Dacă tot timpul vă simțiți obosite, stresate, pline de anxietate, nu puteți dormi sau sunteți lipsite de orice motivație, atunci probabil că aveți obiceiuri care vă consumă energia corpului.

Care sunt obiceiurile care consumă energia  corpului?

Vă faceți griji cu privire la ceea ce nu puteți controla

Îngrijorarea cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla vă afectează. Nu puteți controla viitorul, trebuie să vă concentrați pe lucrurile care depind de voi și să nu mai creați scenarii imaginare, să nu investiți energie în lucruri care nu există sau care nu s-au întâmplat încă.

Vă lăsați absorbite de preocupările altor persoane

Trăim într-o periodă în care este dificil să faceți față tuturor problemelor, iar stresul și grija față de ceilalți vă pot epuiza foarte mult. Este bine să-i ajutați când puteți, dar este inutil să depuneți eforturi pentru a rezolva problemele celorlalți, dacă nu puteți.

 Ajutați oamenii care nu vor să fie ajutați

Atunci când veți înceta să le mai controlați viețile altor persoane vă veți recăpăta energia. Nu merită să ajutați persoane care nu doresc să fie ajutate sau care nu v-au cerut ajutorul sau opinia.

Acordați importanță cuvintelor și acțiunilor altor persoane

Dacă luați totul prea personal, vă veți simți  jignite cea mai mare parte a vieții voastre. Oamenii fac și spun multe lucruri, voi decideți dacă vă influențează sau nu.

Petrecerea timpului cu oameni care vă demotivează

Este posibil ca în cercul vostru social apropiat să existe persoane care încearcă să vă demotiveze, pentru a vă împiedica să vă depășiți limitele. Acele persoane nu se bucură pentru realizările voastre, vor doar să vă facă rău. Din acest motiv, trebuie să vă îndepărtați de ele.

Organizați un spectacol care nu vă place

Atunci când planificați un spectacol de videochat lucrurile trebuie luate în serios. Ceea ce nu faceți cu plăcere și cu pasiune nu iese niciodată cum trebuie.

Nu știți cum să spui „nu”

Să știți cum să spuneți „nu” este unul dintre cele mai bune instrumente pe care le puteți avea, este un filtru care va elimina lucrurile negative din viața voastră. Se aplică în interiorul și exteriorul camerei în care se desfășoară spectacolele de videochat.

Vreți să mulțumiți pe toată lumea

Nu puteți niciodată mulțumi pe toată lumea. Oricât vă doriți și cu atât mai puțin când încetați să fiți voi însevă pentru a reuși acest lucru, nu puteți.

Nu prioritizați nevoile personale

Când înaintea nevoilor voastre puneți nevoile celorlalți, rămâneți fără energie. A ține cont mai întâi de ceea ce aveți nevoie voi, a avea grijă de voi și a vă iubi nu înseamnă a fi egoiste.

Important este ca totul să fie bine pentru voi și mediul în care vă desfășurați activitatea. Așa veți evita obiceiurile consumatoare de energie.

Nu aveți grijă de sănătatea voastră

Pare o nebunie, nu-i așa? Cu toate acestea, sănătatea este un lucru pe care tindem să-l neglijăm.

Uneori nu observăm că stresul și alte situații în care ajungem (fie din cauza propriilor noastre obiceiuri, fie din orice alt motiv) ne afectează emoțional și fizic. Prin urmare, sănătatea trebuie să fie o prioritate constantă.

Faceți-vă timp în fiecare zi să meditați, să respirați, să faceți exerciții, să vă ascultați corpul și să eliminați excesul de toxine. Țineți o dietă bună, consumând băuturi naturale, alimente organice și proaspete.

Realizarea de datorii

Marea majoritate a persoanelor au, au avut sau vor avea probleme financiare la un moment dat în viața lor. Este un lucru de care avem toți parte. Dar trebuie să știți că există cu siguranță modalități de a evita acest lucru.

Facturile neplătite ne distrug încrederea pe care alții o pot avea în noi. Deci, dacă vreți ca ceilalți să vă achite ceea ceea ce vă datorează, încercați să faceți și voi la fel.

Un lucru pe care îl puteți face pentru a evita datoriile este să nu cheltuiți mai mult decât vă puteți permite, să vă stabiliți un buget realist și să nu depășiți limita. Dacă, pe de altă parte, este vorba de datorii care trebuie făcute în caz de urgență din cauza unui eveniment neprevăzut, problema este mult mai complexă și nu există o singură soluție. Toate cazurile sunt diferite.

De asemenea, pentru a fi mereu pline de energie, binedipuse datorită faptului că vă puteți permite să cheltuiți cât vreți fără a face datorii, vă recomandăm să fiți alături de echipa CamStars Studio.

Aceeași recomandare o facem și femeilor care încă nu au făcut cunoștință cu noi. Facem angajări modele de videochat la Studioul din București. Le așteptăm în echipa noastră pentru a scăpa de obiceiurile care le consumă energia și pentru a se bucura de un stil de viață peste medie.