, fără îndoială, culoarea femeilor jucăușe și copilăroase. Pe lângă faptul că este romantică, culoarea roz este perfectă pentru stimularea și  stârnirea imaginației bărbaților. Când vrei să-ți scoți în evidență feminitatea, să te joci și să te simți cât mai bine în pielea ta,  alegi roz.

Ce spui, ce culoare alegi mai des din cele pe care le-am menționat mai sus. Cu ce îți place să-ți surprinzi clienții în timpul ședinței de videochat?