Muzica are o importanță fundamentală pentru ființa umană. Prin intermediul muzicii ne exprimăm tot felul de sentimente.

Pentru un model de videochat, muzica devine un canal care întărește legătura vizuală cu vizitatorii săi.

Armonia muzicală trebuie răsfrântă asupra corpului și mișcărilor sale, astfel încât utilizatorii să-și vadă propriile corpuri teleportate în locul unde dorește modelul.

Muzica din camera unui model de videochat stabilește o serie de nuanțe și ritmuri care servesc la creșterea seducției și a pasiunii. Muzicieni de toate genurile exploatează această legătură clară cu sexul. Muzica este creată în mare măsură pentru a conecta sentimentele și senzațiile, făcând mai ușoară reunirea persoanelor care împărtășesc experiențe similare și care ajung să fie universale.

Am putea spune că legătura dintre aspectul sexual și muzical este cel mai bine exprimată în melodiile lui Jimi Hendrix. Acesta și-a folosit cu măiestrie chitara electrică, atrăgând și cucerind mii de bărbați și femei prin senzualitatea construcțiilor sale unice și hipnotice.

Un model de webcam trebuie neaparat să distrugă monotonia din timpul sesiunilor sale de videochat. Muzica este o alternativă excelentă. Bineînțeles, muzica trebuie completată de un decor adecvat și de un ritm propriu care trebuie impus în timpul fiecărei sesiuni.

De asemenea, este un exercițiu care îți permite să te conectezi cu ceea ce te bucură cel mai mult, făcând timpul de lucru mai plăcut.

Sexul și muzica sunt strâns legate, un lucru verificat în urmă cu câțiva ani, după un studiu realizat de dr. Daniel Müllensiefen. Acesta a evidențiat rolul relevant al unor melodii în stabilirea unor relații între două persoane de sex opus.

Rezultatele acestei cercetări efectuate cu 2.000 de persoane din Regatul Unit a dezvăluit că există câteva melodii des ascultate atunci când are loc o întâlnire în care au loc discuții cu tentă sexuală. Este vorba de:

„Sexual Healing” a lui Marvin Gaye

„Bohemian Rhapsody ” de Queen

„Sex Of Fire” de Kings Of Leon

„Dirty Dancing” (În timp ce fac sex)

În general, modelele de videochat dau drumul la muzică în timpul sesiunilor de videochat, iar melodiile pe care le ascultă depind de ceea ce place lor sau clienților.

De asemenea, modelele țin cont de preferințele clienților și încearcă să le depășească așteptările, pentru a obține rezultate pozitive. Nu trebuie uitat faptul că muzica este un element important în procesul de seducție.

Studiul realizat de dr. Daniel Müllensiefen nu este singurul care a oferit rezultate asupra muzicii ascultate și a influenței sale asupra condiționării sexuale. Neurologul Daniel J. Levitin, autorul cărții „This is Your Brain on Music: The Science of a Human Obsession” a coordonat un studiu a cărui constatare a fost că muzica de fond crește activitatea sexuală cu până la 67%.

Dincolo de asta, trebuie adaugat faptul că muzica ajută oamenii să se apropie și să creeze o legătură emoțională între ei. Un lucru care pentru un model de videochat poate fi foarte satisfăcător, deoarece îi permite să înțeleagă mai bine diferitele situații pe care le experimentează clientul în viața de zi cu zi. Astfel, îl poate ajuta să-și rezolve problemele, ceea ce îl poate determina să-și dorească să participe mai des la sesiunile de videochat.

Așadar, dacă ești la început de drum în lumea videochat-ului și nu știi ce să faci ca să atragi din ce în ce mai mulți clienți, îți recomandăm să-ți îmbunătățești relația cu aceștia schimbând atmosfera din timpul sesiunii de videochat cu ajutorul muzicii.

Pune melodiile pe care ți le-am recomandat sau alege tu însăți melodii care crezi că te-ar putea ajuta să-ți seduci clienții.

Și nu îți face probleme cu privire la clienți. În orice domeniu începutul este puțin mai greu.

Echipa CamStars este mereu alături de tine și te va ajuta cu tot ce ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea în cele mai bune condiții.

Cu cât spectacolele tale vor fi atractive, cu cât atmosfera din timpul lor va fi mai fermecătoare, iar numărul clienților va crește.

Important este te străduiești să realizezi spectacole de care clienții să-și amintească mereu.

Sperăm ca aceste sfaturi să te ajute începi cu dreptul aventura în lumea videochat-ului. De asemenea, sperăm că beneficiile de care vei avea parte te vor determina să spui și altor femei că angajăm modele de videochat la studioul din București. Vrem să ne măcar echipa în orice moment. Vrem să dăm o șansă tuturor femeilor care vor să aibă o viață mai bună.