Dacă îți dorești să faci videochat, dar îți este teamă să te alături echipei CamStars din lipsă de experiență, dacă gândul de a sta în fața unei webcam este puțin copleșitor, să știi că nu ai de ce să-ți faci probleme.
Dacă iei decizia de a te alătura echipei noastre, nu vei fi singură. Vom fi alături de tine în permanență. În plus, te vom trimite la training pentru a descoperi noile tendințe în acest domeniu. Considerăm că pentru a te perfecționa, pentru a deveni mai bună în tot ceea ce faci, ai nevoie de training personalizat. Astfel, teama de videochat va dispărea treptat, iar tu vei reuși să te integrezi perfect în echipa noastră.
Din fericire, datorită avansului tehnologiei, sesiunile de videochat nu au fost niciodată mai ușoare. Datorită suportului tehnic de ultimă generație pe care ți-l punem la dispoziție, vei putea organiza sesiuni de videochat cu mare ușurință. Datorită aparaturii în stare perfectă de funcționare, îți vei putea desfășura activitatea fără întreruperi.
Vrem să te ajutăm cu tot ceea ce putem pentru ca sesiunea de videochat să fie de înaltă calitate. Totodată, ne dorim să îți oferim posibilitatea să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, pentru ca cei care se bucură de reprezentația ta să fie pe deplin mulțumiți.
Suntem conștienți că avem cu toții foarte multe lucruri de învățat. Timpul zboară cu repeziciune, lucrurile evoluează. Pentru a ține pasul cu ele, trebuie să ne perfecționăm constant. Întotdeauna avem multe de învățat. Suntem siguri că în această privință ești de acord cu noi. Din acest motiv, vrem să-ți oferim câteva sfaturi despre ce să porți pentru a avea parte de sesiuni de videochat de succes.

Outfit-uri

Outft-urile sunt foarte importante pentru un model de videochat. Utilizatorii vor să te vadă purtând diferite lucruri, deoarece  acestea fac show-ul mai interesant și le oferă un subiect de discuție.
În garderoba ta probabil ai deja ținute grozave. Gândește-te la ce ai purta pentru a-ți seduce  iubitul. O ținută sexy pe care iubitul tău și-ar dori-o este ceva ce și-ar dori și alți bărbați. Transformă experiența din timpul videochat-ului într-una realistă. Câteva exemple sunt chiloții și cizmele înalte până la genunchi sau un set de lenjerie sexy cu tocuri înalte.

Costume

Purtarea de costume seamănă foarte mult cu ținutele pe care să le probezi în camera ta. Dacă te vei distra în timp ce lucrezi, și cei care participă la show-ul tău se vor distra.  Unele costume foarte populare sunt cele de: școlăriță, asistentă, polițistă, servitoare. Poartă-le pentru a avea parte de succes.
Unul dintre lucrurile cărora trebuie să le acorzi atenție, dacă vrei să devii un bun model de videochat bun, este garderoba și ținutele pe care alegi să le porți pentru a atrage atenția și trezi interesul participanților.
Din moment ce activezi într-o industrie plină de erotism, nu este greu să-ți dai seama. Toți cei care vor participa la show-urile tale vor dori să te vadă în ținute sexy. Ceva diferit și, așa cum spuneam, ceva care să-i determine să te urmărească cu mare atenție. Totul depinde de aspectul și stilul adoptat.
De asemenea, este indicat să nu porți foarte multe lucruri. Clientul s-ar putea să se plictisească atunci când încerci să te dezbraci sau, s-ar putea să nu începi sesiunea de videochat la timp, din cauza ținutei complicate pe care ai ales să o porți. Un bikini sau o pereche de pantaloni scurți și un sutien sexy ar fi suficient pentru un show de succes. Nu este vorba doar de aspect, ci și de confortul pe care ți-l oferă hainele. Deci, încearcă să realizezi un echilibru între aceste două lucruri atunci când alegi ce porți.
Pe de altă parte, pentru a fi un model de videochat de succes, vei avea nevoie și de mai multe lucruri de bază. Când vorbim despre accesorii putem merge cât mai departe posibil. Nu există limite pentru ținutele pe care le poți alege pentru un client. Problema este că nu poți purta doar ceea ce și-ar dori un client. Unele lucruri pot fi acceptabile, iar altele nu. Te poți îmbrăca ca o studentă sau o secretară sexy, ca o polițistă etc.
Modelele de videochat cu experiență consideră că nu există limite în această privință. Deoarece există atât de multe opțiuni posibile, îți recomandăm să vezi mai întâi ce vor clienții, astfel încât să știi ce anume să îți achiziționezi. Lucrurile necesare pot fi cumpărate de-a lungul timpului, deoarece nu poți ști ce anume și-ar dori clienții să porți.
De exemplu, dacă ți se solicită de trei ori de la trei clienți diferiți să porți aceeași ținută, este timpul să o cumperi. Nu poți cumpăra pur și simplu toate ținutele care există pe piață. Pe măsură ce vei câștiga din ce în ce mai mulți bani, vei putea purta orice ținută dorită de clienți.
Acestea fiind zise, te așteptăm în echipa CamStars. Facem angajări modele de videochat la studioul din București.