Poate că ți s-a întâmplat să te gândești la saună și să-ți imaginezi automat că te relaxezi și că simți aburul pe piele. Nu ai luat însă în considerare opțiunea de a te bucura de o sesiune la saună? Pentru a te bucura de câteva minute de relaxare la saună este suficient să mergi la un centru Spa. Crede-ne! Sauna este o opțiune formidabilă pentru a-ți îngriji pielea și a arăta radiantă pe cameră. După ce vei citi acest articol, te asigurăm că vei învăța să investești în beneficiile sale.

Sauna, așa cum o vedem în filme, este o cameră cu temperaturi ridicate de căldură uscată în care se utilizează o mulțime de pietre fierbinți pe care poate fi turnată apă pentru a radia căldură, ceea ce o diferențiază de o baie de aburi care este umedă, și este produsă prin fierberea apei. Este o rutină pe care o poți pune în practică o dată pe săptămână sau la fiecare două săptămâni.

Când mergi la un centru spa unde poți face saună, trebuie să faci diferența între o baie de aburi și saună, deoarece aceasta va depinde de cât de des poți avea parte de un astfel de răsfăț. Impactul băii de aburi asupra corpului este mai mare, de aceea se recomandă o sesiune pe săptămână.

Acum după ce am clarificat acest lucru, iată care sunt  beneficiile saunei pentru sănătatea ta:

 • Contribuie la relaxarea mușchilor încordați;
 • Sauna sau baia de aburi reduce durerea, inclusiv durerea din partea inferioară a spatelui;
 • Prin faptul că vei transpira foarte mult, vei reuși să pierzi în greutate;
 • Ajută la ameliorarea congestiei nazale și bronșice în timpul frigului;
 • Îmbunătățește activitatea inimii, oferind o sănătate mai bună;
 • Joacă rol de activator de energie în timpul zilei, deoarece elimină toxinele din organism;
 • Ajută la ameliorarea artritei și a reumatismului;
 • Pielea ta va arăta mai tânără și va avea o strălucire naturală, iar petele inestetice se vor reduce;
 • Accelerează procesele circulatorii;
 • Vei avea o stare de spirit mult mai bună;
 • Va crește dorința sexuală, asta datorită accelerării respirației. Poate acționa ca un element interesant;
 • Vei adormi mai ușor și vei avea un somn mai profund.

Ce trebuie să faci înainte și după intrarea în saună sau în baia de aburi?

Spală-ți fața cu apă la temperatura camerei, îndepărtează machiajul și excesul de grăsime care poate închide porii și repetă același proces pe tot corpul.

Bea un pahar de apă la temperatura camerei înainte și după saună sau baia de aburi.

Dacă abia ai mâncat, evită să intri în saună, deoarece îți poate bloca digestia și îți poate provoca neplăceri la stomac.

La sfârșitul sesiunii, ar trebui să faci o baie cu apă caldă spre rece. Acest lucru va evita o schimbare bruscă a temperaturii corpului. De asemenea, după duș te poți masa cu un gel de baie care conține particule exfoliante pentru a îndepărta reziduurile moarte ale pielii care se desprind în timpul expunerii la abur.

Atunci când lucrezi ca model de videochat este necesar să aplici diferite tehnici care te ajută să te bucuri de o piele radiantă. De asemenea, te ajută să ieși din rutină. Deci, ești pregătită să continui să fii senzuală și cu o piele invidiată de toți urmăritorii tăi?

Noi, cei de la CamStars, suntem pregătiți să vedem cum urci tot mai sus pe culmile succesului. De asemenea, suntem pregătiți să facem cunoștință și cu alte femei care își doresc să devină modele de videochat. Angajăm modele de videochat la studioul din București. Le așteptăm în echipa noastră!