Deși pentru unele persoane cu prejudecăți activitatea modelelor de videochat nu este una potrivită, din punctul nostru de vedere orice activitate este brățară de aur. Prin urmare,  cosiderăm este o activitate absolut normală având în vedere că ajută fiecare persoană care o desfășoară să-și schimbe viața în bine.
Credeți sau nu, faptul că sunteți modele de videochat vă oferă posibilitatea de a vă dezvolta din punct de vedere profesional. Dacă sunteți stăpâne pe timpul vostru, pe ceea ce veți face în interiorul camerei și pe modul în care veți investi sau pierde veniturile, sunteți independente și întreprinzătoare.
Aveți ocazia de a vă îmbunătăți situația financiară și de a face planuri pe termen scurt, mediu și lung. Aceasta este o călătorie în care puteți cunoaște succesul, atât timp cât sunteți constante și continuați să învățați și să vă îmbunătățiți show-urile și interacțiunile cu admiratorii.
Cu toate acestea, dacă aveți deja un an de experiență în domeniu, dar încă nu vedeți roadele, este posibil să comiteți oricare dintre aceste 6 greșeli pe care oamenii le fac frecvent, dar care sunt ușor de corectat:
Nu vă doriți să continuați să învățați: o greșeală comună este să uitați de dorința de a învăța. A fi model de videochat implică acumularea de informații din lumea cibernetică, care este actualizată în fiecare moment. Întotdeauna există ceva nou de învățat pentru a îmbunătăți utilizarea. Același lucru este valabil și pentru voi. Trebuie să vă actualizați tehnicile, jucăriile pe care le utilizați și conținutul din timpul sesiunilor de videochat. Deci, ar trebui să vă pregătiți cum se cuvine.
Nu vă autoevaluați: dacă aveți probleme în a vă evalua performanța în timpul videochatului, puteți purta o conversație privată cu clienții voștri pentru a afla ce le-ar plăcea să vadă mai mult în timpul show-urilor voastre. De asemenea, puteți vedea care utilizatori se conectează doar o zi pe săptămână sau în fiecare zi. Astfel vei ști ce fel de spectacole, jocuri și cuvinte îi atrag mai mult și ce ar trebui să îmbunătățiți.
Nu aveți echipamentul potrivit: este necesar ca, devenind parte dintr-un studio de videochat, să nu evitați să apelați la personalul nostru care este pregătit să vă ajute cu tot ceea ce este nevoie pentru a vă îmbunătăți imaginea, popularitatea și să vă pună la dispoziție instrumentele tehnologice necesare dezvoltării carierei.
Nu vă gestionați bine banii: prin muncă multă alături de noi, cei de la CamStars, veți câștiga treptat mulți bani, dar dacă nu știți cum să vă gestionați banii, investind și voi în cele mai bune produse de machiaj, de îngrijire a tenului, în cele mai potrivite articole vestimentare și de lenjerie intimă, veți reuși mai greu să atrageți atenția clienților, chiar dacă veți lucra în camere cu un design deosebit și veți folosi aparatura de ultimă generație pe care v-o punem la dispoziție. Asigurați-vă că banii pe care vi-i oferim cu mare drag îi investiți și în astfel de lucruri care vă pot ajuta să faceți o impresie bună clienților voștri.
Nu dați dovadă de flexibilitate: modelele de videochat trebuie să fie capabile să se perfecționeze constant, să pună în practică tot ceea ce învață la trainingurile organizate de noi și să nu ezite să încerce mereu lucruri noi. În acest domeniu, rigiditatea nu trebuie să-și facă simțită prezența. Aveți libertatea de a experimenta mereu lucruri noi.
Frica vă încetinește drumul spre succes: este posibil să nu îndrăzniți să părăsiți zona voastră de confort. Este posibil să faceți doar lucrurile pe care le știți. La fel ca în punctul precedent, trebuie să fiți dispuse să riscați, să renunțați la acele lucruri care ați constatat că nu funcționează în timpul sesiunii de videochat și să încercați ceva nou.
Noi, cei de la CamStars, vom fi în permanență alături de voi și vă vom sprijini cu tot ceea ce putem pentru a avea parte de succes. Ținând cont de aceste sfaturi, suntem siguri că succesul vă va surâde mai repede decât vă așteptați.
Angajăm modele de videochat la studioul din București, nu ezitați să spuneți și altor persoane cum se pot bucura de succes!