Atunci când lucrezi ca model de videochat, este esențial să ai grijă nu doar de frumusețea fizică, ci să stabilești anumite obiceiuri pentru a te bucura de o viață sănătoasă.

Din acest motiv, în cele ce urmează, îți vom dezvălui câteva obiceiuri pe care să le pui în practică pentru a te bucura de sănătate. 

Redu consumul de zahăr: este necesar să elimini consumul de zahăr procesat. Cel mai indicat este să începi prin eliminarea zahărului alb și înlocuirea lui cu cel brun. Apoi, încetul cu încetul, trebuie să scoți zahărul din sucuri.

Mănâncă un mic dejun complet: un mic dejun complet este cel care include cereale, proteine din ouă și fructe. Încearcă să nu folosești uleiuri.

Ață dentară: finalizează curățarea dinților folosind ața dentară, care te va ajuta să elimini resturile de alimente care s-au prins între dinți.

Citește: citește o carte. Vei avea multe lucruri bune de învățat. Te sfătuim însă să alegi una în format clasic, nu digital. Îți vei proteja vederea. 

Fă mișcare: este important ca, pe lângă urmarea unei diete, să faci activitate fizică care îți permite să transpiri.

Protejează-te de soare: aplică protecție solară. După vârsta de 18 ani, pielea începe să prezinte simptomele îmbătrânirii.

Nu consuma alimente crude: poți face unele excepții (poți mânca sushi dacă îți place), dar trebuie să te asiguri întotdeauna că mâncarea ta este bine gătită.

Nu sări peste nicio masă: acordă prioritate dietei și ai grijă să mănânci cele trei mese principale ale zilei și la ora indicată.

Creează-ți un program care să combine munca, timpul liber și exercițiile fizice: stabilirea unui program este esențială pentru gestionarea corectă a timpului. Ideal este să stabilești anumite ore de lucru ( cele în care crezi că poți organiza cele mai bune spectacole de videochat). Fă pauză și fă mișcare. Poți face genuflexiuni, de exemplu. Trebuie să faci distincție între ora de prânz și cea de lucru, astfel încât să te poți deconecta în timpul prânzului și să te relaxezi puțin. Rezervă-ți câteva minute pe zi pentru a medita, a asculta muzică, a te plimba. Sunt foarte importante. Aceste câteva minute te pot ajuta să gestionezi mai bine stresul.

Nu uita că sănătatea mintală este o prioritate. Trăim vremuri care ne-au dat peste cap planurile și proiectele. În aceste momente stresante primul pas pe care trebuie să-l faci este să identifici emoțiile sau punctele de disconfort și să faci în așa fel încât să-ți controlezi emoțiile atunci când acestea se manifestă într-un mod foarte intens și interferează cu bunăstarea ta, performanța în timpul spectacolelor de videochat sau relațiile de familie. Tehnicile de relaxare, practicarea de yoga sau meditația te pot ajuta foarte mult.

Trăiește în permanență clipa. Anxietatea cu privire la ceea ce se va întâmpla și sentimentul că nu avem totul sub control ne pot afecta și ne pot provoca mult stres. O idee bună este să mergi pe jos în fiecare zi, să profiți și să te bucuri de clipa de azi și să nu-ți faci griji pentru mâine. Asta nu înseamnă să nu încerci să planifici sau să cauți soluții, ci să iei în calcul posibilitatea ca această nouă realitate să se schimbe, să înveți să fii flexibilă și să te bucuri de ceea ce este posibil astăzi.

Dacă faci parte dintre modelele de videochat cărora le este greu să o ia de la capăt, să facă o schimbare în viață, te provocăm să faci pasul cel mare.

Începe prin a respecta câte un obicei în fiecare zi. Și, după ce ai terminat lista, respectă două în aceeași zi, până când toate fac parte din rutina ta.Vei vedea că te vei simți bine atât personal, cât și în timpul spectacolelor tale.

Echipa CamStars îți ține pumnii. Suntem siguri că vei reuși tot ceea ce-ți propui. Și mai suntem siguri de ceva. De faptul că vei răspândi vestea că angajăm modele de videochat la studioul din București, nu-i așa?