Aspectul tău este foarte important, este cartea ta de vizită, deoarece este primul lucru pe care îl văd utilizatorii tăi atunci când începe sesiunea de videochat. Prin urmare, trebuie să ai grijă de aspectul tău înainte de fiecare sesiune și să știi să porți fiecare accesoriu astfel încât să te pună în evidență.

În prezent, există multe opțiuni care te ajută să-ți îmbunătățești aspectul fizic, așa că ar trebui să profiți la maximum de ele până când vei obține rezultatul care se potrivește personalității tale, fără a arăta diferit.

Crearea unui look care să se potrivească gusturilor tale și care să fie în același timp modern este mult mai ușor decât îți imaginezi. Urmează următoarele sfaturi de frumusețe și nu vei regreta:

Utilizează extensii clip-on:

Dacă ai părul scurt sau nu este des și vrei să arate senzual, folosește extensiile clip-on. Trebuie să recunoaștem că este una dintre cele mai scumpe soluții pentru înfrumusețarea podoabei capilare. Dar te asigurăm că merită. Părul tău va avea un aspect natural, de la rădăcină.

Evită extensiile care nu sunt din păr natural. Nu arătă deloc bine. Îți recomandăm să investești mai mulți bani în extensii, pentru a arată perfect pe cameră.

Schimbă cărarea părului

Cărarea îți favorizează fața, dar după un anumit timp, ideal este să te joci cu ea,  schimbând latura. Acest lucru îți va face fața să arate mai proaspătă și îți va oferi versatilitate.

Joacă-te cu coafura

Dacă îți porți mereu părul lăsat în jos, ridică-l! Dacă îl ai tot timpul strâns, lăsă-l liber! Este vorba despre a încerca ceva nou, de a te juca cu părul tău.

Ai grijă de manichiura ta

Dacă ai grijă de mâinile tale, utilizatorii observă. Dacă de obicei nu-ți dai unghiile cu ojă, ci le preferi naturale, îți recomandăm să începi să o faci. În cazul în care le dai cu lac de unghii în culori închise sau le dai întotdeauna cu aceeași culoare, ideal este să folosești lac de unghii în culori deschise sau să îndrăznești să variezi nuanțele.

Învață cum să te machiezi în mod corespunzător

Există mii de tutoriale pe care le poți urmări pentru a învăța cum să te machiezi. Îți recomandăm să le urmărești pentru a  învăța să te machiezi și să uimești pe toată lumea cu un machiaj bine creat, de calitate.

De asemenea, vrem să-ți dăm și noi câteva ponturi, în cazul în care vrei să lucrezi mai mult pe timp de noapte. Dacă le vei urma, machiajul va rezista toată noapte.

Cea mai importantă parte a machiajului este aplicarea unui primer, astfel încât crema hidratantă să pătrundă în piele și să ajute restul produselor cosmetice să se fixeze mai ușor. În acest fel pielea ta nu va absorbi nimic, iar machiajul va rezista mai mult timp.

Folosește produse de lungă durată. Acestea  vor fi cele mai bune prietene ale tale pentru această misiune. Aceste produse cosmetice conțin o formulă specială care fac ca produsul să dureze mai mult și să se fixeze mai bine.

Din trusa ta de machiaj nu trebuie să lipsească pudra translucidă, deoarece este un produs care ajută la fixarea machiajului.

Folosește spray de fixare a machiajului. Este un spray care fixează machiajul și îl ajută să dureze mai mult. În plus, îi dă o notă proaspătă și strălucitoare.

Folosește hârtie pentru eliminarea excesului de grăsime. În loc să retușezi machiajul cu diverse produse cosmetice, utilizează un șervețel pentru a absorbi excesul de ulei în zonele afectate. Dacă dorești să aplici mai mult machiaj, poți face asta după ce îndepărtezi excesul de grăsime.

 Apelează la microblading

Toate femeile își doresc sprâncene frumoase și bine conturate, această metodă ți le oferă. Nu vorbim despre o schimbare drastică, dar este durabilă. Te sfătuim să apelezi la experți pentru a evita schimbările neplăcute.

Utilizează vopsea naturală

Schimbarea culorii părului este o idee minunată, dar optează pentru produse naturale și actuale. Nu aplica o vopsea care nu se potrivește cu rădăcina părului tău. Îți va face părul să arate neîngrijit.

Schimbă rujul

Dacă folosești întotdeauna nuanțe deschise sau luciu, este timpul să dai buzelor tale culoare și intensitate. Dă gurii tale un aspect puternic și impunător cu culori senzuale precum roșu mat.

Este simplu, trebuie doar să ai grijă de o serie de detalii care par inofensive, dar  sunt foarte importante atunci când vine vorba de îmbunătățirea aspectului.

De asemenea, ai grijă ce articole vestimentare porți. Optează pentru unele în trend și pline de culoare, care îți pun în valoare silueta.

Acestea fiind zise, echipa CamStars Studio îți urează mult succes în tot ceea ce faci. Suntem siguri că, dacă ne vei urma sfaturile, vei arăta uimitor, iar clienții vor fi entuziasmați de look-ul tău.

De asemenea, suntem siguri că, atunci când am decis să ne mărim echipa și să angajăm modele de videochat la studioul din București, am făcut un lucru  foarte bun. Locurile de muncă pe care le oferim deschid multor femei calea spre o viață lipsită de griji.