De-a lungul istoriei, marile case de modă s-au obișnuit să folosească drept inspirație siluete feminine zvelte, nebăgând în seama femeile cu forme și bust mari sau cu șolduri pronunțate. Acest standard le-a determinat pe femeile cu forme să evite să poarte anumite haine, lucru care le-a împiedicat să profite din plin de senzualitatea și stilul lor.

Cu toate acestea, viața a luat o întorsătură de 360° în favoarea femeilor. Industria modei ține cont acum de mărimile medii sau mari, motiv pentru care brandurile de modă organizează spectacole dedicate lor. Iată care sunt noile reguli care încalcă stigmele și teoriile haute couture:

  • Noile tendințe sunt create doar cu gândul la femeile slabe: acest lucru este total fals, înainte manechinele erau foarte slabe, astăzi și femeile plinuțe sunt băgate în seamă. În prezent, există articole vestimentare moderne chiar și pentru ele.
  •  Dacă ai forme poartă culori închise în partea de jos. Greșit. Lumea culorilor si combinațiilor a arătat că nu culoarea pe care o porți, ci textura pe care o folosești îți va permite să îți pui în evidență silueta, așa că te invităm să te joci cu texturile și să optezi pentru acele țesături mai moi sau mai fine. Gândește-te de două ori înainte de a purta țesături precum velur.
  • Articolele vestimentare cu peplum sunt doar pentru femeile foarte slabe: este fals, sunt piese vestimentare pe care dacă știi să le alegi pot fi un aliat infailibil în garderoba ta. Trebuie să iei în considerare croiala. Alege piese cambrate pe talie, astfel se va crea o armonie între haine și corp. 
  • Fustele mini și pantalonii scurți te fac să arăți grasă: deși sunt piese vestimentare pe care le poți purta, trebuie să ții cont de lungimea și tipul de croială pe care le au aceste piese vestimentare. Ele vor da volum picioarelor tale, îți recomandăm să optezi pentru pantofi stiletto care te vor face să pari mai înaltă și zveltă.

Cum să te îmbraci pentru a părea mai suplă

Pentru a te bucura de o siluetă mai zveltă și mai stilizată, există câteva trucuri de bază care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele.

Alege dimensiunea potrivită

Este esențial ca atunci când te îmbraci, să ții cont de mărimea ta și să alegi haine care îți permit să îți evidențiezi silueta, fiindcă nu trebuie să o ascunzi niciodată. De exemplu, pariind pe haine foarte largi, vei da volum corpului tău. Este important să alegi ceea ce îți place dar de dimensiunea potrivită, pentru că dacă hainele îți sunt prea mici te vor strânge și te vor face să te simți inconfortabil. În plus, nu vei ascunde acele zone care te preocupă cel mai mult. Profită de silueta ta și de punctele tale forte cu ajutorul hainelor de mărimea potrivită.

Mizează pe accesorii

Accesoriile îți permit să distragi atenția de la zonele care nu vrei să iasă în evidență și să atragi atenția asupra zonele care crezi că merită evidențiate. Din acest motiv, îți recomandăm să profiți de accesorii. Dacă ceea ce îți dorești este să pari mai slabă, este bine să-ți concentrezi atenția asupra feței, de exemplu, cu ajutorul colierelor sau accesorii pentru păr. Desigur, colierele foarte strânse în jurul gâtului te pot face mai scundă decât ești, așa că încearcă să creezi un echilibru.

Atenție la modele

Dacă vrei să pari mai slabă cu ajutorul hainelor, ar trebui să eviți dungile orizontale sau imprimeurile mari, deoarece acestea tind să-ți aplatizeze silueta. Pentru a părea mai slabă, alege piese vestimentare monocromatice, cu imprimeuri mici sau cu linii verticale.

Lungimea hainelor

Scopul este să-ți subțiezi silueta și să pari mai slabă, așa că ar trebui să încerci să-ți alungești corpul, nu să-l scurtezi. În acest sens, este important să acorzi o atenție deosebită lungimii fustelor și rochiilor, care ar trebui să fie până la genunchi sau puțin mai jos. Vei obține rezultate interesante.

Apropo, nu ai vrea să devii model de videochat? Facem angajări studio videochat București. Noi nu punem accent pe kilograme, considerăm că fiecare femeie are atuurile ei. Dar, dacă vrei să pari mai slabă, profită de sfaturile oferite. Te așteptăm în echipa CamStars să-ți pui în evidență atuurile.