Există concepții greșite peste tot, despre orice – aceasta nu este o noutate. Iată câteva mituri comune despre activitatea de videochat și adevărurile care ar trebui să le înlocuiască!

Mitul nr. 1: Modelele de videochat sunt false

Adevăr: Modelele de videochat oferă spectacole erotice, iar unele dintre fanteziile lor pot include detalii aparte. Acest lucru nu le face false, ci înseamnă că joacă un rol în scopul de a trezi fantezia clienților.
Au, de asemenea, dreptul la confidențialitate, iar viețile și detaliile lor personale nu sunt împărtășite tuturor, deoarece orice persoană are dreptul la intimitate.

Mitul nr. 2: Modelele de videochat nu au parte la confidențialitate, activitatea lor fiind expusă prietenilor și familiei

Adevăr: Prima regulă de siguranță a internetului pe orice platformă online este să nu se ofere niciodată informații personale. Noi, cei de la CamStars, punem mare accent pe siguranța modelelor și pe dreptul la confidențialitate. Prin urmare, dacă modelele noastre nu vor să dezvăluie nicio informație despre ceea ce fac, noi le asigurăm că pozele și datele lor vor fi în permanență în siguranță.
Deși nu există nicio garanție că cineva pe care îl cunoașteți sau un membru al familiei nu va afla într-un mod sau altul despre activitatea pe care o desfășurați, noi vă garantăm că nu vom publica locația exactă pe site, că vom prelucra pozele integral în studio, astfel încât nicio persoană din exterior să nu aibă acces la ele.
Sfat profesional: nu adăugați clienți și colege de muncă pe rețelele de socializare personale!

Mitul nr. 3: Modelele de videochat nu pot avea un job convențional în paralel cu cel de videochat

Adevăr: Sigur că pot! Puteți face videochat oricând vreți. Mare avantaj al videochatului este că nu există un program fix, putând face videochat când aveți timp (dimineața, la prânz sau seara).
Videochatul nu trebuie neaparat să fie un un job cu normă întreagă. Puteți lucra și part time sau ocazional. Decizia vă aparține. Dar, cu cât lucrați mai multe ore, cu atât veniturile vor fi mari.

Mitul nr. 4: Modelele de videochat sunt singure, deoarece nu sunt în măsură să aibă relații sănătoase și de durată

Adevăr: Modelele de videochat sunt persoane ca oricare altele. Există multe modele de videochat  căsătorite de  multă vreme, căsătorite recent, sunt în relații de lungă durată sau sunt în orice alt tip de relație posibilă.
 
Activitatea de videochat nu vă împiedică să fiți într-un parteneriat funcțional sănătos.

Mitul nr. 5: Modelele de videochat nu ar fi modele de vidochat dacă ar putea câștiga bani din altă parte

Adevăr: Programul modelelor este unul flexibil. Acestea au posibilitatea de a fi propriul șef, au oportunitatea de a lucra și în altă parte, dacă vor, așa cum am menționat mai sus.

Mitul nr. 6: Modelele de videochat nu au bani

Adevăr: Modelele de videochat câștigă cât de mulți bani vor. Pot lucra câte ore vor și primi bani pe măsura efortului depus. Sesiunile de videochat au loc 24 din 24. Noi, cei de la CamStars, nu promitem modelelor că se vor îmbogăți peste noapte, ci le spunem că pot obține venituri substanțiale, dacă muncesc alături de noi. Ca orice loc de muncă de succes, totul depinde de efortul și timpul pe care îl vor investi.

Mitul nr. 7: Modelele de videochat nu sunt educate

Adevăr: Modelele de videochat sunt femei cu studii surprinzătoare. Multe dintre ele au studii universitare și postuniversitate. Mai mult decât  atât, sunt persoane care au obținut diplomele la instituții academice de top. Din punctul nostru de vedere, toate aceste lucruri demonstrează contrariul.
Mai mult, este nevoie de mult curaj, ambiție și determinare pentru a deveni model de videochat. Fie că aveți studii superioare, fie că nu, este nevoie de multă disciplină pentru a avea succes în orice profesie.
Așadar, dacă credeți că aveți curajul, ambiția și determinarea necesare pentru a deveni model de videochat, facem angajări modele de videochat la studioul din București. Vă așteptăm în echipa CamStars!