Am putea să ne prezentăm și singuri, dar considerăm că cele mai valoroase informații sunt cele pe care le puteți afla din partea modelelor noastre, persoane care au ales să colaboreze cu noi din diferite motive. De aceea, în articolul de astăzi de la CamStars studio ne-am gândit să lăsăm la o parte formalitățile, să ne așezăm comod și să invităm în scenă pe trei din cele mai noi modele care ni s-au alăturat. Faceți cunoștință cu Diana, Andreea și Raluca, trei stele în ascensiune, care ne vor povesti despre procesul din spatele alegerii unui studio de videochat.
Moderator CamStars: Bună fetelor! În primul rând vă mulțumesc că ați acceptat să stați de vorbă cu toate că știu cât sunteți de ocupate și în al doilea rând aș vrea să vă pun marea întrebare care ar trebui să intereseze pe orice angajator: de ce ați ales studioul nostru când există atâtea alte alternative?
Diana: Dacă îmi dați voie, aș dori să răspund eu prima la această întrebare. Au fost mai multe motive care au condus la această decizie, dar primul dintre ele a fost posibilitatea de a lucra legal într-un studio de videochat. Când spui cuiva că lucrezi ca model, toată lumea are impresia că faci ceva greșit, că obții câștiguri mari doar pentru faptul că nu îți plătești taxele. De aceea criteriul principal pe care m-am bazat a fost legalitatea. Vreau să devin cunoscută ca un model de succes, dar în același timp un stâlp al societății care contribuie activ la dezvoltarea acestei țări prin plata impozitelor la fel ca orice alt angajat.
Andreea: Și pentru mine legalitatea a fost unul din principalele criterii de alegere, dar în cazul meu a mai fost o condiție. Până să mă angajez ca model nu am avut niciun fel de experiență în videochat și aveam nevoie de un studio care să mă pregătească. Vorbesc bine engleza, dar îndrumarea și sfaturile pe care le-am primit aici pentru a atrage atenția audienței, nu s-au comparat cu niciun curs de limbi străine.
Raluca: Eu am mai lucrat cu multe alte studiouri, dar am renunțat deoarece lucrurile care mi s-au promis la început nu s-au materializat pe parcurs. De exemplu, la angajare toată lumea promite că se pot ajunge la niște cifre uriașe într-o perioadă scurtă de timp. Dar în realitate comisioanele sunt mici și chiar dacă tu câștigi, banii nu ajung la tine, ci rămân studioului. La CamStars m-a atras faptul că se oferă comisioane de cel puțin 60% și se respectă această regulă întocmai cum ți se promite în prima zi la interviu.
Moderator CamStars: Mă bucur să observ că fiecare dintre voi a ales CamStars pentru un motiv diferit. Acest lucru ne motivează să ne dezvoltăm pe mai multe planuri oferind modelelor noastre satisfacția pe care o merită. Dar am mai vrea să știm, de când lucrați aici, care a fost lucrul care v-a motivat cel mai mult să rămâneți?
Diana: Evoluția mea în cadrul studioului a fost ascendentă. Aș minți să spun că am intrat în studio și i-am uimit pe toți cu performanțele mele. Nu a fost așa și au fost și zile în care nu am reușit să-mi ating target-ul personal. Dar am avut parte de înțelegere și am fost încurajată să perseverez chiar și atunci când credeam că mi-am atins limitele. Și asta m-a motivat să continui. Este foarte important în orice domeniu ca angajatorul să aibă încredere în angajații săi și să-i motiveze să meargă mai departe.
Andreea: Mi-a fost tare frică ca după angajare să nu fiu trimisă într-o cameră cu aparate de filmat și fotografiat și să mi se ceară să mă descurc singură cu clienții. Dacă s-ar fi întâmplat așa, mai mult ca sigur nu aș fi lucrat decât o singură zi și aș fi încercat să-mi caut ceva mai potrivit pregătirii mele imediat după părăsirea studioului. Dar nu s-a întâmplat așa și am avut parte de toată ospitalitatea și îndrumarea de care am avut nevoie. Astfel am reușit să-mi înving temerile și să ajung modelul sigur pe el și cu încrederea în sine nezdruncinată pe care îl vedeți astăzi.
Raluca: La scurt timp după angajare am primit bonusul de 500 de dolari care se promite și pe website-ul studioului. Există niște condiții de îndeplinit, dar cu muncă și îndrumare mi-a fost ușor să mă ridic la înălțimea așteptărilor și să fiu recompensată. Există multă studiouri care promit bonusuri, dar în general target-urile sunt greu de atins și de aceea cele mai multe modele nici măcar nu iau în considerație posibilitatea unui câștig suplimentar. Dar cei 500 de dolari de la CamStars mi-au demonstrat încă o dată că aici lucrurile stau altfel, iar perseverența se răsplătește.
Moderator CamStars: Vă mai pun o singură întrebare și cu asta închei. Ca să ajungem la o concluzie, care sunt pentru fiecare dintre voi trei motive pentru care recomandați studioul CamStars și altor modele?
Diana: Din ce v-am povestit și până acum, cred că v-ați dat seama deja care sunt pentru mine cele mai importante motive în alegerea unui studio: prestarea unei munci legale, încurajarea din partea angajatorului și posibilitatea de a te autodezvolta.
Andreea: Eu eram o fire emotivă, care se pierdea ușor în situațiile stresante, dar m-am schimbat cu ajutorul studioului CamStars și de aceea îl recomand persoanelor ca mine din următoarele trei motive: suportul unei echipe profesioniste, posibilitatea de a-ți îmbunătăți aptitudinile de comunicare și bineînțeles, autodepășirea.
Raluca: Pentru mine aspectul financiar este foarte important la un studio de videochat și de aceea recomand CamStars din următoarele trei motive: comisione reale și motivante, bonusuri cu condiții realiste și transparență.