Te-ai gândit vreodată să devii model de videochat? S-ar putea să eziți să faci asta, dar există câteva avantaje majore pentru a intra în industria de videochat. Da, înseamnă că te vei alătura echipei CamStars care îți va oferi posibilitatea să devii independentă financiar, să te bucuri de un loc de muncă cu program flexibil. De asemenea, poți obține comisioane care încep de la 60%.

În plus, trebuie să știi că alături de noi vei lucra în deplină siguranță. Noi îți păstrăm confidențialitatea. Tu decizi cui spui că lucrezi ca model de videochat. Poți lucra oricând vrei, noi îți punem la dispoziție tot ceea ce este nevoie pentru buna desfășurare a activității.

Dacă cele dezvăluite îți par interesante, este suficient să iei legătura cu echipa noastră pentru a afla toate detaliile legate de acest loc de muncă care îți poate schimba viața.

Industria videochatului este în plină dezvoltare, întrucât foarte multe persoane și-au dat seama câte avantaje au dacă devin modele de videochat. Dar, înainte de a o porni pe acest drum, trebuie să descoperi ce presupune videochatul. De aceea, nu trebuie să eziți să participi la trainingul pe care îl organizăm pentru a fi la curent cu noile tendințe în domeniu.

A fi model de videochat înseamnă mai mult decât a fi online

Unele modele începătoare presupun că tot ce trebuie să facă este să se conecteze și să stea în fața webcam-ului, dar trebuie să facă mai mult de atât. Înainte de a porni camera, trebuie să știi ce trebuie să faci în timpul unei sesiuni de videochat, pentru ca aceasta să decurgă cât mai bine posibil. Trebuie să faci mai mult decât să realizezi un show atractiv.

Trebuie să te asiguri că show-ul de care au parte clienții este placul lor. De aceea, înainte de a începe show-ul ar fi bine să discuți cu cei care vin să te vadă pentru a afla ce și-ar dori de la tine.

Apoi, trebuie să gândești la cum te vei prezenta în fața camerei. Ce ai de gând să porți? Cum te vei machia și coafa? Trebuie să te asiguri că arătați uimitor pentru a atrage un public numeros.

Dar asta nu este suficient, trebuie să știi să asculți, să flirtezi, să fii sexy și plină de viață. Trebuie să fii capabilă să atragi cât mai mult atenția clienților tăi pentru ca aceștia să-și dorească să participe la cât mai multe sesiuni de videochat cu tine.

Trebuie să fii seducătoare, iar acest lucru nu este întotdeauna ușor dacă ești plictisită, nemulțumită sau neinteresantă.

Merită să faci videochat? Te asigurăm că da. Multe dintre persoanele care au început să lucreze alături de noi au reușit să-și schimbe viața în bine. Vestea bună este că, odată ce vii alături de noi, poți lucra part-time, full-time sau ocazional. Decizia îți aparține.

Dar trebuie să știi că, cu cât vei lucra mai mult, cu atât veniturile vor fi mai mari.

Trebuie să faci o primă impresie grozavă

Când apari pe ecranul cuiva, trebuie să îi atragi imediat atenția. Dacă nu reușești, este foarte probabil ca utilizatorul să încheie sesiunea după câteva secunde. Asta înseamnă că nu trebuie doar să arăți foarte bine, ci trebuie să radiezi. Fiecare utilizator care participă la o sesiune de videochat cu tine, fie că este client vechi, fie că este client nou, trebuie să fie uimit de felul cum arăți.

Practic, consideră fiecare sesiune de videochat un interviu pentru un loc de muncă. De fiecare dată trebuie să arăți cât mai bine pentru a trezi interesul celui care te privește, pentru a-l determina să mai participe și altă dată la show-urile tale.

Contactul vizual este important

Un alt sfat grozav pentru a deveni un model de videochat de succes este să te simți cât mai confortabil atunci când te uiți în webcam. Asta înseamnă să stabilești un contact vizual cu cei care te urmăresc. Este posibil să nu te simți bine la început, așa că s-ar putea să dorești să exersezi până când te vei simți confortabil în fața camerei.

Echipa CamStars va fi alături de tine în orice moment. Te vom ajuta cu tot ceea ce putem pentru a te acomoda cât mai rapid cu acest loc de muncă plin de provocări frumoase. Angajăm modele de videochat la studioul din București. Te așteptăm în echipa noastră!