Vrei să ai parte de o viață liniștită, lipsită de griji? Te înțelegem perfect. Trăim într-o lume pe zi ce trece mai agitată, iar ceea ce ne dorim cu toții este să trăim liniștiți, să ne bucurăm de o viață liniștită.
Ce este liniștea? Este lipsa acelor lucruri care sunt în plus, am putea spune. Este vorba despre acele temeri, preocupări, exigențe, vinovății.
Deși poate că viața liniștită ți se pare o utopie, să știi că ea nu este.  Poți obține ce vrei. Noi te vom ajuta în acest sens, dacă vei decide să colaborezi cu noi.
Noi, cei de la Camstars ne dorim să reușești să ai parte de viața mult dorită, de aceea îți propunem să lucrezi ca model în studioul de videochat de la Universitate.
Jobul propus de noi îți va oferi independență financiară, program flexibil, câștiguri substanțiale, bonus 500$ la angajare și posibilitatea de a fi ajutată de o echipă cu peste 10 ani de experiență.
Câștigurile substanțiale pe care le vei obține te vor ajuta să-ți îndeplinești toate visurile, să scapi de temerile existente și de grija zilei de mâine, să-ți ajuți familia. Astfel, viața ta se va îmbunătăți și va deveni în mod clar mult mai liniștită.
Prin urmare, vino alături de noi. Facem angajări la studioul de videochat din București.
Iată alte câteva sfaturi pentru a putea avea o viață liniștită
Fii o persoană calmă. Nu are sens să-ți dorești liniște dacă îți petreci viața alergând peste tot. Dacă vrei să ai o viață liniștită, mergi încet, vorbește încet, zâmbește încet, mișcă-te cu calm … Integrează-te în echipa noastră încet, încet…
Nu omite lucrurile importante.Stabilește-ți clar prioritățile tale în viață și care sunt constrângerile pe care ți le-ai impus de-a lungul anilor. Elimină acele lucruri care nu-ți trebuie și care nu sunt  importante pentru tine. Și începe să investești timpul în ceea ce este important. De exemplu, în jobul pe care ți-l oferim și care te poate ajuta să-ți atingi obiectivele.
Simplifică. Nu complica lucrurile.Nu acorda prea mare importanță lucrurilor care nu sunt atât de importante și nu fi prea dură cu tine însăți. Dacă dorești să trăiești în liniște, alege întotdeauna calea ușoară.
Jobul de model de videochat nu este dificil deloc. În plus, avantajele nu sunt deloc de neglijat.
Bucură-te de tăcere, nu trebuie să lipsească sunetul, ci să nu existe niciun zgomot! Elimină zgomotul mental, stresul, dialogul cu tine însăți care nu îți face întotdeauna bine. Fă lucruri care te conectează cu tine însăți, fă o plimbare în natură, ascultă muzica, comunică prin videochat cu cei care îți pot deveni prieteni, plimbă-te, râzi, dansează…
 
Renunță la problemele în așteptare. Trebuie să-i spui cuiva ceva și amâni asta? Există un lucru pe care de mult timp trebuia să-l faci, nu mai poate suferi amânare? Vrei să schimbi ceva și nu ai curaj? Pune-ți un termen limită și respectă-l. Dacă în viață nu iei decizii și nu acționezi, nu vei fi niciodată liniștită.
Apreciază ceea ce ai și nu te mai plânge. Pune accentul pe lucruri pozitive. Nu este vorba de a uita ceea ce nu funcționează, ci de a-ți aminti ce merită apreciat și să fii mulțumită pentru ceea ce ai. Vorbește despre ceea ce îți place, ce te bucură, ce merge bine, ce este frumos și ce funcționează în viața ta.
Bucură-te de ceea ce faci în cunoștiință de cauză, indiferent de ce este vorba. Aici și acum, concentrată și prezentă, fără a fi cu mintea în altă parte. Bucură-te de momentul trăit.
Rezervă-ți un moment pe zi doar pentru tine. Pentru a face ceva ce îți place, pentru hobby-urile tale, pentru a te răsfăța … Nu trebuie să fie lucruri importante, trebuie doar să fie și să știi cum să te bucuri de ele.
Dă dovadă de flexibilitate și bucură-te de lucrurile neașteptate și de faptul că în viață nu totul este așa cum crezi. Spune-ți că nu se întâmplă nimic. Pentru că nu se întâmplă nimic! Poate fi chiar distractiv dacă știi cum să faci o glumă.
Vizualizează ce-ți dorești.Poți face acest lucru în orice moment al zilei, dar dacă o faci când te trezești este și mai bine. Bucură-te de clipele pe care viața ți le oferă pentru a te gândi la ce vrei să ți se întâmple.
Vrei o casă? Vrei o mașină? Vrei să călătorești? Echipa CamStars așteaptă să te cunoască pentru a-ți oferi posibilitatea de a-ți vedea visul cu ochii.