În prezent, există multe moduri și trucuri pe care voi, modelele le puneți în practică pentru a vă îmbunătăți aspectul.

Vă înfrumusețați privirea cu extensii de gene, dați părului strălucire și volum cu diverse tratamente pentru păr. Încercați să vă faceți sprâncene perfecte. De microblanding ați auzit?

Microblading-ul este o tehnică de tatuaj semi-permanent, care vă va permite să vă bucurați de niște sprâncene perfecte și naturale, tatuate în funcție de forma feței. 

Microblading-ul, avantaje și dezavantaje

Sprâncenele au dobândit un rol major în machiaj în ultimii ani, deoarece forma lor poate influența foarte mult aspectul feței, în bine sau în rău. Cu toate acestea, din cauza pensatului excesiv, a cicatricilor, a lipsei de asimetrie, a absenței părului în unele zone, fie datorită geneticii, multe persoane nu sunt mulțimite de sprâncenele lor. În aceste cazuri, fie pur și simplu pentru că nu doriți să vă machiați sprâncenele în fiecare zi, există o tehnică de tatuaj semi-permanent care se numește microblading, care corectează forma, îndesește sprâncenele și le conferă un aspect natural.

Această tehnică își are originea în tebori, tatuajul tradițional japonez și este realizată cu un instrument asemănător unui bisturiu teșit care conține până la 14 ace, de aproximativ trei ori mai fine decât cele utilizate pentru micropigmentare sau tatuajele normale. Cu ajutorul lor se introduc  în partea cea mai superficială a epidermei niște pigmenți lichizi, trasând linii fine asemenea unor fire păr care să ofere sprâncenelor un aspect mai natural. Având în vedere că tatuajul se realizează manual, persoana care îl execută trebuie să stăpânească foarte bine această tehnică. Acest lucru este foarte important, deoarece rezultatul final va depinde de priceperea sa.

Avantajele microblading-ului

Microblading-ul este o opțiune bună dacă doriți să încercați să vă modificați sprâncenele, atât ca mărime, grosime sau formă, într-un mod natural. Acest tatuaj este unul temporar, deoarece tatuarea pe epidermă durează între un an și doi ani. Se efectuează fir cu fir și este potrivit tuturor femeilor, indiferent de nuanța pielii lor.

În ceea ce privește prețul acestei tehnice, este mai mic decât al unui tratament de micropigmentare.

Marele său avantaj este că nu va trebui să  vă machiați sprâncenele în fiecare zi pentru a vă putea bucura de un look frumos conturat. Veți avea parte de el și fără machiaj, întrucât tatuajul va fi întotdeauna realizat în concordanță cu trăsăturile feței voastre. Pe de altă parte, este, de asemenea, o opțiune bună pentru a vedea cum vă stă cu sprâncenele tatuate, fără ca schimbarea să fie definitivă, deoarece în timp va dispărea complet.

Microblading-ul este o tehnică efectuată cu anestezie locală, astfel încât nu veți simți nicio durere, iar rezultatele vor fi vizibile imediat după numai o sesiune. Este adevărat că, la fel ca în cazul tatuajelor normale, există leziuni pe piele, astfel încât pigmenții să adere, dar acestea de obicei se vindecă în câteva săptămâni. Puteți înota, alerga sau vă puteți spăla fața, sprâncenele voastre vor arăta perfect.

Dezavantaje ale microblading-ului

Această tehnică are în sine are foarte puține dezavantaje. Cu toate acestea, există anumite situații speciale când nu este indicat să apelați la microblading. Aceste cazuri sunt: ​​sarcină, alergie la pigmenți, istoric de celoizi- creșterea excesivă a țesutului cicatricial – dacă aveți diabet, hemofilie sau hepatită sau dacă luați medicamente anticoagulante. În plus, se recomandă consultarea medicului înainte de a efectua această tehnică de tatuaj semi-permanent.

Este important să mergeți la centre specializate care au personal calificat, deoarece pentru a vă bucura de un look natural sprâncenele trebuie tatuate cu mare atenție, astfel încât rezultatul să fie unul armonios. Pe de altă parte, amestecul de pigmenți trebuie realizat cât mai bine posibil pentru a obține nuanța cea mai potrivită pentru voi.

Ce spuneți, îndrăzniți să apelați la această tehnică pentru a avea niște sprâncene frumoase? Echipa CamStars Studio vă recomandă să nu ezitați să dați sprâncenelor o formă frumoasă, care să atragă atenția tuturor celor care vă vor urmări spectacolele. 

Faceți o schimbare de bun augur pentru ca numărul de clienți să crească constant. CamStars va fi alături de voi pentru a vă ajuta cu tot ce mai aveți nevoie pentru ca succesul să fie garantat.  

Ne place să fim alături de persoanele care vor să se bucure de un stil de viață peste medie. Acesta este și unul din motivele pentru care facem permanent angajări modele de videochat la studioul din București.