În curând vei păși pentru prima oară într-un studio de videochat în calitate de model. Ai trecut deja de interviu, ți-ai cunoscut colegii, ai semnat contractul de muncă și în curând începi jobul care îți va schimba întreaga viață. Cum te pregătești pentru a fi încă de la început un model de succes?

5 Sfaturi care te vor ajuta să treci cu bine peste prima zi din cariera ta de model de videochat

#1 Brush up your English

Când vine vorba de limbi străine toată lumea mai are ceva de îmbunătățit. Poate fi vorba de structurile gramaticale învățate în clasele gimnaziale, sau accentul sexy și exotic la care să mai lucrezi pentru a-l face și mai atrăgător.
Ca să-ți exersezi aptitudinile la limba engleză, imediat după ce ai trecut de procesul de angajare începe să asculți muzică și uită-te la câteva filme siropoase din care să furi câteva replici cu care să-ți cucerești interlocutorii.
Apoi, ține discursuri în fața oglinzii, prezintă-te și stabilește-ți câteva subiecte de discuție cu care să păstrezi vie atenția clienților tăi. Astfel, vei evita momentele în care pur și simplu nu mai știi ce să zici și elimini și riscul unui blocaj în cazul în care nu obișnuiești să folosești engleza zi de zi.

#2 Descoperă un machiaj cu care te simți bine

Machiajul este ca o armă pentru femei. El dă putere și restabilește încrederea în propria persoană și de asemenea, scoate la iveală cele mai frumoase trăsături cu care ai fost înzestrată.
Însă ai grijă să nu exagerezi cu machiajul în încercarea de a-ți acoperi chiar și cele mai mici imperfecțiuni. Nimeni nu vrea să vorbească cu o mască și de fapt, perfecțiunea se găsește în imperfecțiune și de aceea nu trebuie să uiți cum e să fii tu.
Încearcă mai multe tipuri de machiaj înainte de prima zi de muncă și la final alege varianta care te reprezintă cel mai bine.

#3 Alege-ți din timp ținuta pe care s-o porți în prima zi

Gândește-te la videochat ca la orice alt loc de muncă și analizează ce ar fi cel mai potrivit să porți în prima zi. Important este să te simți bine, dar în același timp să arăți celor din jur că știi ce te avantajează.
Nu exagera cu accesoriile, dar nici nu le neglija pe de-a-ntregul. O pereche de cercei sofisticați sau un medalion deosebit pot să-ți scoată în evidență părul proaspăt coafat sau gâtul subțire și delicat, dar în același timp pot să devină și un bun subiect de conversație pentru bărbații cu care vei intra în contact.
Nu te stresa prea mult cu trendurile și mergi mai mult pe ținute clasice spre casual, decât pe apariții de prințesă. Te vor face să te simți în largul tău.

#4 Relaxează-te și totul va fi bine!

Oricâte emoții ai avea, încearcă să nu te mai gândești doar la faptul că va trebui să întreții conversații cu necunoscuți și să-ți faci în minte scenarii cu subiecte de discuție. Dacă ești relaxată, starea ta de spirit se va transmite și partenerului și totul va fi bine!
Înainte de prima zi de muncă ia-ți câteva ore libere, doar pentru tine. Fă o baie caldă, cu spumă și lumânări parfumate sau vizionează un film în timp ce-ți faci rutina de frumusețe. Încearcă să aplici o mască, folosește cremă hidratantă, mergi la spa sau programează chiar o ședință de masaj.
Chiar dacă ți se par costisitoare acum aceste mici răsfățuri, dacă ele te ajută să te relaxezi și să prestezi bine încă din prima zi, vei reuși să-ți amortizezi rapid investiția și să le introduci curând în stilul tău de viață obișnuit.

#5 Ține cont că-ți suntem mereu alături

Nu există abordări corecte sau greșite când vine vorba de videochat. Fiecare are farmecul său și chiar dacă nu știi să reciți poezii sau să captezi atenția bărbaților printr-un dans erotic, asta nu înseamnă că nu vei avea la fel de mult succes ca orice altă femeie ambițioasă.
Nu-ți face prea multe probleme dacă nu reușești din prima încercare să-ți păstrezi prea mult timp clienții online și gândește-te că orice experiență este un pas înainte. Chiar dacă este greu la început, noi îți suntem alături oricând ai nevoie!