Știai că meseria de model de videochat îți deschide multe uși, la propriu? Înveți atât de multe lucruri și te perfecționezi pe atâtea planuri alegând această profesie încât chiar dacă într-o zi te hotărăști să-ți schimbi locul de muncă și să încerci altă slujbă este imposibil să nu reușești cu succes. Iar dacă în acest moment nu îți dai încă seama ce potențial extraordinar ai, am zis că ar fi bine să-ți deschidem ochii și ți-am pregătit ca de fiecare dată un articol original care să te motiveze și mai mult să atingi performanțe deosebite în această carieră. Noi suntem echipa CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București, și ne place să lucrăm pentru modelele noastre făcând tot posibilul ca ele să devină femei de carieră, așa cum își doresc!

Ce poți deveni cu aptitudinile obținute ca model de videochat dacă la un moment dat îți dorești să încerci o altă meserie?

Actriță

A fi model de videochat înseamnă să pui la punct până în cele mai mici detalii câteva show-uri pe zi. Incredibil, nu-i așa? Și sunt atât de distractive și satisfăcătoare încât nici măcar nu simți că muncești. Fiecare nouă conversație în particular cu un membru al platformelor de videochat se soldează cu o reprezentație personalizată pentru acea persoană din partea ta, fiind în același timp și regizor și actriță. De aceea imaginează-ți experiența pe care o acumulezi în domeniul actoriei lucrând astfel câțiva ani.
Ca în orice alt domeniu, talentul nu este suficient dacă nu este susținut de o practică serioasă zi de zi, iar ca model de videochat vei avea o mulțime de ocazii să-ți exersezi abilitățile de actriță putând în același timp să vezi live și reacția audienței.

Model

La CamStars Studio organizăm sesiuni foto și video profesionale pentru modele noastre în mod regulat. Cu ajutorul lor dorim ca modele noastre să fie reprezentate pe platformele de videochat în cel mai bun mod cu putință și membrii să poată vedea cu ochii lor adevăratele performanțe de care suntem capabil. Astfel, modelele noastre nu câștigă experiență doar performând live, ci și în fața aparatelor de fotografiat.
De aceea, dacă lucrezi alături de noi, ai șansa de a te perfecționa ca model ajungând să cunoști toate unghiurile din care arăți cel mai bine și bineînțeles, ce atitudine trebuie să adopți pentru a arăta mai mult decât perfect în fotografii.

Speaker motivațional

Ca model de videochat vei avea nenumărate ocazii să-ți asculți partenerii de discuție, să-i încurajezi să-ți împărtășească problemele lor de zi cu zi și să găsești cu ei soluții viabile. Astfel te perfecționezi nu doar ca om de artă care cunoaște actoria și știe cum să pozeze ca un model desăvârșit, ci și ca speaker motivațional capabil să-i facă pe oameni să-și recâștige încrederea în propria persoană.
Cu cât vei câștiga mai multă experiență ca model, cu atât vei putea purta conversații mai profunde și mai valoroase pentru partenerii tăi de discuție și astfel, dacă la un moment dat îți vei dori, îți va fi foarte simplu să ai parte de o reconversie profesională și să devii un speaker care dă putere tuturor celor ce-l ascultă.

Instructor de limba engleză

Credeai că discuția dintre un model de videochat și membrii platformelor se rezumă doar la complimente? Ești puțin cam departe de realitatea lucrurilor! De fapt, fiecare client îți va vorbi despre alte subiecte și astfel îți vei dezvolta vocabularul în limba engleză în mai multe direcții. În plus, conversațiile vor deveni punctul tău forte deoarece îți vei dezvolta atât capacitatea de a asculta cât și cea de a răspunde.
Chiar și la engleză, o limbă pe care majoritatea românilor au impresia că o cunosc la un nivel foarte avansat, diferențele se fac între cei care o folosesc zi de zi și cei care doar o aud la televizor. Lucrând ca model de videochat și folosind limba engleză mereu, chiar dacă acum nu o stăpânești la perfecție, în timp îi vei depăși pe cai care nu au ocazia să o vorbească permanent și vei putea chiar deveni un bun instructor cunoscând toate secretele limbajului vorbit.