Bărbaților care participă la ședințe de videochat le place să vadă modelele îmbrăcate în ținute strâmte. Hainele mulate pe corp îi înnebunesc pentru că le oferă posibilitatea de a-și imagina ce este sub ele și, totodată, le permit să se bucure de formele minunate ale corpului într-un mod în care alte haine nu permit. Prin urmare, dacă vrei să obții un job videochat, îți vom spune ce ținute să porți pentru a atrage atenția clienților tăi.

Leggings sport

Purtarea de pantaloni tip leggings în timpul ședinței de videochat îți dă libertate de mișcare atunci când faci mișcare. Sunt feminini și sexy pentru că se mulează pe picioare și scot în evidență forma feselor și a zonei inferioare în general. Poate de aceea bărbații nu-și pot lua ochii de la modele în timp ce se mișcă prin cameră.

Pantaloni scurți și strâmți

Pantalonii scurți sunt o piesă vestimentară senzuală, confortabilă și sexy, iar dacă sunt foarte strâmți îți pot scoate în evidență formele, fesele și picioarele, ceea ce îți va da șansa să-ți captivezi cu ușurință clienții.

Îmbrăcăminte strâmtă de diverse culori

 Nu există niciun dubiu în faptul că pantalonii tip leggings atrag toate privirile, mai mult ca orice alt tip de haine. Dar dacă alegi să porți pantaloni scurți albi, îi vei înnebuni pe cei care te urmăresc. Faptul că de obicei se fabrică din materiale transparente ceea ce permite lenjeriei intime să se vadă, îi înnebunește pe bărbați.

Pe de altă parte, există o culoare care îi înnebunește pe bărbați și aceasta este roșu. Un studiu britanic a constatat că bărbații tind să fie captivați de o femeie care poartă această culoare la prima întâlnire. Dacă ești o fire îndrăzneață, umple-ți garderoba cu haine roșii. Dacă nu, alege-ți măcar niște topuri, fuste sau accesorii de această culoare.

 Nu-ți place roșul? Atunci alege să porți albastru, a doua culoare care apare pe lista cu nuanțe preferate de bărbați, dar da, evită cu orice preț să porți galben, pentru că, potrivit studiului, bărbaților nu prea le place.

Pijamale mulate

O femeie dormind în pijamale sexy și strâmte este un lucru înnebunitor pentru un bărbat. Prin urmare, nu poți să nu organizezi o petrecere în pijamale în timpul ședinței de videochat. Alege o pereche de pijamale albe și îți vei determina clienții să te urmărească mereu.

Little black dress

Rochia clasică pentru femei este o armă letală pentru ei, pentru că, potrivit experților în modă, cinci bărbați din cinci se întorc să admire femeile care poartă rochițe negre. Și nu pot fi învinovățiți, pe lângă faptul că este una dintre preferatele femeilor, această rochie face pe oricine să arate bine și șic.

Cu cât mai strâmte, cu atât mai bine

 Instinctul de reproducere al bărbaților îi face să prefere femeile cu corp de clepsidră (șolduri și sâni mari), deoarece acesta este un indiciu al fertilității, arată un studiu din Noua Zeelandă. Cele mai potrivite haine pentru atingerea obiectivului sunt rochiile strâmte sau tip bodycon.

Tocuri cât mai înalte

 Bărbații preferă femeile pe tocuri. Acest lucru a fost determinat de un studiu care a constatat că bărbații sunt mai atenți și mai atrași de femeile care poartă tocuri. Cu blugi, fuste, rochii sau chiar pantaloni, folosește tocurile ori de câte ori poți.

Adio articole vestimentare cu mâneci

 Bărbații sunt mai înnebuniți după brațele femeilor decât după picioare. Deși ar putea suna nebunesc, un studiu de la Universitatea din South Wales a descoperit că bărbații sunt mai atrași de femeile care își scot în evidență umerii și brațele. Așa că acum știi, ia-ți la revedere de la mâneci și alege topuri șic, fără mâneci. Astfel, îi vei cuceri definitiv.

Ce spui, ești pregătită să lucrezi ca model de videochat și să îți cucerești clienții cu ținutele tale strâmte și sexy? Echipa CamStars Studio este nerăbdătoare să facă cunoștință cu tine și să-ți descopere atuurile.