Ce face o femeie atrăgătoare și irezistibilă? Folosește aceste câteva sfaturi pentru a impresiona un bărbat și vei rămâne în mintea lui chiar și după ce nu veți mai comunica.

Pentru un bărbat, atracția fizică este foarte importantă. Dar nu este totul. Un chip atrăgător poate atrage atenția unui bărbat timp de câteva secunde. Dar pentru a impresiona într-adevăr un bărbat, vei avea nevoie de mai mult de- atât.

Te-ai întrebat vreodată de ce unele femei primesc mai multă atenție decât altele? De ce o femeie care nu arată atât de bine îi face pe bărbați să o admire?

Cum să impresionezi un bărbat și să-l faci să te dorească?

Bărbații adoră să urmărească o femeie grozavă, pentru că pur și simplu le place să încerce să o seducă. Masculul alfa vrea să fie cel mai bun și vrea să fie înconjurat de tot ce este mai bun din toate. Este o caracteristică a evoluției, în timp ce bărbații inferiori se mulțumesc cu puțin.

Bărbații puternici doresc întotdeauna să aibă parte de succes și nu doar asta. Acești bărbați își doresc o femeie fermecătoare, capabilă să atragă atenția celorlalți bărbați și să-i cucerească chiar și în timpul sesiunii de videochat.

Așadar, dacă vrei să impresionezi un bărbat, trebuie să înveți să atragi atenția celor mai buni bărbați, indiferent unde te afli. Le poți atrage chiar și în timpul sesiunii de videochat. Adică, dacă un bărbat va afla că mulți bărbați participă la sesiuni de videochat cu tine, își va dori să te cunoască.

Caracteristicile de care ai nevoie pentru a impresiona un bărbat

Dacă vrei să impresionezi un bărbat și să-l faci să devină dependent de tine, prima lecție pe care ar trebui să o înveți este următoarea. Trebuie să fii drăguță și dulce cu el, dar în același timp, dă-i impresia că nu îți place să interacționezi cu el.

Flirtrează cu bărbatul care a venit să te vadă, dar nu fă tu primul pas. Lăsă-l întotdeauna să vadă că el a început totul. Aceasta este cheia pentru a impresiona un bărbat și a-l face să se simtă atras de tine și să-și dorească să te vadă din ce în ce mai des.

Când râzi la glumele lui, arată-i că te poate impresiona. Dar, în același timp, atunci când nu faci nimic pentru a-i face plăcere, el va depune eforturi pentru a te impresiona și a te mulțumi pentru că știe că încă nu și-a atins obiectivul.

Trebuie să-i arăți că ești dispusă ca el să vadă mai mult, dar trebuie să prelungești așteptarea. Făcând acest lucru, el va încerca și mai mult să te impresioneze pentru a obține ce vrea.

Zâmbește și râde mult când ești cu el

Bărbații sunt hipnotizați de râsul unei femei. Râde la glumele lui dacă crezi că sunt amuzante, oferă-i atenția ta deplină în timpul sesiunii de videochat.

Nu trebuie să vorbești mult, ci doar să-i faci pe plac. Întreabă-l ce i-ar plăcea să vadă. Lasă-l pe el să decidă cum va decuge întâlnirea voastră prin intermediul videochatului.

Discută cu el și ieși învingătoare

Bărbații sunt uimiți de inteligența emoțională a unei femei. Nu lăsa niciodată un bărbat să creadă că este mai deștept decât tine.

Fii atentă la ceea ce se întâmplă în lumea sa și vorbește despre asta cu el. O femeie neinformată poate fi atrăgătoare timp de câteva ore, dar în final va fi ținta glumelor sale.

Când un bărbat crede că nu ești inteligentă, el te va vedea doar ca o femeie cu care poate să se distreze câteva ore și atât, nu ca o persoana pe care ar vrea să o vadă iar pentru a discuta diverse subiecte interesante.

Fii spontană și veselă

Nu te plictisi sau nu evita să vorbești. Implică-te activ în conversație. Bărbaților le plac femeile timide, dar nimeni nu apreciază o femeie care pare parte din decor. Fii imprevizibilă, surprinde-l cu lucruri noi. Îi va plăcea inventivitatea ta.

Întrerupe-l în mijlocul unei conversații și roagă-l să fie mai atent la ceea ce faci, provoacă-l să privească cu mare atenție ceea ce faci.

Când ești spontană și imprevizibilă, îi vei impresiona și mai mult. El va încerca să înțeleagă ce îți place și ce nu. În plus, îi vei trezi și mai mult interesul. Va dori să te mai vadă.

Așadar, ține cont de aceste modalități pentru ca sesiunea de videochat să decurgă așa cum îți dorești.

Facem angajări modele de videochat la studioul din București. Povestește de CamStars și prietenelor tale, poate și ele își doresc să facă ce faci tu, astfel încât viața să devină mult mai frumoasă și pentru ele.