Noi, ființele umane, avem capacitatea de a comunica și de a ne exprima sentimentele. Cu toate acestea, atunci când cuvintele sunt de prisos sau lipsesc, putem recurge la strategii non-verbale, cum ar fi limbajul corpului feminin.

Ideea este ca, de acum înainte, să fii conștientă de ceea ce comunică fața, corpul și gesturile tale. Mai jos, vei găsi informații valoroase pentru a înțelege mai bine acest subiect și pentru a ține cont de el atunci când vrei să atragi un bărbat. Ține cont de sfaturile noastre și pune în practică tot ce înveți.

Limbajul corporal feminin

Mulțumită ajutorului limbajului corporal feminin, vei cunoaște lucrurile de care trebuie să ții cont când vrei să seduci bărbatul care participă la sesiunea de videochat. Vei reuși să fii seducătoare și să-l cucerești determinându-l să îți devină client fidel.

În plus, veți putea recunoaște limbajul corporal masculin și descoperi cât de atras este interlocutorul tău de tine. Folosește aceste informații în favoarea ta!

Acum să trecem, fără prea multe detalii, la cheile limbajului corporal feminin.

Limbaj corporal feminin pentru seducție: Fața

Fără îndoială, chipul te ajută să transmiteți emoțiile non-verbale, deoarece este prima referință în fața unei conversații. Prin urmare, este necesar să știi ce exprimi în timp ce vorbești sau când nu vorbești.

Din acest motiv, este necesar să vorbim despre unii factori și locuri ale feței care sunt prezente la un moment dat atunci când interacționezi cu ceilalți, în special atunci când interacționezi cu un bărbat. În același mod, poți practica seducția subliminală și îi poți atrage atenția.

Rețineți următoarele puncte:

Privire

Ochii sunt oglinda sufletului”, fii atentă la tot ceea ce exprimă! Programează-ți sesiunile de videochat într-o zi în care nu ești foarte obosită, astfel încât ochii să nu exprime oboseală sau tristețe.

De asemenea, vezi, înainte de a începe videochatul, dacă ochii tăi sunt curați. Dacă îți place să te machiezi, evidențiază-i în mod natural. Dacă crezi că machiajul nu este pentru tine nu îți face griji, aspectul seducător va avea efect asupra interlocutorului tău.

Stabilește contactul vizual cu cel care se află dincolo de ecran. Dacă îl atragi, acest lucru îi va da o stare de nervozitate. Nu uita că ideea este să-l seduci nu să-l intimidezi prea mult, fii subtilă!

Mișcă-ți ochii

Dacă îți este greu să-l privești cu atenție și fix în ochi, poți întrepătrunde privirea sau să o întorci puțin în lateral; întoarce-ți capul în lateral, ca și cum ai observa altceva, privește-l cu ochii puțin îngustați în timp ce zâmbești. Puțină șiretlenie nu strică.

Sprâncene

Sprâncenele ne încadrează ochii și sunt foarte importante în armonia feței, deoarece sunt imposibil de ignorat. Este indicat să ai grijă de ele. Dacă le ai foarte subțiri, lasă-le să se îngroașe puțin, iar dacă sunt prea groase, ideal ar fi să le pensezi, amintește-ți că excesele nu sunt bune.

Când vorbești sau asculți, încearcă să fii conștientă de mișcarea sprâncenelor. Poți sugera că ești interesată de ceea ce îți spune, ridicând ambele sprâncene puțin și zâmbind, dar nu ar trebui să fii prea serioasă, deoarece va crede că nu ești interesată.

Umezește-ți buzele

Dacă ai ales să aplici ruj, folosește o nuanță suavă care îți mărește buzele, acest lucru va atrage atenția bărbatului cu care comunici. Dacă nu aplici ruj, nicio problemă.

În ambele cazuri, când el îți vorbește și, în timp ce îl privești fix și cu atenție, alege să îți umezești puțin buzele sau să le muști ușor, acest lucru îl va determina să se concentreze asupra lor.

Zâmbet

Amintește-ți importanța zâmbetului, însă nu uita că, în funcție de context, ar trebui să fii serioasă sau prietenoasă. Nu rata ocazia să zâmbești cât poți și să îl privește seducător.

Gesturi

Reține că gesturile tale trebuie să fie în concordanță cu ceea ce spui sau cu ceea ce asculți. Nu fă prea multe mișcări cu brațele.

De asemenea, dacă vrei să-l seduci îți recomandăm să te joci cu părul, să-ți atingi gâtul etc. Sperăm ca aceste sfaturi să te ajute să-ți seduci clienții și să-i faci să participe la cât mai multe sesiuni de videochat.

Profită de aceste secrete și bucură-te de succes. Facem angajări modele de videochat la studioul din București. Îndrăznește să spui prietenelor de oportunitatea pe care CamStars o oferă tuturor femeilor fără prejudecăți.