Internetul a permis femeilor să câștige bani punându-și în evidență frumusețea fizică. Cu toate acestea, oamenii au adesea concepții greșite despre ceea ce fac femeile ca modele de webcam și abilitățile dobândite datorită acestei meserii. Din acest motiv, vrem să dezvăluim câteva mituri și realități despre ceea ce înseamnă să fii model de videochat. 

Mituri

Activitatea de videochat este rapidă și ușoară:

NU! Activitatea de videochat stă sub semnul norocului. Unele perioade vor fi mai bune decât altele, deoarece activitatea depinde de cât de mulți utilizatori vor participa la sesiunile de videochat. Pentru asta, un model de videochat trebuie mai întâi să se facă cunoscut, să câștige încrederea utilizatorilor, să creeze relații de durată și asta necesită timp.

Între timp, o femeie care lucrează ca model poate fi nemulțumită de faptul că nu generează banii de care are nevoie pentru a trăi așa cum visează, pentru a plăti chiria, pentru a-și cumpăra ținute etc.

Nu este adevărat acest lucru, întrucât datorită echipei CamStars se pot obține venituri substanțiale în urma activităților desfășurate cu succes.

Când vorbim de videochat, vorbim doar despre sex

Este poate cel mai tipic dintre mituri. Un spectacol depinde de diverși factori precum interacțiune, artă, erotism, divertisment și conversații cu tentă sexuală. Dacă un model dorește să realizeze show-uri de succes, ea trebuie să fie mai mult decât senzuală pentru a câștiga atenția utilizatorilor.

Când vorbim despre videochat vorbim despre întâlniri online care permit unor persoane de sex opus să poarte conservații pe teme extrem de diverse. Modelele de videochat care îți doresc să aibă parte de succes trebuie să fie capabile să atragă atenția utilizatorilor cu capacitatea lor de a-i asculta, de a-i înțelege, de a le da sfaturi.

Ceea ce fac modele de videochat nu este un „job real”

 Un model poate lucra cu ușurință 6 ore, restul timpul și-l poate petrece planificând următoarele sesiuni de videochat sau creând campanii și activități care îi permit să-și crească câștigurile și interesul potențialilor săi clienți.

Munca ca model este la fel ca oricare alta și implică sacrificiu, organizare și creare de conținut. Nu este vorba doar de a porni o cameră web.

Modelele sunt experte în subiecte cu tentă sexuală

Greșit. Modelele de videochat sunt experte în comunicare. Ele știu să comunice foarte bine cu ceilalți, având în vedere că în timpul sesiunii de videochat asta și trebuie să facă.  

Prin intermediul conversațiilor purtate, modelele de videochat încearcă să-și dea seama ce simt ceilalți de dincolo de ecran și să le îndeplinească dorințele în măsura în care acest lucru este posibil. 

Videochatul presupune exploatare

Nu vrem să ne înțelegeți greșit, dar există tendința de a generaliza faptul că divertismentul pentru adulți implică exploatare. Deși există și utilizatori dificili (ca în orice industrie), puteți găsi, de asemenea, utilizatori grozavi. Adesea le creează relații virtuale extrem de frumoase între modele și utilizatori.

Pe de altă parte, în cazul în care un utilizator creează probleme, noi cei de la CamStars intervenim imediat pentru a aplana conflictul. 

Realităţi

A fi model de videochat înseamnă a fi a avea un program flexibil

Cine lucrează ca model de videochat se bucură de un loc de muncă cu program flexibil. Acest lucru înseamnă că își poate stabili singură programul de lucru. Poate lucra dimineața, la prânz sau seara.

Realizează spectacole interesante, atrăgătoare, în camere special amenajate pentru ea. Se bucura de tot confortul și de toate dotările tehnice pentru ca sesiunea de videochat să fie de fiecare dată una de succes.

Modelele de videochat învață să-și de seama din priviri ce fel de persoane sunt utilizatorii

Datorită capacității de a interacționa ușor cu ceilalți și de a comunica cu ușurință, reușesc să-și dea seama din priviri ce fel de persoană este bărbatul care participă la sesiunea de videochat. În felul acesta știu cum să converseze cu acesta și genul de teme pe care să le abordeze pentru a-i trezi interesul.

Persoanele care particpă la sesiuni de videochat își doresc  să fie ascultate

Acei oameni care stigmatizează munca modelelor sunt, în general, acei oameni care stigmatizează bărbații care participă la sesiuni de videochat. Adevărul este că, în general, un utilizator își dorește mai mult decât divertisment erotic. De multe ori se simte singur și are nevoie de cineva cu care să vorbească.

Unele fetișuri nu sunt chiar atât de rare

Da, există fetișuri în camere. Dar ele sunt adesea mai puțin rare decât pare și unele sunt limitate de ceea ce modelele sunt dispuse să facă sau nu.

Modelele țin totul sub control

Un model în camera sa de lucru ar trebui să controleze întotdeauna situația. Dacă nu este de acord cu o cerință, poate spune refuza să o îndeplinească sau poate cere ajutorul echipei CamStars. Nu contează cât de dominant pare un utilizator.

Industria de videochat este extrem de diversă

Din această industrie facem parte și noi cei de la CamStars. Ce ne face diferiți? Orientarea către modele, diversitatea pe care ne-o dorim, faptul că îmbrățișăm noutatea.

Și ar mai fi câteva lucruri. Dar pentru a le descoperi cel mai bine ar fi să ne cunoaștem. Facem angajări modele de videochat la studioul din București. Vă așteptăm în echipa noastră!