Deși pare o nebunie, fetișul mâinilor este unul dintre cele mai frecvente fetișuri ale bărbaților.

Fetișul reprezintă atracția față de alte părți ale corpului, altele decât organele genitale. Fetișul mâinilor generează interes, deoarece mâinile trezesc fantezia bărbaților care își imaginează că sunt mângâiați, atinși, răsfățați. Mai devreme sau mai târziu, mâinile cuceresc sau dezamăgesc.

 Mâinile sunt revelatoare

De exemplu, mâinile unui femei îi pot spune unui bărbat ce fel de activitate desfășoară. Mâinile unei femei sunt de obicei foarte curate și îngrijite, ceea ce demonstrează că femeile pun mare accent pe aspectul lor.  

 Mâinile sunt expresive

 Mâinile sunt folosite mult în comunicare. Avem tendința de gesticula mult, de a vorbi inclusiv cu mâinile. Și nu o facem fără motiv. Având în vedere acest lucru, atunci când un bărbat întâlnește o femeie, este firesc să acorde o atenție specială mâinilor acesteia.

Mâinile intrigă

Primele contacte între un bărbat și o femeie au loc aproape întotdeauna prin intermediul mâinilor. Și chiar dacă în timpul sesiunii de videochat bărbații nu te pot atinge sau nu îți pot simți mâinile pe corpul lor, îi intrigă. Profită de acest lucru și trezește fantezia bărbaților.

Există vreun motiv pentru care bărbații simt o atracție mare față de mâini?

Nu chiar, sunt pur și simplu plăceri ce se transformă în fantezii sexuale.

Cei care sunt atrași de mâini tind să le placă mâinile extrem de îngrijite, groase sau foarte delicate. Totul depinde de fiecare persoană în parte.

Cum să profiți de mâini pentru a stârni fantezia bărbaților?

Începe prin a purta mănuși și a-ți ascunde mâinile. Determină clienții să-și dorească să le vadă, ca și cum vederea lor ar fi cel mai mare trofeu dintre toate.

Generează senzualitate, acoperă-le, joacă-te cu ele de parcă ar fi organele tale genitale.

După ce ai încercat să îi seduci cu ajutorul mâinilor, scoate-ți mănușile și arată-ți unghiile, du-ți mâinile în diferite părți ale corpului cu blândețe.

Atinge-ți fața, gâtul cu tandrețe sau forță.

Tu decizi, tu alegi

Mâinile devin o altă piesă folosită în timpul spectacolului desfășurat în fața camerei web. Într-un astfel de spectacol orice parte a corpului atrage.

Totul se rezumă la spectacol și dacă reușești să generezi senzații cu mâinile tale, fie pentru că sunt curate, fie pentru că sunt mari sau groase, vei vedea că nu este necesar să folosești jucăriile ca singură alternativă.

Pentru asta însă trebuie să ai grijă cum se cuvine de mâinile tale. Iată câteva etape de îngrijire de bază pe care te sfătuim să le urmezi:

Curăță mâinile: cel mai important pas pentru îngrijirea mâinilor este curățenia. Pentru asta îți recomandăm să folosești citricele. Taie o portocală sau o lămâie și stoarce sucul cu mâinile. Folosește sucul ca și cum ar fi săpun. Apoi spală-te pe mâini cu săpun.

 Exfoliază mâinile: eliminarea pielii moarte de pe mâini  este esențială pentru a le menține netede. Îți va plăcea  să le simți pe față, gât și corp. Una dintre cele mai bune modalități de a înmuia pielea este să îți înmoi mâinile în apă fierbinte timp de cinci minute, apoi să le lași să se usuce timp de două minute și apoi să le freci cu ulei vegetal de două ori pe săptămână. Rade castraveți și freacă-ți mâinile cu castraveți timp de 10 până 15 minute o dată sau de două ori pe săptămână.

Îngrijește-ți unghiile, taie-le și dă-le o formă frumoasă cu ajutorul pilei. Apoi dă-le cu lac de unghii de bună calitate.

După ce îți faci manichiura trebuie să o întreții. Ai grijă ca sub unghii să nu-ți intre mizerie. Sub unghii poate intra ușor mizerie. Trebuie să ai mare grijă dacă vrei ca manichiura să se mențină frumoasă cât mai mult timp posibil.

Acestea fiind zise, echipa CamStars îți urmează succes. Vom fi alături de tine, să știi. Ne vom bucura de succesul tău. Și ne vom bucura și dacă vei avea curajul să spui prietenelor tale că succesul se datorează nouă și că și ele pot avea parte de el. Angajăm modele de videochat la studioul din București.